اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح لایه باز دفتر فنی 2

اختصاصی از اس فایل طرح لایه باز دفتر فنی 2 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح لایه باز دفتر فنی 2


طرح لایه باز دفتر فنی 2

طرح لایه باز دفتر فنی

طرح لایه باز با کیقیت جهت طراحی و چاپ تابلو و کارت ویزیت دفتر فنی

کاملا لایه باز

سایز:300*120

رزولوشن:300


دانلود با لینک مستقیم


طرح لایه باز دفتر فنی 2

طرح لایه باز دفتر فنی 1

اختصاصی از اس فایل طرح لایه باز دفتر فنی 1 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح لایه باز دفتر فنی 1


طرح لایه باز دفتر فنی 1

طرح لایه باز دفتر فنی

طرح لایه باز با کیقیت جهت طراحی و چاپ تابلو و کارت ویزیت دفتر فنی

کاملا لایه باز

سایز:300*120

رزولوشن:300


دانلود با لینک مستقیم


طرح لایه باز دفتر فنی 1

کارآموزی شرکت کامپیوتری-بحثی پیرامون شامل ساختارمنبع تغذیه وعیب یابی آن

اختصاصی از اس فایل کارآموزی شرکت کامپیوتری-بحثی پیرامون شامل ساختارمنبع تغذیه وعیب یابی آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارآموزی شرکت کامپیوتری-بحثی پیرامون شامل ساختارمنبع تغذیه وعیب یابی آن


کارآموزی  شرکت کامپیوتری-بحثی پیرامون   شامل ساختارمنبع تغذیه وعیب یابی آن

 

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات58

 

مقدمه

واحد کارآموزی یکی از مهمترین واحدهای درسی است که دانشجویان ملزم به گذراندن این واحد می باشند. این دوره از اهمیت زیادی برخوردار می باشد وزمانی مشخص میگردد که دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاهها ازلحاظ کار عملی وبکارگیری آموخته های تئوری خود درعمل ناتوانند.

همچنین این دوره جهت آشنایی با محیط کار وفضای حاکم برآن نیزمفیدمیباشد. لذا اینجانب بنا به رشته تحصیلی خود دریکی ازشرکتهای رایانه ای شروع به انجام فعالیت کردم.

این شرکت نزدیک به پنج یا شش سال است که فعالیت خود را آغازکرده است. ازجمله فعالیتهای این شرکت درزمینه های نرم افزار، سخت افزار، فروش انواع کامپیوتر، وسائل جانبی، تعمیرانواع کامپیوتروغیره میباشد.

دراین گزارش کار به بحث در مورد منابع تغذیه که شامل ساختارمنبع تغذیه وعیب یابی آن وچند مطلب دیگر می باشد می پردازیم.

 یکی از پر استفاده ترین لوازم برقی و با پیچیده ترین سیستمها کامپیوتر می باشد، تاریخچه کامپیوتر به شکل حرفه ای آن به 20 سال پیش تا به حال بر میگردد. قطعات کامپیوتر شامل مانیتور،کی برد، Case ، مادر برد و ... می باشد. که یکی از مهمترین این قطعات Case  می باشد.

Case به تنهایی فقط وظیفه نگهداری قطعات با استاندارد مکانی تعیین شده و خنک کردن قطعات و جدا کردن آنها (قطعات حساس) را از محیط اطراف بر عهده دارد. Case یک قسمت بسیار مهم در خود دارد که کار آن تبدیل برق و رساندن آن به ولتاژهای پایین در حد نیاز و استفاده اجزاء  داخل Case وقطعات در ارتباط با Case می باشد.

نام این قسمت بهتر است بگویم این قطعه Power یا منبع تغذیه می باشد. Power نقش بسیار مهم در حفظ قطعات و بالا بردن عمر مفید آنها دارد. و این موضوع سبب می شود که یکی از مهمترین قطعات سیستم به شمار آید و انتخاب Case خوب را مهم می سازد. Power چند نوع دارد که معروفترین آنها مدلهای AT وATX می باشد باتوانای مصرفی متفاوت که بر حسب نیاز انتخاب می شوند.

نکات و یادگرفته هایم در این چند صفحه نمی گنجد ولی امید وارم بتوانم مطالب مفید و سود مندی را روی صفحه کاغذ آورده باشم.

