لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 58
فهرست
فصل اول- چکیده
کیفیت آب : تعاریف خواص ، دیدگاهها
چرخه هیدرولوژیکی و کیفیت آب جامدات معلق
منابع
اثرات
رنگ
طعم و بو
سیستم مهندسی برای تصفیه آب
فرایندهای تصفیه آب
هوادهی
جداسازی جامدات
عملیات ته نشینی
انعقاد
سختی گیری
فیلتر کردن
گندزدایی
سیستم های مهندسی برای تصفیه و دفع فاضلاب
استانداردهای جریان های خروجی
غربال کردن ( آشغالگیری )
شن گیری
اندازه گیری جریان
ته نشین مقدماتی
تصفیه ثانویه
جمع آوری فاضلاب
نگهداری فاضلاب روها
پمپاژ آب و فاضلاب
تصفیه فاضلاب
تصفیه اولیه
تصفیه پیشرفته
آشغالگیری
دانه گیری
ته نشینی اولیه
تصفیه بیولوژیکی
فرانیدهای اصلی تصفیه بیولوژیکی مورد استفاده در تصفیه فاضلاب
لجن فعال
روش های معمول لجن فعال
الف: طراحی سیستم لجن فعال
استخرهای هوازی
صافی چکنده
برج های بیولوژیکی
فرآیندهای بی هوازی رشد معلق
برکه های بی هوازی
ضد عفونی کردن پساب
تصفیه و دفع لجن
انسانهای ابتدایی از منابع طبیعی برای تأمین احتیاجات خود از نظر آب ، غذا و پناهگاه به صورت اولیه استفاده می نمودند . این منابع دست نخورده طبیعی در بیوسفر مستقیماُ و به آسانی در دسترس بوده اند ، و بقایای زاید تولید شده در اثر استفاده از چنین منابعی عموماً یا سازگار با محیط بوده اند و یا به سرعت در محیط زیست جذب وهضم می شده اند . انسانهای ابتدایی بی آنکه در اثر ایجاد دود ناشی از آتش موجب آشفتگی اتمسفر شوند ، به خوردن غذاهای گیاهی و حیوانی می پرداختند . حتی پس از پیدایش آتش نیز ، مقدار نسبتاً اندکی دود حاصل می شد که به سرعت در اتمسفر پخش و جذب می گردید .
انسانهای تمدنهای نخستین معمولاً از آب همان رودخانه هایی که در آنها استحمام می کردند می خوردند و زباله های خود را در آن می ریختند . هنوز اثرات سوء اینگونه استفاده از رودخانه ها ، نسبتاً اندک بود ، زیرا مکانیسم های طبیعی پاکسازی به سهولت کیفیت آب را بهبود می بخشیدند . انسانهای ابتدائی از غارها و سایر پناهگاههای طبیعی به عنوان مسکن استفاده می نمودند و یا خانه هایشان را از چوب مواد زاید و یا پوست حیوانات می ساختند . معمولاً به ندرت اتفاق می افتاد که انسانهای ابتدایی و جمعیتهای کوچ گر مواد زایدی از خود به جای بگذارند که توسط اتمسفر ، هیدروسفر یا لیتوسفر قابل جذب و تجزیه نمی شدند ،این قبیل مواد که با گذشت زمان به سهولت تجزیه نمی شدند ، از نظر گوناگونی و مقدار به اندازه ای اندک بودند که هیچگونه مشکلات قابل ملاحظه به بار نمی آوردند . تنها هنگامی که بشر دور هم جمع شده و گروههای کمابیش پایداری را تشکیل داد ، اهمیت تأثیر بر محیط زیست روشن شد . در سال 61 بعد از میلاد آتشهای ناشی از پخت پز و ایجاد حرارت چنان مشکلات جدی را از لحاظ آلودگی هوا وآب به وجود آورد که فیلسوف رومی سنکا از بوی بد دودکشهای دودزا شکایت نمود . در اواخر سدة هیجدهم میلادی آب رودخانه های راین و تایمز به قدری آلوده شده بود که ماهیان کوچک طلایی در آن قادر به ادامة حیات نبودند . در قرن وسطی نواحی که در آنها مواد غذائی و نیز مواد زاید انباشته شده بودند محل تجمع موشها ، مگسها و سایر میکروبها گردید .
تحقیق در مورد آب و فاضلاب