لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:35
فهرست و توضیحات:
مقدمه
تجزیه و تحلیل
روش تحقیق
سابقه تحقیق
اصطلاحات و مفاهیم
بیان مسئله
اهداف
پادیه : این دستگاه جهت جداسازی شلتوک از برنج پوست کنده شده استفاده می شود پس از دستگاه پوست کن مورد استفاده قرار می گیرد.
سفید کن سایشی :این دستگاه جهت سفید کردن برنج استفاده می شود و ازیک سنگ سایشی که بصورت عادی می چرخد و برنج را طی پنج تا شش مرحله سفید میکند تشکیل شده است .
سفید کن تیغه ای (حواشه ): این دستگاه نیز جهت سفید کردن برنج استفاده می شود و از یک استوانه فلزی تشکیل شده که روی سطح آن شیار دار می باشد وتیغه ای به موازات محور این استوانه جهت تنظیم فشار دارد بر برنج تعبیه شده است از این دستگاه علاوه بر اینکه به تنهایی جهت سفید کردن برنج استفاده می شود در بعضی از کارگاهها پس از سفید کن سایشی جهت پالش برنج نیز استفاده می شود .
جهت بررسی ضایعات در مراحل مختلف تبدیل در هر کارگاه یک نوع برنج انتخاب شده و از شلتوک ان جهت تعیین درصد رطوبت و قوه نامیه و از برنج خروجی از دستگاههای پوست گیر، سفید کن سایشی (سنگی) سفید کن تیغه ای برای تعیین درصد شکستگی در هر یک از ماشین آلات فوق نمونه برداری شد .
همچنین نسبت به یادداشت مشخصات کارگاه،تعداد ماشینها و تجهیزات و بررسی مسائل و مشکلات موجود در زمینه قطعات یدکی اقدام گردید. این عملیات در 27 تکرار در 22 کارگاه منطقه کربال و 6 تکرار در یکی از کارگاههای شهرستان مرودشت انجام گرفت. سپس نمونه ها را به مرکز تحقیقات برده که ضمن مشخص نمودن درصد رطوبت و قوه نامیه کلیه نمونه ها درصد خردشدن برنج در دستگاههای اندازه گیری گردید ،که اطلاعات جمع آوری شده طی جدول شماره (1)بپیوست و نتایج تحقیقات انجام شده بشرح زیر می باشد:
متوسط رطوبت شلتوک در زمان تبدیل 10% بر اساس وزن خشک
متوسط قوه نامیه شلتوک در زمان تبدیل 81درصد
متوسط قوه نامیه شلتوک بذری در زمان تبدیل 95درصد
جدول شماره (2)
میانگین درصد شکستگی برنج در دستگاههای مختلف موجود در کارگاههای شالیکوبی
ردیف نام دستگاه
درصد شکستگی برنج
1 پوست گیر بدون پایه 3/142 پوست گیر با پایه 72/83 سفید کن تیغه ای 4/154 سفید کن سایشی 5/95 سفید کن تیغه ای پس از سایش 62/4
جدول شماره (3)
با توجه به جدول اطلاعات بدست آمده کارگاههای شالیکوبی منطقه به 6 گروه تقسیم شده اند گروه تجهیزات کارگاه مجموعه درصد شکستگی
گروه اول پوست گیر بدون پایه+سفید کن تیغه ای 7/29
گروه دوم پوست گیر با پایه+سفید کن سایشی 8/23گروه سوم پوست گیر بدون پایه+سفید کن سایشی+تیغه ای 42/28گروه چهارم پوست گیر با پادیه +سفید کن تیغه ای 12/24گروه پنجم پوست گیر با پادیه +سفید کن سایشی 2/18گروه ششم پوست گیر با پادیه+سفید کن سایشی+تیغه ای 84/22
استفاده نکردن از دستگاه پادیه بعد از بعد از پوست گیر :
همانگونه که در جدول شماره 2 مشاهده می شود 6/5 درصد خوردگی برنج در کارگاههای که از پادیه استفاده نمی کنند بیشتر از انهایی است که از پادیه استفاده می کنند.
-کار پادیه جداکردن برنج پوست کنده از شلتوک می باشد که از پوست گیر بیرون می آید در کارگاههایی که پادیه ندارند 2تا4 مرتبه برنج پوست کنده وارد دستگاه پوست گیر شده که این کار علاوه بر خرد شدن بیش از حد برنج موجب فرسایش زودرس لاستیک پوست گیر و تلفات زمانی میگردد.
تحقیق درباره برنج