اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

همه چیز در باره آب

اختصاصی از اس فایل همه چیز در باره آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

همه چیز در باره آب


همه چیز در باره آب

فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات49

 

 

انسان‌ها برای سلامتی خود احتیاج به آشامیدن آب سالم دارند. آب سالم آبی است که نه بو داشته باشد و نه مزه و باید زلال هم باشد
آب سالم از حیاتی ‌ترین نیازها می ‌باشد
بعد از اکسیژن جهت ادامه ‌ی زندگی، آب از جمله اساسی ‌ترین و اجتناب ناپذیرترین ملزومات زندگی تلقی می ‌گردد. ولی متاسفانه دسترسی به آب سالم و گوارا و دور از آلودگی، در مسیر حرکت و حتی در محل اقامت، همواره امکان ‌پذیر نیست.
آب ناسالم ممکن است بیماری های ویروسی مثل هپاتیت A و E، فلج‌اطفال، اسهال‌های ناشی از روتاویروس‌ها یا ویروس های روده ای( که به‌خصوص در نوزادان و کودکان امکان انتقال بیماری‌های مختلف از طریق آب آلوده بسیار بالا می‌ باشد)، یا بیماری های باکتریایی مثل تب تیفوئید ، اسهال خونی باسیلی، اسهال ناشی از ECOLI و حتی وبا ، و یا تک یاخته‌هایی مثل آمیب، ژیاردیا و انگل‌هایی مثل کرم قلابدار، کیست هیداتیک، کرم کدو و کرم نواری را به مصرف کنندگان بی ‌احتیاط و ناآگاه منتقل سازد.
علاوه بر آلودگی‌های فوق ‌الذکر، اغلب آب‌های قابل دسترس در مسیر حرکت، ممکن است حاوی مواد سمی و شیمیایی ناشی از زباله‌های صنعتی و کشاورزی باشند. موادی مانند سیانیدها، انواع‌ فلزات سنگین از جمله سرب، کادمیوم، جیوه، عوامل نیتروژنی، مواد بی ‌رنگ کننده ی سولفیدها، آمونیاک، زیست‌کش‌های آلی و ده‌ها موارد دیگر نیز هستند که برای مصرف‌ کنندگان بسیار زیانبار و بیماری‌‌ زا می ‌باشند.
طلاعات مختصری پیرامون آب آشامیدنی و دستگاه نوظهور
تکنیک نوظهور تصفیه آب آشامیدنی بدون استفاده از مواد شیمیائی و فیلتر
به موازات شناخت اهمیت آب برای سلامتی، مصرف آب آشامیدنی در سال های اخیر بیشتر شده. همزمان با آن مصرف کنندگان بطور روز افزون آب آشامیدنی در بسته بندی خریداری می کنند که در مقایسه بسیار گران تمام می شود.
اینکه چرا افراد آب آشامیدنی بسته بندی شده خریداری می کنند چند دلیل دارد. از یک سو آب برخی از مناطق ناسالم است، از سوی دیگر نا آگاهی افراد پیرامون آب آشامیدنی و خواص آن در کنار رقع عطش است. و دلیل آخر خواصی است که برای آب های آشامیدنی معدنی وغیرو بر می شمارند که تا کنون بودن کیفیت
روش های موجود تصفیه آب آشامیدنی در منزل و در مقیاس کم عموما نه تنها از عملکرد لازم برخوردار نبوده بلکه در مواردی مضر نیز هستند.
این روش ها یا از فیلتر ساد ه سرامیک و غیرو و یا از فیلترهای حاوی ذغال اکتیو و رزین های تعویض یون(Ion exchange) در بسته های پلاستیکی و یا از اسموز معکوس(Revers osmos) استفاده می کنند.
یکی از رایج ترین این دستگاه ها ظرف پلاستیکی ای است که در آن یک فیلتر حاوی مخلوطی از ذغال اکتیو و رزین تعویض یون قرار گرفته و آب با گذر از آن، از قرار تصفیه می شود؛ این فیلتر هرچند یکبار می بایست تعویض شود. مهم ترین اشکال این فیلترها بر اساس آزمایشات مؤسسه بررسی محصولات در آلمان (Stiftung Warentest) این است که همواره درست عمل نمی کنند و برخلاف ادعای تولید کننده صرفا مقداری از سختی آب را (حدود 20%) گرفته و قادر به تصفیه مواد مضر دیگر آب نیستند. دیگر آنکه آب را اسیدی می کنند. این امر باعث حل شدن قلزات مضر همچون کرم و نیکل در ظروف فلزی می شود. سوم اینکه زمان اشباع شدن این فیلترها معلوم نیست و زمان تعویض آنها نه بر اساس آزمایش های جدی، بلکه بر اساس تخمین پیشنهاد می شود. به این جهت چنانچه این فیلترها در زمان مشخص تعویض نشوند بعد از اشباع شدن، مواد اضافی و مضر نیز وارد آب می کند.
از جانب دیگر منافذ جذب مواد این نوع فیلتر و فیلترهای دیگر ومنجمله فیلترها با ذغال اکتیوهرچه ذرات معلق در آب بیشتر باشد سریع تر بسته شده و دیگر هیچ تصفیه ای با آن ها صورت نمی پذیرد. از این رو این فیلترها در بهترین شرایط قادر به بهبود کیفیت آب لوله کشی تصفیه شده زلال ( که در هر حال میزان کدر بودن آن کم است)، هستند. این مضرات البته در صورتی به این نکات محدود می شود که از این فیلترها صحیح استفاده شود.
به طور کل در تمامی دستگاه هائی که دارای فیلتر هستند، از سوئی به علت وجود رطوبت در آنها و فقدان اکسیژن و نور از سوی دیگر در آنها باکتری های خطرناک سریعا رشد کرده و به محض استفاده مجدد، آنها وارد آب شده و می توانند باعث بیماری شوند. از این رو تولید کنندگان این دستگاه ها توصیه می کنند آب را جهت ضد عفونی کردن پس از تصفیه بجوشانید. در مجموع مؤسسه فوق الذکر پس از آزمایش این فیلترها استفاده از آنها را توصیه نمی کند.
بر اساس آزمایش های انجام شده توسط مؤسسه فوق الذکر و اداره پیشگیری از سوانح آلمان از بین تمامی دستگاه های موجود برای تصفیه آب در منزل تنها دستگاه هائی که بر اساس روش اسموز معکوس عمل می کنند، قابل اطمینان هستند. اما از سوئی قیمت خرید این دستگاه ها و هزینه تصفیه آب با آن گران است ( حدود850 هزار تومان در آلمان ) و از سوی دیگر بسیار حساس بوده و تمامی املاح آب را گرفته و آب مقطر تولید می کنند. در زمینه سالم بودن استفاده آب مقطر غالب متخصصان نظر مثبتی ندارند.
دستگاه نوظهور تصفیه آب
این دستگاه جدید که طی سال ها تحقیق در آلمان توسط یک ایرانی اختراع و به َثبت رسیده تنها بر اساس روش حرارتی و بدون استفاده از مواد شیمیائی و فیلتر و غیره عمل کرده و برای اولین بار به بازار عرضه می شود.
ابتدا آب در این دستگاه در اثر حرارت خواه ناخواه ضدعفونی شده و امکان بوجود آمدن باکتری در آب و دستگاه وجود ندارد. از آنجا که فیلتر در این دستگاه بکار نرفته هرگز قدرت تصفیه آن اشباع نمی شود و نیازی هم به خرید دائم فیلتر و غیره نیست. صرفا پس از مصرف می بایست رسوبات را با کمی آب شست. قدرت تصفیه دستگاه هیچگاه حتی نوسان نداشته و بر اساس آزمایشات متعدد تمای موادی که در پائین بر شمرده شده با اطمینان از آب جدا می شوند:
در جریان تصفیه آب این دستگاه از سوئی تا میزان 80% سختی آب کاهش پیدا می کند. همزمان برخی از آلاینده ها به علت تنظیم و تشدید جریان هیدرودینامیک آب و بالا رقتن میزان قلیائی آن به صورت رسوب ته نشین می شوند و یا به صورت گاز از آب جدا می شوند. نمونه های آلاینده از این قرارند:
فلزات آهن، منگان، سرب، جیوه، کادمیوم، کرم، مس، روی و نیکل و همچنین فلزات رادیو اکتیو کلر، آمونیاک ، بو، تمام ترکیبات فرار و نیمه فرار( از جمله حلال ها و برخی از مواد دفع آفات) .
علاوه بر مواد مذکور از میزان کدر بودن آب که ناشی از شناوری ذرات معلق ترکیبات آلی و معدنی در آب است تا حدود 75% کاسته می شود. از این رو مورد استفاده این دستگاه تنها به تصفیه آب لوله کشی خلاصه نشده بلکه می تواند آب های زیرزمینی و سطحی با میزان کدر بودن زیاد را نیز تصفیه کند.
در جریان تصفیه با این دستگاه بر خلاف دیگر روش ها آب تا حدودی قلیائی می شود. بسیاری از پزشکان مصرف مواد غذائی و نوشابه های قلیائی را توصیه می کنند و بر این باورند که اغذیه و نوشابه های اسیدی(از جمله نوشابه های گازدار) عامل مهمی در بروز بیماری های چندی هستند.

