موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : ٦٠٠ تن در سال ١٤٨٨ میلیون ریال / سرمایه گذاری کل: ٨ ١٥٨ میلیون ریال / سهم آوردة متقاضی: ٨ سهم تسهیلات: ١٣٣٠ میلیون ریال دورة بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر این فایل به صورت پی دی اف می باشد و 20 صفحه آماده پرینت می باشد شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ٦٠ % و درجه حرارت آن ١٦ تا ١٨ درجه سانتیگراد می باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ٦ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.
کارآفرینی طرح توجیه فنی تولید تافی و شکلات