با سلام
مطلب حال حاضر شامل پاورپوینت انبه - کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و پرمنگنات پتاسیم در کنترل رسیدگی میوه انبه می باشد
مشخصات فایل :
فرمت فایل : POWERPOINT . PPT
قابلیت ویرایش : دارد
قابلیت پرینت : دارد
تعداد اسلاید ها : 28 اسلاید
همراه با تصویر ، متن ، جداول ، نمودار ، توضیحات و ...
پاورپوینتی کاملا آماده
سرفصل ها :
انبه
پرمنگنات پتاسیم
اسید سالیسیلیک
مواد و روشها
طرح آزمایشی و تیمارها
فاکتورهای اندازه گیری شده
نتایج و بحث
اثر مدت زمان انبار بر میزان مواد جامد محلول میوه
اثر زمان انبارداری بر pH میوه
اثر زمان انبارداری بر فنل پوست میوه انبه
اثر زمان انبارداری بر فنل گوشت میوه انبه
اثر زمان انبارداری بر میزان پوسیدگی میوه انبه
اثر پرمنگنات پتاسیم بر میزان اسیدیته گوشت میوه انبه
اثر اسید سالیسیلیک بر اسیدیته آب میوه انبه
اثر اسید سالیسیلیک بر فنل پوست میوه انبه
اثر اسید سالیسیلیک بر فنل گوشت میوه انبه
اثر پرمنگنات پتاسیم و مدت انبارداری برمیزان مواد جامد محلول (درصد) میوه انبه
اثر پرمنگنات پتاسیم و مدت انبارداری برمیزان اسیدیته میوه انبه
اثر پرمنگنات پتاسیم و مدت انبارداری برمیزان فنل گوشت میوه
اثر پرمنگنات پتاسیم و مدت انبارداری برمیزان فنل پوست میوه
اثر اسید سالیسیلیک ومدت زمان انبارداری بر میزان مواد جامد محلول
اثر اسید سالیسیلیک ومدت زمان انبارداری بر میزان فنل پوست میوه
اثر اسید سالیسیلیک ومدت زمان انبارداری بر میزان درصد پوسیدگی میوه
...........
کلمات کلیدی :
پاورپوینت ، دانلود،انبه،پاورپوینت انبه،برداشت،اسید،اسید سالیسیلیک،پرمنگنات،پتاسیم،میوه
پاورپوینت انبه - کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و پرمنگنات پتاسیم در کنترل رسیدگی میوه انبه