اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد اخلاق

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد اخلاق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد اخلاق


تحقیق در مورد اخلاق

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:40

 فهرست مطالب

مقدمه:

 

فصل اول

 

اخلاق فردی‌

 

فصل دوم

 

اخلاق خانواده‌

 

 

رابطه زن و شوهر

 

برداشتهایی از حقوق زناشویی‌

 

خویشاوندان‌

 

اخلاق نیک‌

 

همسایه و دوست

 

 

 

 

اگر انسان مقایسه‌ای بین وضع انحطاط اخلاقی مسلمانان امروزه و رهبریهای‌ پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم در مورد اخلاق داشته باشد، متوجه می‌شود که تا چه اندازه ‌میان آن برنامه و این روش ‌رفتار فاصله و بیگانگی وجود دارد!
با دقت در این وضع اسفبار به این نکته پی می‌بریم که مشکلات و گرفتاریهای ‌کنونی ممالک اسلامی بر اثر نقشه‌های وسیع استعمار است که در نتیجه آن‌، هستی مسلمانان را یعنی راه و روش اسلامی و دین و فضیلت را از آنها ربوده‌اند.

 

  در نتیجه همین نقشه‌هاست که میان قرآن و سنّت و جوانان ما فاصله و شکاف عجیبی به وجود آمده است‌، به اندازه‌ای که دیگر برای مسلمانان باقی ‌نگذاشته‌اند و هیچ‌کس در صدد انتقام از استعمار، این قاتل جنایت‌پیشه که با چنگال وحشیانه و خون‌آلودش عزت و شرافت‌، دنیا و آخرت‌، استقلال واقتدار مسلمانان را از بین برده است‌، نیست‌.
کار به جایی رسیده است که مسلمانان تصور می‌کنند علّت عقب‌ماندگی آنان دینشان است و علّت منتشر شدن فساد اخلاقی در جامعه راه و رسم دینی ‌آنان است‌، به همین دلیل افراد مریض جامعه با سرعت هرچه تمام‌تر از درمان ‌خود می‌گریزند و به همان اندازه به سوی نابودی و هلاکت پیش می‌روند.

 

اما اگر شخص با اطلاعی در مورد اسلام منصفانه قضاوت کند، اعتراف ‌خواهد نمود که اسلام کاملاً غنی است و از هر نوشته آسمانی و زمینی‌، کلمات حکما و دانشمندان و آدابی که نوشته‌اند و قصیده‌ها و اشعاری که سروده‌اند بی‌نیاز است‌، زیرا اسلام در زمینه اخلاق و آداب دارای معادن غنی و سرشاری است که اگر همه سخنان حکمت‌آمیز دانشمندان‌، اشعار شعرا، نثر ادبا و میراثهای تمام پیامبران و فلاسفه را یکجا جمع کنند در قسمت اخلاقیات باز هم ‌نسبت به آیات قرآن و روایات معصومین علیهم السلام ناقص است‌، البته با صرف ‌نظر از میراث اخلاقی عظیمی که علما و صلحا برای مسلمین به یادگار گذاشته‌اند.
هنگامی که پیامبر اکرم‌ صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «برانگیخته شدم تا فضایل اخلاقی را به سر حدّ کمال برسانم‌» حقیقتی را در دین مقدّس اسلام آشکار نمودند که تا آن زمان مخفی مانده بود و آن حقیقت چیزی نیست مگر ارتباط محکمی که میان ‌دین و اخلاق وجود دارد، به طوری که حتی کوچک‌ترین جزء شعائر اسلامی ‌دارای فضیلتی اسلامی می‌باشد. به عبارت دیگر دین به تنهایی و جدای از اخلاق نمی‌تواند دین کامل و مستحکمی باشد، همین‌طور است اخلاق بدون‌ دین‌، در این کتاب خواهیم گفت که موارد اخلاقی بر قسمتی از احکام اسلامی عرضه می‌شوند تا مشخص شود که چه اتصال و پیوند ناگسستنی میان اسلام و فضایل اخلاقی وجود دارد.

