کار آموزی رشته کشاورزی بررسی تولید و پرورش قارچ خوراکی (صدفی و دکمه ای) با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 16
مقدمه
با توجه به رشد روز افزون جامعه بشری و محدودیت منابع تولید و تغییر درزندگی انسان نیازهای بشر نیز دست خوش تغییر قرار گرفته است،این تغییرات شیوه های سنتی تولید را هم تحت الشعاع خود قرار داده است تا بشر بتواند پاسخگوی انبوه نیازهای روز افزون خود باشد. با توصیه سازمان بهداشت جهانی ((WHO و سازمان بین المللی خوارو بار کشاورزی FAO)) ،در کشورهای در حال توسعه برای تامین نیازهای غذایی و بالا بردن سطح اشتغال،کشت محصولات کشاورزی به روش گلخانه ای مورد حمایت این سازمان قرار گرفته است در این میان پرورش قارچ خوراکی با توجه به انواع روش های کشت آن در شرایط متفاوت ، کوتاه بودن دوره پرورش آن و ارزش های غذایی این محصول و فرآورده های آن پرداختن به آن ازصرفه اقتصادی نیز برخوردار می باشد.
کار آموزی رشته کشاورزی بررسی تولید و پرورش قارچ خوراکی (صدفی و دکمه ای)