اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه

اختصاصی از اس فایل طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه


طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه نویسند‌گان: عباس همت ، زهرا صابری ، حامد مقدس
خلاصه مقاله:
کیفیت میوه به هر دو متغیر خصوصیات داخلی (محتوای اسیدی، محتوای قندی، سفتی و نابجایی های داخلی) وویژگی های خارجی (شکل، اندازه و نابجایی خارجی) وابسته است. یکی از متغیرهای کیفی مهم میوه ها سفتی آناست. اندازه گیری سفتی، یکی از روش های غیرمستقیم تعیین میزان رسیدگی است که اجازه تثبیت زمان مناسب انبارداری و نیز بهترین زمان حمل و نقل محصول را فراهم می آورد. آزمایش صورت گرفته با سه میوه (سیب سرخ،سیب سبز و سیب زرد) نتایج قابل انتظاری را به دست آورد که قبل از انجام آزمایش پیش بینی می شد. یکنواختی بافت میوه ها در نتایج به دست آمده تاثیر به سزایی داشت.
کلمات کلیدی: سفتی میوه، شاخص سفتی.

دانلود با لینک مستقیم


طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.