 

بنابراین کسی که دارای فضایل اخلاقی نباشد دین ندارد، حتی اگر نماز بخواند، روزه بگیرد، زکات بدهد و حج برود و در مقابل‌، کسی که دین ندارد دارای هیچ فضیلت اخلاقی نیست‌، حتی اگر با سخاوت باشد، بذل و بخشش ‌نماید، ثروت خود را با مردم تقسیم کند و با وفا و با صفا باشد. آری‌، همان‌گونه که جسم بی‌جان ارزشی ندارد، صفات اخلاقی نیز تا زمانی‌که دارای روح نباشند فاقد هرگونه ارزشی می‌باشند، زیرا فقط دانستن صفات‌ خوب و صفات بد برای انسان سودی ندارد، هرچند انسان در دسته بندی و تقسیم نمودن آنها دارای تخصّص باشد و بداند کدام صفت به قوّه شهوت و کدام صفت به قوّه غضب مربوط می‌شود و... چرا که فقط آشنایی با انواع ‌داروها و چگونگی استفاده از آنها برای شخص مریض سودی ندارد.
آنچه برای انسان مفید است ملکه و نیرویی است که بر اثر تکرار و تمرین در انسان به وجود می‌آید به طوری که صفات پسندیده در روح انسان ثبت و صفات زشت از روح و روان وی دور شود، به عنوان مثال‌: چنانچه سخاوت و بخشش آرزوی انسان باشد و شجاعت در طبیعت او نقش بسته باشد باید در هر مورد مناسبی سخاوت کند و در اموری که به شجاعت نیاز دارند بی‌باکانه اقدام ‌نماید.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد اخلاق

دانلود فایل فلش هواوی huawei g750-t00 بیلد نامبر c00b137 با لینک مستقیم

اختصاصی از اس فایل دانلود فایل فلش هواوی huawei g750-t00 بیلد نامبر c00b137 با لینک مستقیم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع :

دانلود فایل فلش هواوی huawei g750-t00 بیلد نامبر c00b137 با لینک مستقیم 

مشخصه فایل : 

g750-t00, android 4.2, emotion ui, v100r001chnc00b137, electricity supplier channels.zip

اندروید:4.2

تست شده و بدون اشکال

میتوانید فایل فلش این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید

با تشکر گروه آدا فایل

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود فایل فلش هواوی huawei g750-t00 بیلد نامبر c00b137 با لینک مستقیم

دانلود مقاله خسرو پسر حارث

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله خسرو پسر حارث دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله خسرو پسر حارث


دانلود مقاله خسرو پسر حارث

از خاندانهای معروف قریه قبادیان بود. قبادیان ناحیه ای از نواحی تابعه شهر بلخ در کنار یکی از شاخه های رود جیحون بنا شده بود. خسرو در دیوان والی صاحب شغلی بود و از بزرگان به شمار می رفت او دارای دو پسر بود که پسر دوم او همان ناصر خسرو قبادیانی که در سال 382 دیده به جهان گشود. توجه بیش از حد خسرو به دومین پسرشان ناصر حسادت برادر بزرگتر ابوالفتح را برانگیخت حکومت سامانیان برخراسان و مناطق تحت نفوذ والی خراسان ادامه داشت و خسرو که از عمال سامانیان بود به زندگی خوش و مرفه خودش ادامه می داد.

با گذشت زمان ناصر بزرگ تر و پویاتر می شد و پرسش هایی در ذهن او نقش می بست مانند اینکه: چرا همه حرف من را گوش می کنند؟ ولا غیر ... ابوالفتح برادر بزرگ ناصر به مرور زمان دریافت که پدر و مادرشان نیز او را دوست دارند اما برادرشان برتری هایی نیز نسبت به او دارد.

