در ورزشهای سخت برخلاف فعالیتهای کمتر گلوکز سوخت مخصوص ماهیچه است .این سوخت باید از ماهیچه ها وگلیکوژن کبد هم به مناطق غنی و هم به مناطق بی ذخیره بدن انتقال یابد .بنابر این کنترل بر تولید و استفاده از کلوکز باید با ورزشهایی که در رنج 60 در صد از ماکزیموم قرار دارد متفاوت باشد که دراین رنج مقرر است که گلیکوژن چرخشی به نسبت انسولین به مقدار کمتری ویا برابر با G/ افزایش یابد . GU موردی است که کنترل انسولین و گلوکز / پلاسما و دیگر فاکتورهای بشر و ماهیچه ای را با یکدیگر همسان می کند. در فعالیت کمتر گلوکز پلاسما در طی ورزشهای که جذب مواد غذایی در حد اعلای خودش است ثابت می نماید ودر طی فعالیتهای خوراکی افول می کند بخصوص در افرادی که دیابت دارند . در طی اینگونه ورزشها از ترشح انسولین توسط سلولهای B و A کهنه در فعالیت دریافت آدرنالین را دارند جلوگیری میشود.
در عوض در ورزشهای سخت GP به هفت – هشت برابر افزایش می یابد و GU به سه یا چهار برابر افزایش می یابد . بنابر این گلیسمیا در انسولین در طی مدت یک گرفتگی پانکراتیک افزایش می یابد در حالیکه به وعده غذایی قبل و تزریق گلوکز بستگی دارد . در زمان خستگی GU در ابتدا بیشتر از GP کاهش می یابد که به قند خون بیشتر منجر می شود .
نیاز به افزایش انسولین در خون به مدت 40 تا 60 دقیقه رخ میدهد . عدم پاسخ به این نیاز در دیابت نوع اول منجر به قند خون بالا وتزریق وریدی مواد مورد نیاز می شود .
چکیده مطالب1
مقدمه 3
واکنشهای تنظیم کننده گلوکز توسط ورزشهای ملایم 7
واکنشهای تنظیم کننده گلوکز توسط ورزشهای سخت 8
منابع 10
شامل 11 صفحه فایل word
دانلود مقاله ورزش های سخت