اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن

اختصاصی از اس فایل ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن میشود به عنوان کنفرانس استفاده کرد ، فرمت ورد قابل ویرایش ، 7 صفحه

 

عناوین :

مشخصات گیاه شناسی

پراکندگی جغرافیایی

انواع بادام

ابعاد فرهنگــــــــی

خواص دارویی

ترکیبات شیمیایی:

منابع

 

خواص دارویی
شیره میوه بادام با شکر سرفه را آسان و سینه و حنجره را نرم می‌کند و برای تنگی نفس و سینه پهلو مفید است و از خونریزی ریوی جلوگیری می‌کند. اگر پوست سخت میوه بادام را که سوخته و به سر حد خاکستر شدن نرسیده باشد گرد دندان نموده و به دندانهای خود بمالید لثه و دندان را محکم می‌کند و دندان را سفید می‌کند. بادام به سبب لعابی که دارد جهت زخم روده و مثانه و اسهال و پیچش شکم مفید است. مربای بادام در چاق کردن افراد لاغر اثری معجزه آسا دارد. مغز کهنه و فاسد شده بادام باعث زیاد شدن غم و غصه شده و اشتها را سد می‌کند و اگر ایجاد قی نکند تولید غش خواهد نمود.

۱- بادام شیرین Sweet Almond
۲- بادام تلخ Bitter Almond
میوه درخت بادام بصورت شفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجوددرد . در ابتدای تشکیل میوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت در است که پوشیده از کرک است و هنوز بدرستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام Amandon
می نامند که دارای خواص مخصوص می باشد . پس از رسیدن بادام بتدریج


دانلود با لینک مستقیم


ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.