شرح مختصر:
لاوازاویه را می توان پایه گذار علم تغذیه در اواخر قرن ۱۸ به حساب آورد از قرن بیستم در بسیاری در کشور ها مسئله ی کمیت و کیفیت مواد غذایی مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخی دولتها برای اجرای این مسولیت به کاربرد علم تغذیه در برنامه ریزی های خود نقش مهمی دارند.
تعریف تغذیه : عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذی را دریافت داشته و آنها را به مصرف رشد و نمو ونوسازی میرساند و انرژی لازم جهت انجام اعمال حیاتی تامین می نماید.
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف تغذیه
ویژگی ها غذا
عناصر سنگین
درجه سمی بودن فلزات سنگین
آهن
عملکرد آهن در بدن
علائم کمبود
دلایل کمبود
بیماری ها
بیماری هایی که به دلیل سوء جذب باعث کمخونی می شود
میزان مصرف روزانه مورد نیاز
مس
عملکرد مس در بدن
علائم کمبود
علائم مسمومیت
بیماری ها
میزان مصرف روزانه مورد نیاز
روی
عملکرد روی در بدن
علائم کمبود
عوامل موثر بر جذب روی
مقادیر توصیه شده
جیوه
مسمومیت
علایم مسمومیت
منابع
راه های پیشگیری
سرب
علایم مسمومیت
اثرات مسمومیت
راه های آلودگی
منابع
کادمیوم
علایم مسمومیت
بیماری ها
نوع فایل: ppt | تعداد صفحات: 37 صفحه
با خرید این محصول از ما حمایت کنید.
با تشکر :AlirezA
دانلود پاورپوینت آماده تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه