اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور به ظرفیت هزار تن در سال

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور به ظرفیت هزار تن در سال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور به ظرفیت هزار تن در سال


دانلود پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور  به ظرفیت هزار تن در سال

مقدمه :

برای تهیه خیارشور مناسب در ابتدا به خیار مناسب و قلمی احتیاج داریم تا هم قابل پسند برای مشتری باشد و هم فضایی کمتری را در بسته بندی بگیرد. بهترین و مناسب ترین خیار برای خیارشور خیار درختی می باشد 

مراحل مختلف کشت خیار درختی :

1تهیه زمین
2فواصل کاشت
3پوشش خاک

تهیه زمین :

زمین خیار باید با شخم عمیق برگردانده شود و با کودهای لازم تقویت شود.بوته های خیار را می توان یک ردیفه و یا دو ردیفه کاشت ولی کشت دو ردیفه متداول تر است.

فواصل کاشت :                                        

فواصل کاشت در سیستم آبیاری جوی و پشته: عرض جوی 40-50cm و عرض پشته حدود 100cm است.

پوشش خاک :

در آبیاری قطره ای روی خاک را با یک لایه پلاستیک (پلی اتیلن) می پوشانند و دو طرف نوار پلاستیک را حدود 10 cm زیر خاک می کنند. سپس در محل کاشت بذر روی پلاستیک یک بریدگی مثلثی شکل ایجاد کرده بذر را زیر بریدگی می کارند. بوته خیار بعد از سبز شدن از محل بریدگی پلاستیک خارج می شود و بقیه قسمتهای خاک زیر پوشش پلاستیک محفوظ می ماند

طرز تهیه خیارشور فوری

مواد لازم:

خیار ریز و قلمی=20 عدد                    

آب=2 لیتر

نمک=4/3 لیوان                                        

جعفری،ریحان،ترخون=200 گرم

سیر=15 تا 20 حبه                                     

فلفل قرمز تند=تعدادی

تخم گشنیز نکوبیده1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون، فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از 4 تا 7 روز خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن می شود

خلاصه طرح:

موضوع طرح:    تولید خیارشور

دستگاه صادره کننده مجوز : وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات : 1000تن

نوع تولیدات:  خیارشور

تعداد شاغلین:  12 نفر 

سرمایه گذاری کل طرح:  353192 میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت:  214190 میلیون ریال

سرمایه در گردش :   139002میلیون ریال

درآمد سالیانه :  10425میلیون ریال

سود ویژه :  58802 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه : 3.5 سال

نرخ بازدهی سرمایه :  28.3 %درصد

شامل 25 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور به ظرفیت هزار تن در سال
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.