لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:89
فهرست مطالب:
پیشگفتار
1
7
معرفی استاندارد
2
10
طرح برنامه آموزشی
3
12
طرح برنامه درسی
4
14
طرح درس
5
18
لیست تجهیزات و مواد مصرفی آموزش
6
23
طرح لی آت
7
25
سوالهای تئوری و عملی
8
67
چند نکته راجع به اثاثیه آشپزخانه
9
69
تعریف اصطلاحات آموزشی
10
71
گزارش آموزش
11
73
آئین نامه مربی
12
76
ضوابط مخصوص فراگیر
13
78
معرفی منابع
14
پذیرایی از مهمانان هنر جالبی است مانند هنر تنظیم سن تاّتر و کدبانوی خانه هنرمندیست که کارگردانی این سن را به عهده دارد همانطور که کارگردان یک نمایش موظف است موضوع و بازیکنان و دکور آن نمایش را در نهایت دقت در نظر بگیرد و هماهنگ کند .خانم خانه یا دعوت کننده مهمانی هم باید همان نقش را ایفا کند و همان هنر را به کار ببرد.
ارزش پذیرائی و مهمانداری به اندازه ارزش هدیه ای است که از دوستی به دوستی تقدیم میگردد .
ادب و احترام به مهمانان هیچگاه مطلب بی فایده ای نیست هر چند نسبت به نزدیکترین آشنایان و دوستان باشد و در هر حال برای پذیرائی ها باید آمادگی قبلی داشت تا بتوان بیشتر وقت و هم خود را صرف مهمانها نمود.
محیط پذیرائی از هزاران موضوع محسوس و نامحسوس تشکیل می شود و چون همه از لحاظ اهمیت به حقیقت در یک سطح و پایه اند نوعی همچشمی نهانی میانشان است به اصطلاح با هم مسابقه می دهند.
به همان نسبت که در نوع غذا و نوع سرویس و تزئین میز دقت کافی به کار برده می شود ذوق و سلیقه و تجانس و آسایش مهمانها و همچنین تناسب وسعت محل پذیرایی و تعداد مدعوین باید کاملاً در نظر گرفته شود و اینجاست که هنر و ذوق و استعداد کد بانوی خانه یا میزبان باید دخالت کامل کند
پذیرایی خوب ارزش این را دارد که تعداد مدعوین کمتر باشد و آسایش آنها بیشتر در نظر گرفته شود هر چه جمعیت بیشتر باشد طبیعی است که همهمه و صدا و خنده بیشتر می شود و پذیرایی از آنها مشکل می شود و به اشکال می توان جریان هوا و میزان حرارت را تنظیم کرد
باید دقت شود ظروف و اشیائی که در مهمانیها به کار می رود با هم جور باشد ودر پذیراییها ئی که از وسایل و ظرف های عتیقه و گران قیمت استفاده می شود باید از به کار بردن اجناس و ظروف کم ارزش و معمولی خوداری شود
اگر زیبائی و تناسب ظروف و سایر لوازم پذیرائی را در نظر نگیریم غذای تمام شده مثل این است که اصولاًشروع نشده است
شاید در قدیم مرسوم بود که ظرف بزرگ و قشنگ با ارزشی را (بدون استفاده) فقط به خاطر شکوه وجلوه سفره وسط آن قرار میدادند ولی اکنون سفره را با شمعدانیهای کوچک و قشنگ و گلدانهای بدون پایه و گلهای ساقه کوتاه زیبا می کنند
تحقیق در مورد برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی