مقدمه:
واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآوردههای خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق میشود.
با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآوردههای نانوایی وجود دارند، درجهبندی آنها بر حسب ضابطهسازی(فرمولاسیون) آمادهسازی و ویژگیهای محصول امکانپذیر نمیباشد. از اینرو محصولات را بر اساس روش ورآمدن تقسیمبندی میکنند. چنین تقسیمبندی را میتوان به شرح ذیل انجام داد.
1-کالای ورآمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و به وسیله گاز کربنیک عمل میآیند.
2-کالاهای ورآمده با مواد شیمیایی شامل کیکهای لایهای، دوناتها و بیسکویت، ورآمدن این فرآوردهها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام میگیرد.
3-کالاهای ورآمده با هوا، شامل آنژل و کیکهای اسفنجی و نانهای فانتزی
4-کالاهای نیمه وآمده، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرها که در اثر بخار متصاعد شده و گازها در طی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود میآید.
در اینجا کالاهای ورآمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار میگیرد.
خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر، نان ساندویچی، قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول
موضوع طرح:
تولید نان فانتزی
دستگاه صادر کننده مجوز:
وزارت صنایع و معادن ـ وزارت جهاد کشاورزی
ظرفیت اسمی تولیدات:
500
تن سالیانه
نوع تولیدات
انواع نان فانتزی
تعداد شاغلین:
14
نفر
مشخصات سرمایهگذاری طرح:
سرمایهگذاری کل طرح:
2/2774
میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت:
1929
میلیون ریال
سرمایه در گردش:
6/386
میلیون ریال
درآمد سالیانه:
3250
میلیون ریال
سود ویژه:
6/1015
میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه:
9/1
سال
نرخ بازدهی سرمایه:
15/0%
درصد
دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی