اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد سبزیکاری

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد سبزیکاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد سبزیکاری


تحقیق در مورد سبزیکاری

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:69

 

  

 فهرست مطالب

 

 

سبزیکاری

 

 

 

سبزی های برگی :

 

 

 

اسفناج ))  Spinacia oleraceae L

 

مشخصات گیاهشناسی

 

  • انواع جنسیت در اسفناج

 

انواع بذر در اسفناج

 

ارزش غذایی

 

شرایط محیطی

 

خاک

 

کود

 

ارقام اسفناج

 

کاشت و داشت

 

بر داشت

 

تاریخچه کاهو

 

گیاهشناسی

 

انواع کاهو

 

کاهو کلم

 

کاهو پرک

 

کاهو پیچ معمولی

 

کاهو ساقه ای

 

شرایط آب وهوایی

 

فصل کاشت کاهو در ایران

 

نعناع

 

ترتیزک یا ترتیزک باغی

 

شوید(شبت)

 

گشنیز

 

چغندر برگی

 

شیکوره

 

کاسنی

 

کشت نشاء

 

تهیه شیکوره با برگ لطیف و سفید

 

سیب زمینی

 

قسمت های مختلف غده

 

سبزی های ریشه ای

 

ارقام هویج

 

ترب و تربچه

 

 

 

 

 

سبزی های برگی :

خصوصیات عمده سبزی های برگی :

مقاومت به سرما (زمان کاشت دمای پایین).

گلدهی در روز بلند که باعث کاهش کیفیت.

اغلب انها یکساله اند و در انواع چند ساله به صورت یکساله کشت می شوند.

 

سبزی های برگی به دو دسته تقسیم میشوند

  • سبزی هایی که به صورت پخته مصرف می شوند (اسفناج –تره- جعفری-کرفس).
  • سبزی هایی که به صورت تازه مصرف می شوند (کاهو وسایر سبزی های برگی ).

 

اسفناج ))  Spinacia oleraceae L

 

  • اصل وقدمت
  • نوع وحشی وخودرو آن  در آسیای مرکزی است(ایران –ترکمنستان – افغانستان)
  • Spinacia tetranda

مشخصات گیاهشناسی

  • (خانواده چغندر ) Chenopodiacea
  • یکساله و روز بلند
  • در ابندای رشد ساقه کوتاه و برگها طوقه ای(روزت)
  • ریشه اصلی عمیق تا عمق 140 سانتیمتر(مقاوم به شوری)
  • برگ تخم مرغی یا بیضوی یا نیزه ای- دارای پهنک صاف یا چروکیده).
  • چروکیده از نظر نگهداری در انبار مناسب تر هستند
  • گل نر: کاسبرگ: 4- پرچم: 4
  • گل ماده:کاسبرگ: 2 یا 4 – مادگی: یک خامه و4 تا 6 کلاله دارد
  • انواع جنسیت در اسفناج
  • 1- پایه هایی که فقط گل نر دارند(برگ کم وزود گل).
  • 2- پایه هایی که فقط گل ماده دارند. (برگ زیاد ودیرگل).
  • 3- پایه های دوجنسی که گل نر و ماده به تعداد مساوی دارند.
  • 3- پایه های دوجنسی که گل نر بیشتر از ماده دارند.
  • 4- پایه های دوجنسی که گل ماده بیشتر از نر دارند.
  • نوع 2 و 4 از نظر کیفیت و اقتصادی بهتر هستند.
  • قند، کلروفیل و کاروتن در گیاه ماده بیشتر است.
  • امروزه ارقام یک پایه با گل های نر بیشتر طوری اصلاح شده اند که برگ زیاد ودیرگل هستند.

 

انواع بذر در اسفناج

  • 1- بذر خاردار(انواع قدیمی-مقاوم به سرما- بذر پاشی با ماشین مشکل)

Spinacia oleraceae var oleraceae or Spinosa

2- بذر صاف

Spinacia oleraceae var inermis

 

ارزش غذایی

  • 1- 3 درصد پروتئین
  • ) ABC)2-ویتامین های
  • 3- املاح معدنی( کلسیم – فسفر – آهن- منیزیم- پتاسیم)
  • 4- وجود اسید اگزالیک و نیترات در اسفناج برای سلامتی مضر است.
  • 5-اسید اگزالیک +کلسیم =اکسالات کلسیم(کمبود کلسیم)
  • 6- نیترات در آوندها ذخیره می شود پس دمبرگ و ساقه مملو از نیترات که در طول حمل و نقل و انبار این ماده به نیتریت و از ترکیب نیتریت+ آمین = نیتروزامین(سرطان زا )تولید می شود.

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد سبزیکاری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.