شرکت سهامی خاص امیدگستران در سال1383 با سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه تولید مواد غذایی در مشهد تاسیس شد و از آغاز فعالیت خود را بر ارتقاء روزافزون کیفیت محصولات تولیدی بنیان نهاد.
امیدگستران در حال حاظر در زمینه تولید انواع مربا ٬سس مایونز فعالیت دارد، که این محصولات در بسته بندی های بسیار زیبا در انواع شیشه ، قوطی وتک نفره دراختیارمصرف کنندگان قرار می گیرد.
شرکت تولیدی امید گستران با بهره گیری از تجارب متخصصین فن برای جلب رضایت مصرف کنندگان خود گام بر می دارد ، ودر نتیجه این تلاشها شرکت تولیدی امید گستران است.
کارخانه این شرکت درکیلومتر 25 جاده مشهد-قوچان درشهرک نگین گلبهار واقع شده است.
ملزومات موادخشک ٬بسته بندی و آزمایشگاه :
مواد خشک موردنیاز این کارخانه در تولیدانواع مربا :
1. هویچ ترد و تازه درحدنیاز روزانه وحداکثرماهانه کارخانه.
2. آلبالو که بعد از شست وشو وتمیزکردن منجمد می شوند وجهت مصرف نگهداری می شوند.
3. توت فرنگی که به صورت کاملا تمیز و فریز شده تحویل کارخانه داده می شود.
4. بالنگ که اگرممکن باشد به صورت تازه و در غیر این صورت بالنگ های خشک شده خریداری ودر سردخانه نگهداری می شوند.
5. شکر از نوع اعلاو گلوکز ( در تهیه مربای بالنگ استفاده می شود).
7. روغن مایع گیاه سویا.
8 .پوره سیب که برای تهیه مربای هویچ استفاده می شود.
9.وانیل ٬گلاب وانواع طعم دهنده های مجاز.
فصل اول:
تاریخچه وملزومات کارخانه
فصل دوم:
فرایند تولید انواع مربا و سس
فصل سوم:
انواع آزمونهای مربا (فیزیکی –شیمیایی-میکروبی)
فصل چهارم:
انواع آزمونهای سس مایونز(فیزیکی –شیمیایی-میکروبی)
شامل 23 صفحه فایل word
دانلود کارآموزی کارخانه نان قدس رضوی