اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی

اختصاصی از اس فایل پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی ، مناسب برای تدریس اساتید ، و ارائه بخشی از درس توسط دانشجویان ، 140 صفحه اسلاید

منابع مورد استفاده:

1- بیلی، ادوارد؛ چربی ها و روغن های نباتی خوراکی: ویژگی ها و فرآوری؛ 1389؛ انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.

2- صفری، محمد؛ تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی؛ 1387؛ انتشارات دانشگاه تهران.

3- حداد خداپرست، محمد حسین؛ تکنولوژی روغن های خوراکی؛ جلد اول و دوم؛ 1373؛ انتشارات گوتمبرگ.

 

فهرست مطالب

بخش اول: ساختمان و ترکیب چربی ها و روغن ها
بخش دوم: واکنش چربی ها و اسیدهای چرب
بخش سوم: نگهداری منابع روغن ها و چربی ها
بخش چهارم: استخراج روغن ها و چربی ها
بخش پنجم: تصفیه و رنگبری
بخش ششم: فرآیند بی بوکردن
بخش هفتم: هیدروژناسیون
بخش هشتم: ویژگی های برخی روغن های نباتی خوراکی

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.