فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 30 صفحه
چکیده
امروزه یکی از مهمترین تغییرات محیط اقتصادی پدیدهای تحت عنوان تجارت الکترونیک میباشد.از آنجا که در محیط الکترونیک اغلب شواهد ومدارک فقط به صورت الکترونیک در دسترس خواهد بود، اعتبار دهی و رسیدگی به این مدارک وشواهد با استفاده از شیوه ها ی سنتی مشکل به نظر می رسد از این رو تغییر در رویههای گذشته حسابرسی احساس می شود .تجارت الکترونیک به عنوان یکی از پیامدهای فناوری اطلاعات برای حسابرسان واستفاده کنندگان از اطلاعات مالی دارای فرصت ها و تهدیدهایی است دراین مقاله تلاش شده است این فرصتها وتهدیدها مطرح گردیده و در نهایت اهمیت وچگونگی حسابرسی مستمر به عنوان یک از راهکارهای اعتبار دهی به اطلاعات ومدارک تجارت الکترونیک مورد بررسی قرار گیرد.
مقدمه:
یک از الزامات توسعه اقتصادی وجود اطلاعات شفاف ومطمئن است. حسابرسان با دانش و تجربه خود قادر به ایجاد چنین فضائی میباشند.بیش از صد سال است که حسابداران حرفهای خدمات حسابرسی و اعتباردهی[1]را ارائه میدهند.
امروزه حسابرسی نقش مهم و حساسی در جوامع به عهده دارد. یکی از نقشهای حسابرسی ایجاد ارزش افزوده برای شرکت از طریق کاهش هزینه جذب سرمایه و یا افزایش در قیمت سهام شرکت است. با توجه به اهمیت حسابرسی، توجه به خطرات مربوط به حسابرسی نیز ضروری به نظر میرسد. یکی از این چالشها ، گسترش تجارت الکترونیک[2] میباشد.
حسابرسی را بازرسی جستجو گرانه مدارک وسایر شواهد زیر بنای گزارشات مالی نامیده اند. حسابرسان بابررسی مدارک پرسش وجستجو از مدارک داخل وخارج شرکت واجرای سایر روشهای رسیدگی ، شواهد لازم را برای تعیین مطلوبیت وقابلیت اتکاء صورتها ی مالی گرد آوری می کنند .
از انجا که فناوری اطلاعات وتجارت الکترونیک اطلاعات گوناگونی در اختیار کاربران قرار میدهد نیاز به صورتهای مالی سنتی کاهش یافته و در نتیجه کفایت حسابرسی سنتی نیزمورد تردید است.
تحقیق درباره رسیدگی واعتبار دهی معاملات الکترونیکی