 


دانلود با لینک مستقیم


همه چیز در باره آب

دانلود مقاله اهمیت نقش تغذیه در ترک اعتیاد

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله اهمیت نقش تغذیه در ترک اعتیاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اهمیت نقش تغذیه در ترک اعتیاد


دانلود مقاله اهمیت نقش تغذیه در ترک اعتیاد

تمامی افرادی که شدیداً به الکل و مواد مخدر معتاد هستند، دچار سوء تغذیه اند. درک نقش تغذیه، برای کمک به ترک اعتیاد اهمیت زیادی دارد

 

۱) تأثیر رژیم غذایی و تغذیه در ترک اعتیاد

۲) برنامه غذایی درترک اعتیاد

۳)چگونه الکل و مواد مخدر به بدن آسیب می رسانند

۴) تهیه میان وعده های جالب و خوشایند برای افراد در ترک اعتیاد

۵) فواید ورزش در ترک اعتیاد

  • تأثیر رژیم غذایی و تغذیه در ترک اعتیاد

الف) تمامی افرادی که شدیداً به الکل و مواد مخدر معتاد هستند، دچار سوء تغذیه اند. درک نقش تغذیه، برای کمک به ترک اعتیاد اهمیت زیادی دارد. از سوختن یک گرم الکل در بدن ، ۷ کیلو کالری انرژی و از سوختن یک گرم چربی ، ۹ کیلو کالری انرژی تولید می شود. در بین مواد مغذی ، فقط چربی دارای انرژی بیشتری از الکل است ولی با این همه ، معتادین هنگام نوشیدن الکل، خیلی کم یا اصلاً احساس سیری نمی کنند. موادی مثل الکل که دارای انرژی تهی ( یعنی تولید انرژی بدون داشتن مواد مغذی) هستند، باعث به وجود آمدن عادات غذایی ناکافی و نامناسب و بروز سوء تغذیه می شوند. معتادین به مواد مخدر نیز مانند معتادین به الکل هستند. الکل و مواد مخدر باعث می شوند که بدن عمل جذب و هضم مواد مغذی و دفع سموم را به درستی انجام ندهد و منجر به بروز بیماری ها و مشکلات متعددی در بدن می شوند.

ب) بازگرداندن معتادین به سلامت جسمی و روحی اولیه

ترک اعتیاد ، شامل تغییر عادات و رفتار منفی به نوع مثبت است. تغذیه مناسب، استراحت و آرامش و ورزش، نقش مهمی در انجام این تغییر به طور موفقیت آمیز دارند. انتخاب درست و سالم مواد غذایی، برای رسیدن به شیوه سالم زندگی، اهمیت دارد. معتادین، به دلیل عدم توجه به برنامه غذایی خود، دچار اختلالات گوارشی متعددی مثل: اسهال، یبوست، عدم توانایی در هضم درست غذاها به همراه کاهش اشتها می باشند. در نتیجه، این افراد دارای نیازهای تغذیه ای خاصی هستند. غذای این افراد باید حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی باشد تا بتواند بافت ها و اندامهای از بین رفته بدنشان را مجدداً بسازد و عملکرد سیستم عصبی و گوارشی را بهبود بخشد.

ج) تغذیه صحیح ، میل به مصرف الکل و مواد مخدر را به مقداری زیادی کاهش می دهد.

