این گزارش کار به صورت word هست.
وشامل:
تعیین بار میکروبی کلی مواد غذایی مایع
رنگ آمیزی گرم
مرحله رنگزدایی
تست کاتالاز
تست اکسیدا تعیین بار میکروبی نمونه غذایی با استفاده از محیط کشت مایع(MPN):
تعیین کلنی مواد غذایی جامدات
کشت، شمارش و جدا سازی کلی فرم ها
تعیین میزان آلودگی کلی فرم آب به روش ( MPN)در محیط BG
تایید کلی فرم مدفوعی
جداسازی باکتری اشرشیا کلای
SIM Medium :SIM
MR-VP
تست: متیل رد
وژز پروسکوئر
سیمون سیترات
کشت و جدا سازی سالمونلا
غنی سازی غیر انتخابی
غنی سازی انتخابی
کشت روی محیط جامد انتخابی
TSI
SIM
تست اوره
تست سیمون سیترات
کشت، جداسازی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس
محیط برد پارکر(BR)
منیتول سالت آگار
رنگ آمیزی کپک ها
گزارش کار میکرو بیولوژی مواد غذایی