اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد کمرویی

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد کمرویی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد کمرویی


تحقیق در مورد کمرویی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه56

بخشی از فهرست مطالب

خلاصه و نتیجه گیری

 

مقدمه

 

  • زمینه ادراکی کمرویی
    • معنا و مفهوم
    • علل کمرویی

 

الف – آمادگی ژنتیکی فرد کمرو

 

  • اثرهای کمرویی

 

  • درباره کمرویی چه چیز خوبی وجود دارد
  • چه موقع کمرویی یک مساله است ؟

 

چه موقع کمرویی جدی می شود ؟

 

  • چه موقع کمرویی یک معلولیت است ؟
  • ویژگیهای یک کودک کمرو
    • خصوصیات یک کودک کمرو

 

 

 

  • نقش والدین و معلمان در کمک به کودکان برای غلبه بر کمرویی

    خلاصه و نتیجه گیری

    کمرویی به عنوان یک احساس شایع مجموعه­ای از علایم رفتاری هیجانی و فیزیولوژیکی را شامل می شود . کمرویی یک احساس هیجانی رنج آور و ترس از موقعیتهای اجتماعی است . مطالعات نشان داده است میزان رنج افراد از کمرویی در حال افزایش است . به طوری که نزدیک 50 درصد افراد کمرویی را در خود زارش و 80 درصد نیز اعلام کرده اند که در بعضی موقع در زندگی شان احساس شرم و خجالت را مورد تجربه قرار داده ان. افراد کمرو در برابر مسائل روانش شناختی از قبیل اختلالهای خلقی و اضطرابی آسیب پذیرند.

    طبق نظر متخصصان کمرویی یکی از جدی ترین مسائل کودکان و نوجوانان می باشد که از همان دوران اولیه رشدی قابل مشاهده بوده و می­تواند به ایجاد مشکلات در زمینه­های مختلف سلامت روانی از قبیل کاهش اعتماد به نفس ،‌عزت نفس و خود پنداره پایین ،‌احساس کم ارزشی ،‌احساس گناه ،‌مشکلات ارتباطی ، ضعفمهارتهای اجتماعی ،‌مسائل تحصیلی ،‌حالات عصبی ،‌مسائل روانپزشکی و ... منجر گردد.  هر چند یک کودک کمرو ممکن است به ظاهر هیچ گونه ناراحتی برای معلمان و والدین ایجاد نکند ولی به سبب رنج ناشی از احساس ناامنی و بی کفایتی در خود ، یکی از ناشادترین کودکان خواهد بود که پیوسته به دنیای درون خود پناه می برد. بنابراین با توجه به پیامدهای جبران ناپذیر کمرویی در زمینه مختلف رشدی ، و از آن رو که می تواند به عنوان یک عاملبازدارنده در رشد و گسترش ظرفیتها ،‌استعدادها و توانمندیهای افراد تاثیر گذا باشد. باید به آن  به عنوان یک مساله میان فردی ناسالم در رفتار کودکان و بزرگسالان نگریست .

    پرداختن به مقوله هایی همچون ،‌ناسازگاری ، آسیب روانی ، اصلاح رفتار و ... و انجام فعالیتهای پروژه ای در زمینه مسائل بالینی کودکان و نوجوانان ،‌نیاز به چنین منبعی را که به طور مستقل در جنبه نظری و عملی به مساله کمرویی پرداخته باشد ،‌آشکار نمود. بنابراین این انگیزه در مترجم به وجود آمد تا درصد تهیه و ترجمه منبعی بر آید که علاوه بر جدید بودن ابعاد نظری و عملی مساله کمرویی را نیز شامل شود به طوری که برای متخصصان کلینیکهای روان شناسی ،‌روان شناسی بالینی و استثنایی ،‌مشاوران مدارس ، معلمان و والدین ،‌سودمند باشد. امید          می رود ضمن سودمندی برای متخصصان مربوط مورد قبول ایزد منان نیز قرار بگیرد.