هر معتادی در آغاز ترک خود، به شدت با میل به مصرف مواد مخدر و الکل درگیر است و با آن دست و پنجه نرم می کند. تحقیقات نشان داده است، داشتن رژیم غذایی حاوی انواع خوب پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا و غنی از کربوهیدرات مرغوب ، در ترک اعتیاد، نسبت به سایر رژیم ها ، تأثیر بیشتری داشته است. غذاها بر روی اخلاق و رفتار فرد نیز اثر دارند. کمبود مواد مغذی مثل اسید فولیک و ویتامین های گروه B به همراه کمبود اسیدهای آمینه ، خطری جدی برای سلامتی فرد هستند. مصرف شکر و کافئین( قهوه) باعث تغییرات رفتاری نامطلوبی می شود؛ بنابراین نباید در مراحل اولیه ترک اعتیاد مصر ف شوند یا به مقدار خیلی کم مصرف شوند. مصرف مواد مخدر والکل ، باعث عدم توانایی بدن در فرایند صحیح دو اسید آمینه مهم؛ تیروزین و تریپتوفان می شود. این دو اسید آمینه مهم ، مسئول تولید نوراپی نفرین، دوپامین و سروتونین در بدن می باشند. این ترکیبات، انتقال دهنده های عصبی هستند که برای پایداری احساس، هوشیاری ذهن و داشتن حالت شادابی وطراوت ، لازم اند. تیروزین، پیشساز انتقال دهنده های عصبی نوراپی نفرین و دوپامین است که این انتقال دهنده ها، سطح هوشیاری وتیزهوشی فرد را افزایش می دهند. این اسید آمینه غیر ضروری در غذاهای غنی از پروتئین مثل انواع گوشت قرمز وسفید ، غذاهای دریایی و خمیر سویا( tufa) وجود دارد. اسید آمینه تریپتوفان برای تولید سروتونین لازم است؛ سروتونین اثر آرامش دهنده در فرد دارد وباعث خواب راحت و آرام می شود. این اسید آمینه در موادغذایی مثل موز، شیر، تخمه های آفتابگردان، و گوشت بوقلمون وجود دارد.

  • برنامه غذایی در ترک اعتیاد

مطالعات تغذیه ای نشان داده است که تغذیه افراد در مراحل ترک اعتیاد، باید به صورت " کروز کنترل" ( Cruise control) باشد؛ یعنی افراد باید وعده های غذایی سبک را بصورت متناوب و مقدار کم بخورند تا بیش از پیش مقدار انرژی بدن و عادات رفتاری صحیح خود را حفظ کنند.

الف) توصیه های غذایی برای ارتقاء کیفیت ترک اعتیاد:

▪ استفاده از هرم راهنمای غذایی برای آماده کردن وعده های مناسب و متعادل غذایی ( مطلب هرم راهنمای غذایی در بخش رژیم های لاغری/ تغذیه / اجتماعی در همین سایت وجود دارد)

▪ خوردن ۳ وعده اصلی غذایی و ۳ میان وعده در هر روز.

▪ نوشیدن قهوه بدون کافئین و دم کرده های گیاهی برای کاهش دریافت کافئین.

▪ خوردن میوه و سبزیجات تازه.

▪ خوردن غذاهای تهیه شده از غلات کامل ( مثل آرد سبوس دار، دانه های خوراکی سبوس دار)

▪ خوردن انواع محصولات تهیه شده از غلات و لوبیاها و سایر دانه های خوراکی به مقدار زیاد، کاهش مصرف گوشت قرمز( زیرا گوشت قرمز دیر هضم می شود).

▪ حذف یا مصرف بسیار کم مواد غذایی حاوی شکر و کافئین.

▪ آگاهی از وجود شکر و قند پنهان در کاکائو، چاشنی ها و بیشتر داروهای بدون نسخه پزشک.

▪ آگاهی از وجود کافئین در بیشتر داروهای تجویز شده توسط پزشک یا بدون تجویز.

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اهمیت نقش تغذیه در ترک اعتیاد

دانلود پاورپوینت HDL,LDL در انسان

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت HDL,LDL در انسان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت HDL,LDL در انسان


