فایل بصورت ورد (قابل ویرایش) و در 7 صفحه می باشد.
یک صفحه ساندویچی یکی از متداولترین ساختارهای مورد استفاده میباشد. دلیل استفاده از این نوع ساختارها استحکام خمشی بالا ناشی از پوستههای تحمل کننده بار که توسط یک هسته جدا شدهاند میباشد. جرم ویژه پایین دلیل دیگر استفاده از آنها میباشد. این دو مزیت عمده را میتوان با استفاده از لایههای تقویت شده با الیاف برای طرفین بهبود بخشید. زمانی که چنین ساختاری تحت بار فشاری در جهت Q یا بارهای برشی صفحهای قرار بگیرد بطرق مختلفی احتمال شکستن آن وجود دارد. یکی از راههای واضح با تنش بیش از اندازه میباشد. قبل از اینکه تنش بیش از حد وارد شود، ساختار میتواند به روشهای مختلفی خم شود. در نتیجه پیدات کردن یک روش کلی برای آنالیز خمش صفحات کامپیوزیتی ساندویچی بسیار مطلوب میباشد.
از نقطه نظر ایزوتروپی مواد، محققان اولیه بر روی صفحات ساندویچی فرض کردند که محورهای اصلی ماده موازی محورهای مختصات میباشد. یعنی مایه ارتوتروپ میباشد. بعدها بعضی از محققان آنالیز صفحات ساندویچی غیر ایزوتروپ را با روش ریلی- ریتز (Rayleigh0 Ritz) مورد مطالعه قرار دادند. ما اینجا یک کلیترین حالت پیشنهاد شده توسط هوو و هو (Hwu and Hu) را بررسی خواهیم کرد. با استفاده از این مدل یکی روش عددی کلی ترین بدست خواهد آمد. که لایههای ساندویچی دلخواه (مقارن و یا غیر متقارن، ارتوتروپ و یا ایزوتروپ، balanced یا unbalanced را میتوان با این روش مطالعه کرد. علاوه بر این یک راه حل آنالیتچکال برای یک حالت خاص صفحات ساندویچی متشکل از دو لایه با الیاف عمود و متقارن بدست خواهد آمد.
کامپیوزیت