    مقدمه :

    کمرویی یک امر جهانی و همگانی است . ذهن هر کسی در درجات مختلف تحت تاثیر آن قارر می گیرد و توسط فرد در یک زمان مشخص و یا در زمانهای مختلف تجربه می شود. نشانه های کمرویی می تواند به صورت دشواری در صحبت کردن ، لکنت زبان ،‌ سرخ شدن ،‌ لرزش ،‌تعریق دستها و ترکیبی از هیجانها مانند ترس ، علاقه ،‌تنش ،‌نگرانی ،‌خوشایندی ، نبود تعادل ،‌شادی و غصه مورد مشاهده قرار می گیرد. علایم درونی شامل افزایش ضربان قلب ،‌ترکیب پیچیده از احساس حقارت و علایم دیگر است . این نشانه ها ممکن است به سبب تاثیر های ژنتیکی یا محیطی شدت یابند.

    کمرویی مکن است بر روی فعالیتهای آموزشگاهی کودکان تاثیر بگذارد. در رابطه با نقش عمیق کمرویی در فعالیتهای آموزشگاهی کودکان و برای تعیین تاثیر متغیرهای معین در آن دانش آموزان دبیرستانی مورد مطالعه قرار گرفته اند. 9/1 دانش آموزان دچار کمرویی در حد متوسط بودند. متغیرهایی از قبیل جنسیبت ،‌شغل و در آمد والدین و پیشرفت تحصیلی در کمرویی دانش آموزان تاثیر گذار بوده اما آموزش دوره متوسطه ،‌مدیریت مدرسه ،‌تحصیلات والدین و تعداد خواهران و برادران در کمرویی دانش آموزان تاثیر گذار نبوده است .

    والدین و معلمان باید با کمک یکدیگر از طریق گسترش فعالیتهای شخصی و اجتماعی ،‌ دانش آموزان کمرو را اجتماعی بار بیاورند. در این صورت یک کودک جامعه پذیر ،‌یک شهروند موفق خواهد بود و همه افراد باید برای بر طرف کردن کمرویی در کودکان تلاش کنند.

    در جهت شناسایی و بر طرف کردن کمرویی در میان دانش آموزان مطالعه این کتاب برای والدین و معلمان مفید خواهد بود. همچنین در ارتباط با هدایت مدرسه در سازماندهی برنامه های آموزشی در مدرسه و خارج از آن نیز بسیار سودمند است .


    اهمیت و چارچوب نظری مطالعه

    مقدمه

    کمرویی یک امر معمول و رایج است ،‌اما هیجانی است که کمتر شناخته شده است . هر فردی تردید ، دودلی و یا کمرویی را در موقعیتهای اجتماعی جدید تجربه می کند. با وجود این گاهی اوقات ممکن است کمرویی در رشد اجتماعی مطلوب کودکان تداخل ایجاد و یادگیری آنها را محدود کند.

    کمرویی یک احساس مهم همگانی است که ممک است گسترش یافته و توسط افراد به عنوان مکانیزم سازگاری برای کنار آمدن با تحریک اجتمعی جدید مورد استفاده قرار گیرد. کمرویی احساسی است بر اساس ترکیبی از هیجانها که شامل ترس ،‌میل و علاقه ، تنش و خجالت خوشایندی است . ممکن است همراه با افزایش در ضربان قلب و فشار خون باشد. کمرویی می تواندبه سبب کاهش ارتباط چشمی وفیزیکی متقابل و توداری و ساکت بودن از طریق مشاهده مورد تشخیص قرار نگیرد. گفتار فرد کمرو اغلب نرم ،‌ملایم و همراه با لرزش و تردید است . کودکان کوچکتر ممکن است شست خود را بمکند و در بعضی دیگر ،‌فعالیت مبهم و پراکنده متناوبا جانشین فعالیتهای جذاب و لبخند می گردد.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد کمرویی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.