پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی ، مناسب برای تدریس اساتید ، و ارائه بخشی از درس توسط دانشجویان ، 140 صفحه اسلاید
منابع مورد استفاده:
1- بیلی، ادوارد؛ چربی ها و روغن های نباتی خوراکی: ویژگی ها و فرآوری؛ 1389؛ انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
2- صفری، محمد؛ تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی؛ 1387؛ انتشارات دانشگاه تهران.
3- حداد خداپرست، محمد حسین؛ تکنولوژی روغن های خوراکی؛ جلد اول و دوم؛ 1373؛ انتشارات گوتمبرگ.
فهرست مطالب
بخش اول: ساختمان و ترکیب چربی ها و روغن ها
بخش دوم: واکنش چربی ها و اسیدهای چرب
بخش سوم: نگهداری منابع روغن ها و چربی ها
بخش چهارم: استخراج روغن ها و چربی ها
بخش سوم: نگهداری منابع روغن ها و چربی ها
بخش چهارم: استخراج روغن ها و چربی ها
بخش پنجم: تصفیه و رنگبری
بخش ششم: فرآیند بی بوکردن
بخش ششم: فرآیند بی بوکردن
بخش هفتم: هیدروژناسیون
بخش هشتم: ویژگی های برخی روغن های نباتی خوراکی
پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی