اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی

اختصاصی از اس فایل طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

این فایل در فرمت word و در ۴۹ صفحه تهیه‌شده و شرح کامل آن به‌صورت زیر است.

بخش 1. معرفی طرح

بخش 2. خلاصه مدیریت ( خلاصه اجرایی )

  1. هدف کسب وکار را بنویسید
  2. توصیف زمینه کسب و کار
  3. معرفی مختصر محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
  4. بازار هدف و مولفه های آن
  5. مزیت های رقابتی

6 .وضعیت سود دهی

بخش 3. نوع صنعت، سازمان و محصولات و خدمات

چشم انداز صنعت

بخش 4. رقابت و مزیت های رقابتی

بخش 5. برنامه بازار یابی

تحقیق و تحلیل بازار

بخش6. اندازه بازار و روندهای آن

استراتژی بازار یابی

قیمت گذاری

استراتژی های تبلیغات

شیوه های توزیع فروش

سیاستهای خدمات پس از فروش و گارانتی

برنامه عملیات و تولید

الف. شرح دقیق دانش فنی و روش تولید محصول یا ارائه خدمت

ب. ارائه نموداری فرایند تولید

ج. ماشین آلات، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی

د. وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه

ه. مواد اولیه و بسته بندی برای هرکدام از محصولات

و. برآورد هزینه آب، برق، سوخت و تلفن مصرفی

ز. برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری

ح. برآورد هزینه لوازم و تجهیزات دفتری

بخش 7. برنامه عملیات ساختمانی

الف. کروکی و یا نقشه محل جغرافیایی

ب. زمین

ج. محوطه سازی

د. ساختمان سازی

ه. تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها

و. پلان ساختمانها

ز. پلان چیدمان ماشین آلات

بخش 8. ساختار سازمانی و حقوق و دستمزد

بخش 9. برنامه زمان بندی

بخش 10. برنامه مالی

  1. برآورد هزینه های سرمایه ای
  2. برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
  3. برآورد سرمایه در گردش
  4. هزینه تولید سالیانه
  5. برآورد قیمت تمام شده محصول :(هزار ریال)
  6. قیمت فروش محصول
  7. محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
  8. تعین نقطه سربه سر
  9. تعین درصد فروش در نقطه سربسر
  10. سود و زیان ویژه (هزار ریال)
  11. ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن (هزار ریال)
  12. سرمایه ثابت سرانه :(هزار ریال)
  13. سرانه کل سرمایه گذاری(هزار ریال)
  14. نرخ بازدهی سرمایه ساده (هزار ریال)
  15. دوره برگشت سرمایه
  16. نرخ بازده داخلی طرح

بخش 11. صورتهای مالی اساسی

الف. ترازنامه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام

ب. صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام

ج. جریان وجوه نقد حاصل از اجرای طرح برای مدت بازپرداخت اقساط وام بانکی اخذ شده

بخش 12. ارزش فعلی حال کل طرح

الف. از روش NPV:

بخش 13. برنامه مدیریت ریسک و خطر

بخش 14. تحلیل قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدها

بخش 15. نتیجه گیری و تحلیل اقتصادی

 

تولیدات؛

نوع تولیدات: انواع نان شیرینی‌تر و خشک

مواد اولیه: روغن- شکر- آرد و....

زمین و ساختمان؛

مساحت زمین: 800 مترمربع

سطح زیربنا: 600 مترمربع

تعداد کارکنان؛

تولیدی: 8 نفر

اداری و ستادی: 3 نفر

جمع: 11 نفر

نحوه تأمین مواد اولیه و میزان آن؛

داخلی: شیر- شکر – آرد-روغن و...

خارجی: ----

 

 

هزینه‌های ثابت و متغیر در حداکثر ظرفیت عملی؛

هزینه‌های ثابت: 1000002.802

هزینه‌های متغیر: 1282414.31

کل هزینه‌های سالانه: 2282417.112

تاسیسات و انرژی؛

توان برق: 930

مصرف روزانه آب:34

نوع سوخت: گاز

میزان مصرف روزانه سوخت: 55

سرمایه گذاری طرح؛

 

سرمایه ثابت: 774380.0833

سرمایه در گردش: 943185

سرمایه کل: 172000

 

نحوه تأمین منابع؛

سرمایه گذاری متقاضی: 515269525

سرمایه گذاری بانک: 1202295.558

تسهیلات بلند مدت: 110000

تسهیلات کوتاه مدت: 98000

شاخصهای مالی و اقتصادی طرح؛

تولید در نقطه سر بسر: 23.35044

 

میزان اشتغال طرح؛

مستقیم: 11 نفر

غیر مستقیم: -


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.