نگاهی ژرف به ساختار منبع تغذ یه

رده بندی منابع تغذیه

یک تولید کننده سیستم بایستی بتوانند مشخصات فنی منبع تغذیه ای که در داخل سیستمهایش از آن استفاده میکند را در اختیار شما قرار دهد. شما میتوانید اینگونه اطلاعات را در دفترچه راهنمای مرجع فنی سیستم و   یا بر روی بر چسبهائی که مستقیما بر روی منبع تغذیه نصب شده اند پیدا کنید. تولید کنندگان منبه تغذیه نیز میتوانند چنین اطلاعاتی را عرضه کنند. که اگر بتوانید تولید کننده آن را شناسائی کرده و از طریق وب مستقیما با آنها ارتباط بر قرار نمائید؛ارجحیت دارد. مشخصات ورودی ؛ بصورت ولتاژ و مشخصات خروجی به صورت آمپر در سطوح مختلف ولتاژ قید میشود .IBM  سطح Wattage خروجی را با عنوان Wattage Specified Output  گزارش می دهد . اگر تولید کننده منبع تغذیه شما Wattage  کلی را ذکر نکرده است؛ می توانید با استفاده از فرمول زیر ؛ مقدار آمپر را به مقدار وات تبدیل کنید:

Amps×Wattage = Volt

برای مثال اگر یک مادر برد 6 آمپر از جریان 5+ ولت مصرف کند؛ بر اساس این فرمول 30 وات مصرف خواهد داشت .

با محاصبه حاصل این ضرب برای هر یک از خروجیها و سپس اضافه کردن تمام نتایج به یکدیگر ؛ می توانید کل مقدار وات خروجی قابل تامین توسط منبع تغذیه خود را محاسبه نمائید .

جدول (1) خروجیهای رده بندی شده را در هر یک از سطوح ولتاژ خروجی مشخص شده توسط تولید کنندگان ؛ نمایش می دهد با وجود آنکه این رده بند یها دقیق هستند؛ اما برای واحدهائی با Wattage  بالا تر تا حدودی گمراه کننده می باشند.


دانلود با لینک مستقیم


کارآموزی شرکت کامپیوتری-بحثی پیرامون شامل ساختارمنبع تغذیه وعیب یابی آن

دانلود مقاله آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن


دانلود مقاله آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن

حساسیت بالای پروتئین های شیر گاو یکی از اصلی ترین آلرژی های غذایی است. و عمدتاً در نوزادان شایع تر است در حالیکه ممکن است، در بزرگسالی نیز ادامه یافته و می تواند بسیار شدید شود. شیر گاو و نخستین ماده پروتئین حیوانی است که کودکان آن را مصرف می کنند و % 5/7-2 آنها بر اثر مصرف این ماده غذایی دچار مشکل می شوند.

علائم بالینی مختلفی برای آلرژی شیر گزارش شده اند و تشخیص آلرژی شیر به دلیل چند گانگی و درجه علائم بسیار متفاوت می باشد و از طریق آزمایشهای خون و پوست می توان آن را تشخیص داد.

شیر گاو حاوی بیش از 20 پروتئین (آلرژی) است که می توانند و اکنش های آلرژیک را موجب گردند، اجزاء کازئین و لاکتو گلوبولین شایع ترین آلرژنهای شیر گاو می باشند.

شیر انسان همچون شیر شتر فاقد می باشد. در حالیکه  (پروتئین آب پنیر) جزء اصلی در شیر گاو، بوفالو، گوسفند، بز، الاغ، و مادیان می باشد.

کازئین های موجود در شیر در تعداد اجزاء، ترکیب آمینو اسید و ساختار پپتییدی شان با یک دیگر تفاوت دارند.

- کازئین جزء اصلی کازئین در شیر بز می باشد که شبیه به کازئین انسان بوده اما با کازئین گاو فرق دارد. ساختارهای پپتیدی  و بز با ساختارهای پپتیدی شیر گاو کاملاً متفاوت می باشد.

شیر بز فاقد کازئین  است که کازئین اصلی در شیر گاو بوده و حساسیت زایی آن کمتر از  که در شیر بز وجود دارد می باشد. که در بسیاری از نژادهای بز بارزتر است.

با استفاده از روش های مختلف از جمله عملیات حرارتی یا آنزیمی تا چندین درجه می توان حساسیت زایی شیر گاو را کاهش داد.

مطالعات و بررسی های متعددی فواید استفاده از شیر بز، شتر، مادیان و حتی شیر سویا را بعنوان جایگزین در موارد آلرژی به شیر گاو گزارش کرده اند و آنها را می توان به عنوان شیر هایی با حداقل آلرژی زایی در نظر گرفت. با این حال راه های درون آلرژی بر حسب شدت آلرژی متفاوت است و ممکن است فقط %60 از موارد را در برگیرد. چرا که ممکن است علائمی را نشان دهند که در هر یک از انواع دیگر شیرها نیز رخ می دهد.

