فایل مورد نظر دارای 176 اسلاید
اسلاید ۱ :
روش ارزشیابی از درس
üحضور مستمر و فعال در کلاس
الف ) :طراحی ، انجام و ارائه پروژه کار عملی ۸ نمره به شرح زیر :
۱- معرفی یک رسانه آموزشی به صورت مقاله با رعایت اصول نگارشی ۲ نمره
۲- انتخاب یک موضوع درسی متناسب با رشته ی تحصیلی ، ارائه آن به صورت اسلاید Power Point در کلاس ، ۲ نمره .
۳- ارائه یک موضوع ( آموزشی یا تربیتی ، فرهنگی و هنری ) به صورت چند رسانه ای یا مالتی میدیا Multi Media با استفاده از یک نرم افزار ( Movie Maker – Premier – Multimedia Builder– HyperStudio )
۴ نمره
ب ) :آزمون پایانی بر اساس سرفصل های ارائه شده به صورت کتبی ۱۲ نمره .
اسلاید ۲ :
سوال :
آیا مدارس امروز ، دانش آموزان را برای دنیای متحول فردا آماده می سازند ؟
ماهیت دانستن و روش های یادگیری در دنیای معاصر( انفجار اطلاعات ) چگونه است ؟
جایگاه و نقش معلم در نظام تعلیم و تربیت کنونی چیست ؟
کدام رویکرد اطلاعات در فرآیند یاددهی و یادگیری در دانش آموزان موثر است ؟
الف– رویکرد کاربر اطلاعات ب– رویکرد تولید اطلاعات
اسلاید ۳ :
ماهیت دانستن در عرصه کنونی :
*دانش آموزان به جای این که اطلاعات را حفظ کنند ، باید یاد بگیرند که اطلاعات را چگونه به دست آورند ، از اطلاعات به دست آمده چگونه استفاده کنند و اطلاعات به دست آمده را چگونه با هم ترکیب کنند .
*دانش آموزان یاد می گیرند بیندیشند ، مشکلات را شناسایی کنند و آن را حل کنند ، کارکردن با دیگران را تجربه کنند و برای دست یافتن به راه حل های خلاق جست و جو کنند .
*دانش آموزان به جای این که اطلاعات را فقط از طریق معلمان و کتب درسی به دست آورند ، باید از طریق کاوش و اکتشاف ( تحقیق و بررسی ) ، کار مشترک گروهی و بررسی منتقدانه به آن دست یابند .
اسلاید ۴ :
تعریف تکنولوژی ( Technology )
q در فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی ایران به تکنولوژی ، فناوری می گویند . از نظر لغوی به معنی فن شناسی یا شناخت تکنیک ها است ، اما از نظر فرهنگ ” وبستر ” کاربرد دانش برای مقاصد عملی می توان گفت : برخورد سیستماتیک با هر موضوع یا پدیده می باشد .
q فناوری زمینه ای عقلانی است که جهت کسب اطمینان از مهار کردن طبیعت فیزیکی توسط انسان از طریق کاربرد قوانین علمی شناخته شده طراحی شده است .
اسلاید ۵ :
انواع تکنولوژی
با توجه به تخصصی شدن علوم ، رشته های مختلفی ایجاد شده است که هر کدام یک از آنها دارای مبانی نظری ، اهداف و ابزار خاصی برای رسیدن به اهداف می باشند.
تکنولوژی هوا فضا
تکنولوژی هسته ای
تکنولوژی پزشکی
تکنولوژی ژنتیک ( گیاهی ، جانوری ، انسانی )
تکنولوژی خاک
تکنولوژی آب
تکنولوژی لیزر
نانوتکنولوژی
بیوتکنولوژی
تکنولوژی آموزشی و تدریس
اسلاید ۶ :
فناوری آموزشی ( Educational Technology )
به عنوان بخش جدایی ناپذیر از نظام تعلیم و تربیت محسوب می شود و هدف آن کمک به فراگیران در جهت درک صحیح و عمیق اطلاعات و راه های کسب آن می باشد . فناوری آموزشی با ایجاد خدمات مشترک بین معلم و دانش آموز پیوندی منطقی برقرار می سازد ، آموزش را آسان نموده و روش های یادگیری را تسهیل می دهد ، همچنین محدودیت های زمانی و مکانی را به نحو چشمگیری کاهش یا تعدیل می دهد.
