استفاده از کودهای شیمیایی به اندازه زیاد و به کارگیری بی رویه آفت کش های شیمیایی باعث آلودگی آب، هوا و خاک می شود. طی این فرایند آفت های موجود نسبت به سموم شیمیایی مقاوم شده و آفت های جدیدی نیز ظاهر می شوند. سلامتی خاک نیز در این روند تحت تاثیر قرار می گیرد و مقدار قابل جذب بعضی از ریز مغذی ها مانند روی ،مس و آهن پس از مدتی در خاک کاهش می یابد.در این تحقیق : مزایای کشاورزی ارگانیک برای محیط زیست، کشاورزی ارگانیک و تنوع زیستی، معیار سبزیجات، میوه ها و حبوبات وفرآورده های حیوانی ارگانیک ، ، مدیریت تلفیقی عناصرغذایی /آفات و بیماری های گیاهی/آب و خاک ، کود های مورد نیاز محصولات ارگانیک ، ذخیره انرژی ، جلوگیری از فرسایش خاک ، حفظ آب مصرفی/گیاهان و جانوران بررسی شده است. نتایج نشان داد که اعمال سیستم کشاورزی ارگانیک، مزایای بسیار گسترده ای را درحفظ اکوسیستم های زیستی، فعالیت بیولوژیکی، جلوگیری ازورود آقات وسموم به بافت محصول و تغذیه سالم دربرخواهد داشت.
شامل 17 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله مروری بر مزایای کشاورزی ارگانیک