دانلود پاورپوینت  HDL,LDL در انسان
—منابع کلسترول
—کلسترول به دو طریق در بدن به وجود می آید:
—1. بدن خودش کلسترول می سازد. بیشترین کلسترول را کبد می سازد و مقدار آن، روزانه در حدود 1000 میلی گرم می باشد.
—2. کلسترول وارد شده به بدن، از طریق خوردن مواد غذایی از جمله: گوشت قرمز، مرغ، ماهی و لبنیات. انجمن قلب آمریکا توصیه کرده است که هر فرد باید روزانه کمتر از 300 میلی گرم کلسترول مصرف کند تا دچار بیماری نشود.
—لازم به ذکر است که میوه ها ، سبزیجات، روغن های گیاهی، غلات و آجیل دارای کمترین مقدار کلسترول و زرده تخم مرغ و گوشت ها دارای بیشترین مقدار کلسترول هستند.
—کلسترول در خون حل نمی شود و توسط لیپوپروتئین ها وارد سلول می شود و از آن خارج می گردد. (لیپوپروتئین ترکیبی از پروتئین و چربی است و چربی را در خون حمل می کند.) وجود کلسترول در کبد، نخاع و مغز ضروری است. کلسترول در ساخت و نگه داری سلول ها، برخی هورمون ها، ساخت ویتامین D و جذب ویتامین های محلول در چربی نقش دارد. مقدار مناسب کلسترول کمتر از 200 میلی گرم در دسی لیتر است.
—*HDL  یا لیپوپروتئین با چگالی بالا به نام "کلسترول خوب" معروف می باشد.  HDL دارای مقدار زیادی پروتئین و مقدار کمی کلسترول می باشد. این نوع لیپوپروتئین، کلسترول را از خون برمی دارد و به کبد می برد.
—HDL از قلب محافظت می کند و مقدار کم آن ( کمتر از 40 میلی گرم در دسی لیتر) در خون می تواند یکی از عوامل ایجاد بیماری های قلبی باشد. مقدار مناسب HDL برابر و یا بیشتر از 60 میلی گرم در دسی لیتر می باشد.
—* LDL یا لیپوپروتئین با چگالی کم به نام "کلسترول بد" شناخته می شود. LDL دارای مقدار زیادی کلسترول و مقدار کمی پروتئین می باشد. وظیفه LDL حمل کلسترول و دیگر چربی ها در خون است.
شامل 9 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت HDL,LDL در انسان

حل مشکل ارور drk گوشیهای سامسونگ G925p

اختصاصی از اس فایل حل مشکل ارور drk گوشیهای سامسونگ G925p دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

حل مشکل ارور drk گوشیهای سامسونگ G925p


حل مشکل ارور drk گوشیهای سامسونگ G925p

حل مشکل ارور drk گوشیهای سامسونگ G925p با آندروید , 6.0.1

بدون نیاز به باکس و قابلیت فلش با اودین

در اول کمی به توضیح این ارور میپردازیم 

DRK مخفف   DEVICE ROOT KERNEL  میباشد 

این ارو معمولا بعد از آپدیت ( ارتقاء ) به اندروید مارشمالو  بوجود می آید و دلیل آن هم ناسازگاری ( ناهماهنگ ) فایل کرنل گوشی با فایل بوت گوشی  ( boot.img  ) میباشد 

که راحت با این فایل میتوانید گوشی را فلش کنید و از این اررور خلاص شوید و گوشی دیگر روی لوگو هنگ نمی کند


دانلود با لینک مستقیم


حل مشکل ارور drk گوشیهای سامسونگ G925p

دانلود تحقیق داروهای مورد استفاده در ICU

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق داروهای مورد استفاده در ICU دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق داروهای مورد استفاده در ICU


دانلود تحقیق داروهای مورد استفاده در ICU

نام دارو

دوبوتامین

دسته دارویی

مقلدسمپاتیک

فارموکینتیک

در کبد متابولیزه شده. توسط ادرار دفع می شود دارای نیمه عمر 2 دقیقه است

کتاکوری

از نظر حاملگی جزء گروه دارویی C می باشد

عملکرد/اثرات درمانی

یک داروی مستقیم الاثر اینوتروپیک می باشد که عمدتاً روی گیرنده ای B1 – آدرنژیک اثر کرده و قدرت میوکارد، حجم ضربه ای – بروده ده قلب را ارتقاء می بخشد. پیش بارو پس بارقلب را ↓ می دهد. جریان خون کل

موارد استفاده

پروفیلاگسی یا درمان هیپرتانیون حاد. شوک همراه با (MI)، تروما، نارسایی کلیوی،  عدم جبران قلبی، جراحی بازقلب، CHF

عوارض جانبی

↑ضربان قلب ↑فشار خون سیستولیک احتمالاً عصبانیت، تهوع، سردرد، تنگی نفس

تداخلات

ضد افسردگی سه حلقه ای؛ مهارکننده های MAO داروهای اکسی تولیک ممکن است اثرات دارو را ↑ دهند. بتابلوکرها. اثرات دارو را تشدید کنند: دیگوکسین

اقدامات پرستاری

بیمار باید تحت مانیتورینگ مداوم قلب باشد. وزن بیمار (جهت تعیین دوز دارو) اندازه گیری می شود. مقادیر پایه فشار خون % نبض/تعداد تنفس ثبت شود.

مصرف در بیمارستان

دارد

 

شامل 3 صفحه فایل WORD قابل ویرایش و 7 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق داروهای مورد استفاده در ICU