حروف الفاء عربی – فارسی و اعداد ساده کلمات زیبایی فارسی، اشعار بزرگانی چون رودکی، فردوسی، دقیقی، اسامی مناطق مختلف جهان شناخته شده آنروز، اشکال ساده هندسی و دیگر دانستنی های اولیه، کم کم جای خود را در ذهن آماده ناصر باز می کردند. ناصر در بلخ علاوه بر تکمیل معلومات خود در حساب و هندسه، با علومی چون نجوم، طب، و تا حدودی فلسفه آشنا شد و در حالی که هنوز به 20 سالگی نرسیده بود آماده بازگشتن به قبادیان (زادگاهش) شد

در این هنگام ناصر به درس های متعددی می پرداخت و خود را تا حدودی بی نیاز از حضور مداوم در محضر اساتید معینی می دانست زیرا اصولا در این فکر نبود که به عنوان یک دانشمند یا طبیب یا منجم و یا کاتب و غیره شناخته شود بلکه هدف بازگشتن به زادگاهش قبادیان بود ورود حکیم مزبور که سالم ابوعقار نام داشت برای چند روزی در زندگی تکراری ناصر جوان، تنوعی ایجاد کرد. این دیدار باعث ادامه تحصیل ناصر نزد امام  موفق نیشابوری شد.

 

 

 

در مکتب خودسازی

امام موفق نیشابوری، ازنام آوران عرصه تدریس علوم بود و علاوه بر تدریس علوم می کوشید دانش آموختگان مکتبش را به سوی تقوا، خود سازی و عرفان رهنمون باشد. بی گمان، داشتن پدری سرشناس و ثروتمند و همچنین بی نیازی او به وی فرصت می داد تا آنچه را تصور می کند، به زبان آورد و از بیان نظریاتش، هر چند مخالف نظر بزرگان باشد، ترسی نداشته باشد.

ناصر در چنین شرایطی به تحصیل ادامه می داد اما همچنان روحیه رفاه طلبی و ..... در او وجود داشت و این مسئله باعث گشته بود تا وی را از تفکر در عمق مسائل و جدی گرفتن برخی مفاهیم عقلانی و فلسفی باز دارد.

استاد با خواندن شعری از رودکی به تشریح مطالب آن پرداخت اما ناصر مطالب را جالب نمی دانست و پس از پایان بحث شاگردان شروع به سوال نمودند ناصر در این هنگام گفت استاد شما آیا لباس های زمستان وتابستان تان را می سوزانید . استاد گفت این چه ربطی به درس داده شده دارد البته که نه ناصر گفت پس رودکی این دنیا را با دنیای آخرت مقایسه می کند چرا نباید پوشید چرا نباید خورد بخاطر اینکه در آن دنیا نیاز به پوشیدن و خوردن نیست در صورتیکه ماهیت این دو کاملا با هم متفاوت است . شاگردان همه با تعجب به یکدیگر نگاه می کردند سوالاتی از این قبیل باعث گشت که استاد ناصر را از ادامه حضور در این کلاس ها محروم کند ناصر بادلی آزرده ولی با کوله باری از دانش به زادگاهش یعنی قبادیان بازگشت

 

 

 

 

در مجلس سلطان غزنوی

ناصر به زادگاهش بازگشت و در مجلس ضیافتی که به مناسبت او برگزار شده بود، از معلومات و سایر عقایدش سخن می گفت

او مرتبا به این نکته اشاره می کرد که به علوم دنی و علوم مذهبی علاقه ای ندارد. برهمین اساس صبحت ها بر این محور دور می زد یکی از حضار گفت خدا که خسیس نیست

همه گفتند البته که نه او دوباره ادامه داد پس خداوند قسمت کوچکی از بهشت را به من خواهد داد و من به آن راضی هستم زیرا که خداوند خسیس نیست و بعد از چند لحظه ناصر شروع به خواندن اشعارش می کند

خدایا عرض و طول عالمت را                 توانی در دل موری کشیدن

نه وسعت در درون مور آری                    نه از عالم سر موئی بریدن

نهال فتنه ها در دل ها تو کاشتی                      در آغاز خلایق آفریدن

تو در روز ازل آغاز کردی                          عقوبت در ابد بایست دیدن

تو گر خلقت نمودی بهر طاعت                چرا بایست شیطان آفریدن

سخن بسیار باشد جرائتم نیست           نفس از ترس نتوان کشیدن

ندانم در قیامت کار چون است!؟             چو در پای حساب خود رسیدن

کمتر از دو هفته ناصر به خدمت سلطان زمان خویش در آمد. و سعی می کرد با گفتن اشعاری در مدح به شهرت بیشتری دست یابد تصور او این بود چرا وقتی می توان با گذاشتن کلمات کنار یکدیگر به چنان ثروت و شهرتی دست پیدا کرد. چرا از این آسایش دست کشید.

