این محصول در قالب پی دی اف و 98 صفحه می باشد.
این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی-تکنولوژی طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.
چکیده:
با افزایش نمره نخ (سیستم مستقیم) و تاب آن مقاومت سایشی آن افزایش می یابد در نخ های فانتزی به واسطه ایجاد نقاط نازک و ضخیم استحکام نمره متوسط نخ کاهش می یابد و تاب از نقاط ضخیم به نقاط نازک منتقل می گردد.این انتقال تاب ممکن است موجب کاهش مقاومت سایشی نخ گردد.
در این تحقیق سه نمره نخ 10 و 20 و 30 پنبه ای با فاکتور تابی درحدود 3300 و نمره 10 پنبه ای دیگر با فاکتور تابهای بیشتر (3842 و 610 ) در سیستم ریسندگی رینگ همچنین دو نخ متراکم فانتزی تهیه شده و اثر تغییرات نمره و تاب بر استحکام کششی و مقاومت سایشی نخ مورد مطالعه قرار گرفت.
نتایج آزمایش های انجام شده نشان داد که میزان انتقال تاب از نقطه ضخیم به نقطه نازک کمتر از مقدار محاسبه شده از رابطه تعادل گشتاور نقطه ضخیم و نازک می باشد. همچنین تاب نقطه نازک کمتر از میزان قابل انتظار توسط رابطه برابری گشتاور پیچشی نقاط نازک و ضخیم بود. مقاومت سایشی نقاط ضخیم بیشتر از نقاط نازک بود که به واسطه تاب کم در نقاط ضخیم انتظار می رفت که مقاومت سایشی آنها کمتر از نقاط نازک باشد ولی عملاً مقاومت سایشی نقاط ضخیم به واسطه وجود الیاف بیشتر در آن منطقه، نسبت به نقاط نازک بیشتر بود. در این تحقیق با افزایش نمره انگلیسی میزان استحکام، ازدیاد طول در نقطه پارگی، کار تا حد پارگی وسایش نقاط نازک و ضخیم نخ کاهش یافت و با افزایش تاب (نمرات یکسان) ابتدا از میزان استحکام کششی کاسته شده، سپس افزایش یافت و دور سایش تقریباً افزایش یافت.
فصل اول:
مقدمه وتحقیقات انجام شده قبلی
1- مقدمه
نخ های فانتزی، نخ های نساجی با طراحی های کاملا نامحدود می باشند. دسته بندی نخ های فانتزی بسیار وسیع می باشد و در سال های اخیر ساختار آنها پیچیده تر شده است. در حال حاضر نمی توان آنها را ساختاری کلاسیک با حلقه، بوکله، گره های یک ساختار مارپیچ و افکت های ترکیبی نامید بلکه آنها دارای افکت های رنگی بسیار مختلف و یا شکل های مختلف می باشد. با استفاده از یک فرایند تولید، امکان تولید نخ های فانتزی با خصوصیات مختلف وجود دارد.
شاخص های هندسی و ساختاری نخ های فانتزی، از قبیل دانسیته ی خطی، ارتفاع افکت ها، عرض افکت ها، فاصله ی بین افکت ها، تعداد افکت ها در واحد طول، تنوع افکت ها و قرارگیری افکت ها بستگی به تنظیمات ماشین، یعنی، پارامترهای تکنولوژی تولید، از قبیل سرعت تغذیه ی جزء افکت، سرعت تولید نخ فانتزی، سرعت دورانی اسپیندل تو خالی و نقش نخ مغزی، در طی فرآیند ریسندگی دارد. علاوه براین، شاخص های ذکر شده در بالا بستگی به خصوصیات و مواد اولیه ی خام مختلف از اجزاء سازنده نخ دارد.
نمره نخ یک کمیت آماری است که نمایانگر ظرافت نخ میباشد.نمره نخ اثر مهمی در ساختار پارچه حاصل از ان نخ بجا میگذارد. نخهای سنگین تر پارچه سنگین تر و را ایجاد میکند و در نتیجه در استحکام پارچه تاثیر دارد.چگالی خطی یا نمره نخ معمولا بصورت مستقیم یعنی جرم در واحد طول نخ ویا غیر مستقیم یعنی طول واحد جرم معینی از نخ بیان میشود.
تاب اندازه پیچشی است که به نخ داده میشود تا چسبندگی مناسب در الیاف منقطع (staple) ایجاد کند و یا نخهای تشکیل دهنده نخ چند لا را نزدیک به یکدیگر نگه دارد. نخ تابیده شده حاصل دارای استحکام لازم در مراحل بعدی تولید بوده و کاربرد خواهد داشت. افزایش تاب داده شده به نخ از یکسو استحکام آن را افزایش میدهد و از طرف دیگر زاویه قرارگیری الیاف منقطع در نخ رانسبت به محور اصلی نخ کم میکند. بیشترین استحکام نخ زمانی است که آرایش یافتگی الیاف در امتداد نیروی وارد به نخ باشد. تاب نخ علاوه بر تأثیر در استحکام نخ روی دیگر خصوصیات فیزیکی نخ وپارچه تولید شده از آن نیز تأثیر دارد. تاب معمولا در تمام طول نخ بطور یکنواخت توزیع نمی شود. نتایج کار اشخاص زیادی ثابت میکند که بین تاب و ضخامت نخ رابطه برقرار است. لذا می توان نتیجه گرفت که تاب بیشتر در نقاط باریک نخ مجتمع میشود.
پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی اثر نمره و تاب بر استحکام کششی ومقاومت سایشی نخ فانتزی پنبه ای