
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0263823113002632
Seismic behavior of steel plate shear walls with centrally placed circular perforations
موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : ٦٠٠ تن در سال ١٤٨٨ میلیون ریال / سرمایه گذاری کل: ٨ ١٥٨ میلیون ریال / سهم آوردة متقاضی: ٨ سهم تسهیلات: ١٣٣٠ میلیون ریال دورة بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر این فایل به صورت پی دی اف می باشد و 20 صفحه آماده پرینت می باشد شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ٦٠ % و درجه حرارت آن ١٦ تا ١٨ درجه سانتیگراد می باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ٦ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.
انواع نسوزها و دیرگدازها نسوزها یا مواد دیرگداز (refractory) به کلیه موادی گفته میشود که در برابر حرارت مقاوم بوده و در درجات بالا خواص فیزیکی و شیمیایی آنها تغییر نمیکند. آجرهای نسوز کاربرد آجرهای سیلیسی رسهای نسوز یا گل آتشخوار (Fire clays) دیرگدازهای آلومینیم بالا (سیلیکاتهای آلومینیم) دیرگدازهای قلیایی نسوزها و دیگر دیرگدازهای کمیاب