...

 

 

 

19 ص فایل ورد


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله خسرو پسر حارث

تحقیق در مورد اوحدالدین بن حسین مراغه ای

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد اوحدالدین بن حسین مراغه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد اوحدالدین بن حسین مراغه ای


تحقیق در مورد اوحدالدین بن حسین مراغه ای

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:4

فهرست مطالب:

اوحدالدین بن حسین مراغه ای

شاعر سده هفتم و هشتم ایران

شاعر سده هفتم و هشتم ایران است. او در مراغه زاده شد و مدتی در اصفهان مقیم بود. معاصر ایلخان مغول سلطان ابوسعید بود. آرامگاه او در مراغه است. هم اکنون یک موزه دائمی در مقبره اوحدی در مراغه دایر میباشد در 670 هجری در مراغه متولد شد او از جوانی انسانی عارف و وارسته کامل بود و در علوم دینی و عرفانی بدرجه کمال رسید او تحت صافی تخلص می کرد اوحدی مانند اغلب شاعران عصر خود پس از گذراندن جوانی و پایان بردن تحصیلات معمولی زمان خود از مراغه به قصد سیر و سیاحت خارج شد و مدتها به سیاحت گذراند. هم در این سیاحتها بوده است که گذارش به کرمان می افتد و از محضر شیخ اوحدالدین کرمانی بهره ور می شودو به علت انتصاب به طریقت اوحدالدین کرمانی لقب اوحدی گرفت اثر جاویدانی وی ( جام جم )مثنوی شانل پنجهزار بیت است که در 733 آنرا به نظم کشیده است سایر آثار اوحدی ( ده نامه ) ( منطق العشاق ) است که همواره مورد توجه شاهان ایلخانی بوده است. وفات اوحدی در سال 738 قمری در مراغه اتفاق افتاد و آرامگاه او در باغی زیبا زیارتگاه عاشقان عرفان است.....


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد اوحدالدین بن حسین مراغه ای

دانلود تحقیق میکروبیولوژی شیر

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق میکروبیولوژی شیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق میکروبیولوژی شیر


دانلود تحقیق میکروبیولوژی شیر

شیر مایعی است غیر از آغوز، که به وسیله پستانداران جهت تغذیه نوزاد آنها ترشح می شود.

ترکیبات عمده شیر عبارتند از آب، چربی، پروتئین و لاکتوز . ترکیب دقیق شیر در بین گونه های مختلف متفاوت است و از اینرو به طور مثال شیر انسان نسبت به شیر گاو دارای پروتئین کمتر و لاکتوز بیشتر است. معمولاً میزان پروتئین شیر مشخص کننده سرعت رشد نوزاد است؛ هر چه سرعت رشد بیشتر باشد شیر حاوی پروتئین بیشتر است.

در حدود 85-80% پروتئین شیر به صورت کازئین ها وجود دارد، این پروتئینها، پروتئینهای ویژه شیر هستند که با کاهش PH تا 6/4 در شیر رسوب می کنند. این Ph تقریباً معادل نقطه ایزوالکتریک آنهاست که پایین بودن آن در نتیجه فراوانی اسید های آمینه اسیدی و حضور دنباله سرین فسفریله شده در مولکول است.

 فلور میکروبی شیر خام

شیر دارای چند خاصیت ضد میرکوبی است . معمولاً این ترکیبات ضد میکروبی در غلظت خیلی پایین در شیر گاو حضور دارند اما اثر قابل ملاحظه ای بر روی خفظ کیفیت یا ایمنی شیر دارند. در برخی مواقع فعالیت ضد میکروبی تحت تاثیر آنتاگونیستی  سایر اجزاء شیر قرار می گیرد مثل تاثیر سیترات و بی کربنات بر روی فعالیت لاکتوفرین. تحریک فعالیت لاکتوپراکسیداز از طریق افزرودن پراکسید ئیدروژن، به عنوان ابزاری جهت نگهداری شیر خام در کشور های در حال توسعه و در جاهایی که دمای محیط بالاست و سرد کردن امکان پذیر نیست مورد استفاده قرار گرفته است.