آلرژی متداول در بچه ها آلرژی به شیر گاو است. این در حالی است که بعضی در مقابل مصرف شیر بز و گوسفند هم واکنش نشان می دهند. گزارش هایی وجود دارد مبنی بر اینکه آلرژی وابسته به IgE مربوط به شیر بز و گوسفند است.

گزارش شد سه کودک پس از مصرف شیر بز و گوسفند دچار آلرژی شیر بودند اما شیر گاو و محصولات لبنیاتی آن را تحمل کرده بودند. برای مشخص کردن پروتئین های درگیر در آلرژی ناشی از شیر بز و گوسفند (GSM) مطالعاتی صورت گرفت. بدین صورت که سه کودک (دو پسر و یک دختر) 5-4 ساله که نشانه های فوری آلرژی (کهیر و خارش) را به محض تماس یا خوردن مقدار کمی از شیر بز و گوسفند نشان داده بودند. تست زخم پوستی و IgE خاص برای همه ی مواردی که شیر گاو را مصرف کرده بودند و پروتئین های آن و همه موارد مصرف شیر گوسفند و شیر بز اجرا شده نتایج بدست آمده به این صورت بود که: SPT و تعیین IgE تأیید کرد که پروتئین های شیر گوسفند و بز (GMS) در بروز علائم آلرژی در هر سه بیمار مشارکت دارند. از آنالیز این پروتئین ها بدست آمد کازئین متناظر به کازئین ، کازئین  و k- کازئین . نتیجه گیری کلی نیز این گونه بود که کازئین  و کازئین  k- کازئین بعنوان آلرژی های درگیر در آلرژی ناشی از شیر بز و گوسفند شناسایی شدند.

 

چکیده:    7
مقدمه:    10
آلرژی شیر گاو چیست؟    11
آیا عدم تمایل لاکتوز با حساسیت ناشی در شیر یکی است؟    12
چرا برخی از مردم به ویژه کودکان به شیر گاو حساسیت دارند؟    12
علام بالینی CMA :    14
تشخیص آلرژی پروتئین شیر:    15
آزمایش تحریک پوست (SPT):    16
آزمایشات خون:    17
آزمایش چالش حذف:    17
آلرژنهای شیرگاو:    19
تغییر CMA:    21
عملیات حرارتی:    21
عملیات آنزیمی:    22
فرمول نوزاد    24
فرمول هیدرولیز شده به صورت کلی و گسترده (EHF)    24
فرمول مبتنی بر آمینو اسید (AABF)    25
فرمول سویا:    25
الگوریتم تشخیص و درمان آلرژی به پروتئین شیر گاو در شیر خواران شیرخشک خوار:    25
واکنش پذیری متقابل شیر گاو    28
جایگزین های شیر گاو    30
واکنش پذیری های متقابل پروتئین شیر    31
نتیجه گیری :    34
منابع    35

 

شامل 35 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن

دانلود مقاله پنیر پیتزا

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله پنیر پیتزا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله پنیر پیتزا


دانلود مقاله پنیر پیتزا

در صورت لزوم چربی شیر را می توان به وسیلۀ تفکیک کنندۀ  مکانیکی به 3 درصد چربی شیر تنظیم کرد. شیر استاندارد شده را در 6/161 درجۀ فارنهایت (72 درجۀ سانتیگراد) به مدت 16 ثانیه پاستوریزه می کنند، سپس شیر را تا 90 درجۀ فارنهایت (2/32 درجۀ سانتیگراد) خنک  کرده، به وسیلۀ پمپ به تانک پنیرسازی منتقل می کنند.                       

یک درصد مایۀ ترش لاکتوباسیلوس بولگاریکوس به شیر گرم افزوده، بلافاصله حدود 7 اونس (200 گرم) خمیر مایۀ پنیر یا 80 میلی لیتر عصارۀ مایه پنیر قدرت واحد به هر 1000 پوند شیر اضافه می  کنند. مایه پنیر اندازه گیری شده قبل از اضافه کردن به نسبت 40:1 با آب لوله کشی رقیق می گردد. خمیرمایه به محصول نهائی پنیر رایحه ای می دهد که تقریباً مشابه پنیر پروولونی است. شیر را به مدت 5 دقیقه بهم زده، سپس روی تانک پنیرسازی را می پوشانند.

طرز تهیه پنیر پیتزا
آماده ساختن شیر
بریدن دلمه
پختن دلمه
آب کشیدن از دلمه     
رسیدن اسیدی قطعات دلمه     
عمل آوردن با آب داغ، نمک زدن و بسته بندی    

 

شامل 7 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله پنیر پیتزا