اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طراحی بهینه پیوسته - گسسته سازه های فضاکار با استفاده از اصول تقریب سازی

اختصاصی از اس فایل طراحی بهینه پیوسته - گسسته سازه های فضاکار با استفاده از اصول تقریب سازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طراحی بهینه پیوسته - گسسته سازه های فضاکار با استفاده از اصول تقریب سازی


طراحی بهینه پیوسته - گسسته سازه های فضاکار با استفاده از اصول تقریب سازی

• پایان نامه دکتری مهندسی عمران - سازه با عنوان: طراحی بهینه پیوسته - گسسته سازه های فضاکار با استفاده از اصول تقریب سازی  

• دانشگاه شهید باهنر کرمان  

• استاد راهنما: دکتر عیسی سلاجقه  

• پژوهشگر: جواد سلاجقه  

• سال انتشار: مهر 1379  

• فرمت فایل: PDF و شامل 152 صفحه

 

چکیــــده:

در طراحی بهینه سازه‌ها، وزن یا هزینه حداقل سازه به نحوی محاسبه می‌شود که کلیه محدودیت‌های طراحی ارضاء گردند. متغیرهای طراحی می‌توانند، سطح مقاطع اعضا، ابعاد مقاطع، مکان هندسی گره‌ها انتخاب شوند. محدودیت‌های طراحی، حدود تنش‌ها، تغییر شکل‌ها، قیدهای ناشی از ضوابط معماری و یا محدودیت‌های اجرایی می‌باشند. از آنجا که در طراحی بهینه سازه‌ها امکان فرمول بندی ریاضی و بیان توابع محدودیت‌ها براساس متغیر‌ها نمی‌باشد، باید از روش‌های عددی استفاده نمود. در این صورت برای محاسبه توابع محدودیت‌ها در هر مرحله از عملیات بهینه یابی بایستی صدها مرتبه سازه مورد نظر آنالیز گردد. در سازه‌های بزرگ مانند سازه‌های فضاکار که درجات آزادی، متغیرها و محدودیت‌ها زیاد بوده، وقت زیاد مورد نیاز برای افراد متخصص و انجام عملیات با رایانه و همچنین حجم زیاد حافظه مورد استفاده باعث شود که عملاً امکان طراحی بهینه این نوع سازه‌ها میسر نگردد.

برای کاهش تعداد تحلیل سازه، بایستی محدودیت‌های طراحی به نحوی تقریب سازی گردند، تا در هر مرحله از عملیات با یکبار آنالیز سازه و نتایج حاصل از آن مقادیر محدودیت‌ها به صورت تقریبی محاسبه گردند و نیازی به تحلیل‌های مکرر سازه در خلال عملیات بهینه نباشد.

بنابراین معرفی روابط تقریبی در محاسبه توابع محدودیت‌ها، معیار اساسی موفقیت طراحی بهینه می‌باشد، لذا در این پایان نامه نخست خلاصه تحقیقات انجام شده در این زمینه به اختصار بررسی گردیده و تعدادی از این روش‌ها اصلاح شده و زمینه مناسب برای ارائه روش‌های جدید فراهم شده است.

هدف اصلی تحقیقات انجام شده در این پایان نامه، ارائه راه حل‌های موثر تقریب سازی در طراحی بهینه پیوسته و گسسته سازه‌ها است. در این راستا ابتدا چند روش تقریب سازی درجه دوم و درجه سوم ارائه گردیده است. ماتریس‌های مشتقات مرتبه دوم و سوم مورد نیاز در این روش‌ها قطری بوده که برای کاهش زمان عملیات، درایه‌های این ماتریس‌ها براساس مشتقات مرتبه اول نقاط طراحی قبلی بدست آمده است.

در ادامه تحقیقات، دو روش تقریب سازی ترکیبی مبتنی بر مشتقات مرتبه دوم و سوم ارائه گردیده است و نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که عملکرد این دو روش در تقریب سازی محدودیت‌ها بهتر از روش‌های پیشین می‌باشد.

در مرحله طراحی بهینه گسسته برای انطباق مقادیر متغیرها بر مقادیر گسسته خود، دو تابع جریمه نمایی معرفی می‌گردد. در طراحی بهینه با روش توابع جریمه، نخست طراحی بهینه پیوسته انجام می‌شود و نتایج حاصل به عنوان نقطه شروع عملیات بهینه یابی گسسته معرفی می‌شود. در هر دو مرحله عملیات بهینه یابی پیوسته و گسسته برای کاهش زمان محاسبات، توابع جریمه متعددی مورد استفاده واقع گردیده است و نتایج بررسی عملکرد موثر توابع جدید را نشان می‌دهد.

با طرح بهینه چندین سازه از جمله تعدادی سازه فضاکار بزرگ، عملکرد موثر روش‌های جدید تقریب سازی و توابع جریمه ارائه شده، بررسی گردیده و موفقیت این روش‌ها نشان داده شده است.

 

از طریق یکی از لینک‌های زیر می‌توانید اقدام به دریافت فایل نمونه کنید و جهت دریافت فایل کامل از بخش پرداخت و دانلود اقدام نمایید.

برای دریافت نمونه نمایشی شامل 20 صفحه نخست پایان نامه کلیک کنید.

برای مشاهده آنلاین و دریافت فایل نمونه کلیک کنید.

 ______________________________

** توجه: خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل در روند خرید و دریافت فایل از طریق بخش پشتیبانی در سایت مشکل خود را گزارش دهید. **

** توجه: در صورت مشکل در باز شدن فایل PDF ، نام فایل را به انگلیسی Rename کنید. **

** درخواست پایان نامه:

با ارسال عنوان پایان نامه درخواستی خود به ایمیل civil.sellfile.ir@gmail.com پس از قرار گرفتن پایان نامه در سایت به راحتی اقدام به خرید و دریافت پایان نامه مورد نظر خود نمایید. **


دانلود با لینک مستقیم


طراحی بهینه پیوسته - گسسته سازه های فضاکار با استفاده از اصول تقریب سازی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.