ارگانیسمهایی که غالیاً از شیر جداسازی می شوند عبارتند از میکروکوکسیها، استرپتوکوکسیها، کرینی باکتریوم بوویس که مولد دیفتری است. غالباً در نتیجه ماستیتیس تعداد ارگانیسمها افزایش می یابد که این بیماری یک بیماری التهابی در بافت پستان است که عامل مهمی در ایجاد خسارت اقتصادی در صنعت لبنیات به شمار می رود.

در مراحل اولیه مرحله حاد بیماری، شمارش باکتریایی در شیر ماستیتیس متجاوز از
108 Cfu/ml می باشد و اغلب در شیر تغییرات ماکروسکوپی قابل مشاهده است. همچنین بیماری ماستیتیس به وسیله حضور تعداد بالای لویکوسیتهای چند هسته ای قابل تشخیص است که تعداد آنها می تواند در شیر الوده به 107  عدد در کیلی لیتر افزایش یابد.

ارگانیسمهای مختلفی می توانند موجب بیماری ماستیتیس شوند، مهمترین آنها عبارتند از: استافیلوکوکوس آرئوس، اشیریشیاکلی، استرپتوکوکوس آگالاکتیه، استر پتوکوکوس اوبریس سودوموناس ارجینوزا و کرینی باکتریوم پیوژنس. سه ارگانیسم اول همگی پاتوژنهای بالقوه انسانی هستند و حضور تعداد دیگری از پاتوژنهای انسانی نظیر سالمونلا، لیستریامونوسیتوژنز، مایکروباکرتیوم بوویس، مایکوباکتریوم اوبرکلوزیس نیز گاهی گزارش شده است.

اثر فرآیند حرارتی بر روی میکروارگانیسم های شیر

پاستوریزاسیون شیر در صنایع لبنی فرایندی جهت توقف ترش شدن و ممانعت  از شیوه بیماریها بود.شیر مربوط به بیماری سل و بروسلوز که به ترتیب توسط مایکوباکتریوم توبرکلوزیس و مایکو باکتریوم بویس (سل) و گونه های مختلف بروسلا (بروسلوز) ایجاد می شوند . هنوز در برخی از نقاط دنیا شیر یکی از منابع مهم عفونتها است.

 اما اکنون در انگلستان با استفاده از برنامه های منظم آزمایش و جدا کردن حیوانات آلوده مسئله این بیماریها به طور موثر از گله های حیوانات شیری کشور حذف شده است. ابتکاراتی برای جدا کردن حیوانات بیمار و وازده گورکن ها (که تصور  منبع
می شود مایکوبا کتریوم بوویس است) موضوع مباحث گوناگونی بوده است و در سال 1993 یک مورد شیوع بروسلوز در گله های شیری ولز مشاهده گردید،هر چند که این وسئله اولین مورد ثبت شده در عرض سه سال بوده است . به هر حال حضور پاتوژنهای روده ای نظیر سالمونلا و کامپیلوباکتر هنوز در شیر خام رایج است و پاستوریزاسیون موثرترین ابزار جهت کنترل آنها بشمار می رود.

فرآیند پاستوریزاسیون Holding (LTH) یک فرآیند غیر مداوم است که در اغلب کشورها با روش پاستوریزاسیون مداوم HTST  با استفاده از یک مبدل حرارتی صفحه ای جایگزین شده است. دماهای توصیف شده جهت پاستوریزاسیون LTH در ابتدا قدری کمتر بود. اما در سال 1950با مشاهده این مسئله که کوکسیلابورنتی عامل مولد تب Q در صورت حضور در تعداد بالا می تواند در این فرآیند زنده بماند، موجب شد که

شامل بخشهای:

