اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت کنترل کیفی محصولات لبنی

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت کنترل کیفی محصولات لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت کنترل کیفی محصولات لبنی


دانلود پاورپوینت کنترل کیفی محصولات لبنی

 

 

 

فهرست مطالب:

کنترل کیفیت ...................................................................................................................5

اندازه گیری شیر و ترکیبات آن ..............................................................................................6

میکروبیولوژی شیر...................................................................................................................8

منشاء وجود میکروارگانیسم ها در شیر..................................................................................9

4 دسته از فعالیت میکروارگانیسم ها در محصولات لبنی........................................10

فرآیند پاستوریزاسیون............................................................................................12

تعیین کیفیت شیر....................................................................................................13

اسیدیته شیر ...........................................................................................................14

دانسیته شیر.............................................................................................................16

تشخیص باقیمانده مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده .........................................17

تقلبات ممکن بمنظور تعدیل اسیدیته.....................................................................18

تشخیص جوش شیرین ............................................................................................19

تشخیص نمک ..........................................................................................................20

تشخیص ترکیبات کربناته و بی کربناته ..................................................................21

آزمونهای شیر..........................................................................................................22

ویژگی های شیر.......................................................................................................23

اندازه گیری اجزای شیر .........................................................................................25

اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر .....................................................................26

اندازه گیری ماده جامد و ماده جامد بدون چربی شیر ..........................................27

اندازه گیری پرو تئین شیر باروش جذب رنگ ......................................................28

اندازه گیری پروتئین ، با روش تیتراسیون فرمل ...................................................29

کنترل کیفیت :

آزمایشگاه صنایع لبنی به آوران از دو بخش شیمیایی و میکروبی تشکیل شده که دارای مجهزترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها می‌باشد و تمامی دستگاه‌ها کالیبره و دارای اس‌ او پی‌ می‌‌باشد روزانه آزمایشات میکروبی و شیمیایی محصولات تولید شده توسط مهندسین مجرب آزمایشگاه صورت می‌گیرد که در صورت تائید قک محصولات به بازار عرضه میشود آموزشهای لازم درزمینهٔ کنترل کیفیت ، جی‌ اچ‌ پی‌ ، بهداشت فردی و... به طور کامل و پیوسته صورت گرفته و اجرا میگردد . لازم به ذکر باشد که کنترل شستشو و ضدّ عفونی تمامی نقاط کارخانه‌‌ و سی‌ آی‌ پی‌ و استریل دستگاهها پس از هر فرایند روزانه انجام میشود

 اندازه گیری شیر و ترکیبات آن:

مقدار تولید شیر و ترکیباتی چون چربی و پروتئین قابل اندازه گیری است . در اکثر کشورهای تولید کننده پرداخت جائزه ویا کسر جریمه رواج دارد دلیل اصلی این موضوع آنست که اگر چه شیر تولیدی همه گاوها رنگی مشابه دارد ولی ترکیبات و کیفیت آن می تواند با یکدیگر تفاوت فاحش داشته باشد واین تفاوت ها در آزمایشگاه بخوبی مشخص می شود . لذا نمیتوان برای کلیه محموله های شیر تحویلی قیمت یکسان قائل شد. این تفاوت قیمت را میتوان بدو عامل تقسیم کرد: 
الف- کیفیت شیمیائی 
ب - کیفیت بهداشتی 

 شامل 29 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کنترل کیفی محصولات لبنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.