فناوری آموزشی به تمامی روش ها و فنونی گفته می شود که در کاربرد اصول آموزشی به کار گرفته می شوند .
اسلاید ۷ :
فناوری تدریس ( Instraction Technology )
لفظی که غالبا مترادف با فناوری آموزشی که با دقت و ظرافت بیشتری عمل می کند .
فناوری تدریس رسانه هایی هستند که در نتیجه ی انقلاب ارتباطات به وجود آمده اند و بر اساس اهداف آموزشی ، در کنار معلم ، کتاب درسی در کلاس به کار می روند .
اسلاید ۸ :
تعریف تکنولوژی آموزشی از نظر ” جیمز براون “
طراحی ، اجرا و ارزشیابی سیستمتیک تمامی فرآیند یادگیری و آموزش بر اساس هدفهای مشخص و نتایج تحقیقات در زمینه های یادگیری انسانی و ارتباط و همچنین بکار گرفتن مجموعه ای از منابع انسانی و غیر انسانی به منظور آموزش موثرتر می داند .
اسلاید ۹ :
نانو تکنولوژی ( Nano Technology )
تازه ترین فناوری است که بشر به آن دست یافته است . در نانو تکنولوژی سعی می شود با استفاده از خواص مولکولی مواد موجود در طبیعت کارآیی و سایل ساخته شده بالاتر رود . نانو تکنولوژی توانمندی تولید مواد ، ابزارها و سیستم های جدید با در دست گرفتن کنترل در سطح مولکولی و اتمی و استفاده از خواصی است که در آن سطوح ظاهر می شود . یک نانومتر یک هزارم میکرون است به عبارتی برابر قطر ده اتم هیدروژن و یا پنج اتم سیلیسیم می باشد ، فناوری نانو ساخت مولکولی نیز گفته می شود ، شاخه ای از مهندسی است که با طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی و ادوات مکانیکی بسیار کوچک سرو کار دارد . اثرات تحول آفرین و معجزه آسای نانو تکنولوژی در روند تحقیق و توسعه باعث گردید که نظر تمامی کشورهای بزرگ جهان به این موضوع جلب گردد ، این فناوری را به عنوان یک زمینه فرا رشته ای و فرابخشی مطرح نموده است و خدمات آن در تمام سطوح علمی محسوس می باشد . تحقیق در زمینه ی فناوری نانو به زمانی باز می گردد که ” ریچارد پی فاینمن ” فیزیکدان برجسته طی سخنرانی کلاسیک خود در سال ۱۹۵۹ به این فناوری اشاره کرد اما عبارت فناوری نانو اولین بار توسط ” کی اریک درکسلر ” در سال ۱۹۸۶ در کتابی از وی به عنوان ” موتورهای آفرینش ” بسط داده شد .
اسلاید ۱۰ :
بیوتکنولوژی ( Bio Technology )
شاخه ای جدید از فناوری نوین بوده و بر خلاف نانو در سطح و مقیاس بزرگتری همانند کل کره ی زمین خدماتی ارائه می دهد . کنترل و مهار انرژی های موجود در طبیعت ، حفظ محیط زیست و مبارزه با سموم و آفت ها ، حفظ منابع زیر زمینی و استفاده بهینه از سه عامل : آب – هوا و خاک از مهمترین حوز ه ی کاری این فناوری نوین به شمار می رود . با توجه به روند افزایش جمعیت در جهان و بالا رفتن آلودگی زیست محیطی و سایر آلاینده ها و از همه مهمتر تامین نیازهای اولیه زیستی ( غذا ) فناوری بیو را مورد توجه خاص قرار داده است .
دانلود پاور پوینت تولیدوکاربردابزارهای آ موزشی