ترکیب شیر. 1

فلور میکروبی شیر خام. 1

اثر فرآیند حرارتی بر روی میکروارگانیسم های شیر. 3

گونه های مایکوباکتریوم. 8

مقدمه: 8

ارگانیسم و خصوصیات آن.. 8

بیماری زایی و جنبه های کلینیکی... 9

جداسازی و شناسایی... 9

ارتباط با مواد غذایی... 9

فرآورده های لبنی... 10

طبقه بندی انواع میکروارگانیسم های موجود در شیر فرآوردههای لبنی... 14

اثرات  میکرو ارگانیسم  های بر شیر و فرآورده های لبنی... 18

1- جنس سودموناداسه. 18

جنس بروسلا.. 19

جنس فلاوباکتریوم. 19

اسپیروکت ها 19

جنس اشریشیا 20

جنس سالمونلا.. 20

جنس یرسینیا 21

2- خانواده ویبریوناسه. 21

جنس ائروموناس.... 21

کامپیلوباکتر. 22

جنس میکروکوکوس.... 22

استرپتوکوکوس پیوژنس..... 22

استرپتوکوکوس آگالاکتیه. 22

استرپتوکوکوس دیسگالاکتیه. 23

استرپتوکوکوس اوبریس..... 23

انتر کوکوس فکالیس..... 23

لاکتو کوکوس دی استی لاکتیس..... 23

لویکونوستک مزنتروئیدس.... 24

لویکونوستک کرموریس..... 24

لویکونوستک پارامزنترئیدس.... 24

لویکو نوستک لاکتیس..... 25

لاکتویاسلوس لاکتیس..... 25

لاکتوباسیلوس بولگاریکوس.... 25

لاکتوباسیلوس هلوتیکوس.... 25

لاکتوباسیلوس ژژورتی... 26

لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس.... 26

لاکتو باسینوس کازئی... 27

لاکتوباسیلوس پلانتاروم. 27

لاکتوباسیلوس کورواتوس.... 27

لاکتوباسیلوس برویس..... 27

لاکتوباسیلوس فرمنتوم. 27

جنس لیستریا 28

باسیلوس سرئوس.... 28

باسیلوس سابتیلیس..... 29

باسیلوس لایشیفورمیس..... 29

باسیلوس استاروترموفیلوس.... 29

باسیلوس کوآگولانس..... 30

جنس کلستریدیوم. 30

کلستریدیوم بوتیریکوم. 30

کلستریدیوم تیروبوتیریکوم. 31

کلستریدیوم اسپوروژنس..... 31

کلستریدیوم پرفرینژنس..... 31

جنس بروی باکتریوم. 32

جنس کازئوباکتر. 32

جنس ائروباکتریوم. 32

جنس پروپیونی باکتریوم. 32

کوکسیلا بورنتی... 33

کلویورمایسس مارکسیانوس.... 33

کلویورمایسس لاکتیس..... 34

ساکارومایسس سرویزیه. 34

کاندیدا کفیر. 34

کاندیدا لاکتیکودنسی... 34

ژئوتریکوم کاندیدوم. 34

کوپلاریوپسیس برویکاولیس..... 35

اسپورندونماسبی: 35

پنیسیلیوم راکفورتی... 35

پنیسیلیوم کاممبرتی... 35

پولیومیت.... 35

نگهداری شیر و اثر ارگانیسم ها 36

فساد. 37

انواع فساد در شیر بر اثر فعالیت میکروارگانیسم: 38

1- تولید گاز. 40

2- پروتئولیز. 42

3- طنابی شدن.. 45

4- تغییرات چربی شیر. 46

5- تولید مواد قلیایی... 47

6- تغییرات طعم.. 48

تغییرات رنگ.... 50

فساد شیر توسط میکروارگانیسم ها در درجه حرارتهای مختلف... 51

فرآورده های لبنی پودر و کندانسه. 53

1- شیر کندانسه. 54

2- شیر تبخیر شده. 54

3- شیر کندانسه شیرین... 55

4- دسرهای منجمد.. 56

5- کره. 57

نقایص مربوط به طعم.. 58

نقایص مربوط به رنگ.... 59

منابع.. 61

 

شامل 66 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق میکروبیولوژی شیر