اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تکنولوژی تولید پیچ

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله تکنولوژی تولید پیچ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تکنولوژی تولید پیچ


دانلود مقاله تکنولوژی تولید پیچ

 

مشخصات این فایل
عنوان: تکنولوژی تولید پیچ
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 33

این مقاله درمورد تکنولوژی تولید پیچ می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله تکنولوژی تولید پیچ

پیچهای اینچی:
پیچهای اینچی به دو دسته انگلیسی ویت ورث و امریکایی سلرز تقسیم می شوند:
1- دسته پیچهای انگلیسی ویت ورث: این سیستم در انگلستان و برخی ممالک دیگر رایچ است. دنده‌ها در این دسته به صورت مثلث متساوی الساقین با زاویه رأس 55 درجه است که رأس دنده‌ها و ته شیارهای آن در فاصله  ارتفاع از رأس مثلث گرد شده است. قطر بزرگتر پیچ در این سیستم بر حسب اینچ بیان می‌شود و گام آن عبارت از تعداد دنده‌ها در یک اینچ طول قسمت دنده‌‌کاری شده می‌باشد. گام  پیچ بر حسب میلیمتر نیز از فرمو  به دست می‌آید. به عنوان مثال پیچی به قطر 1 اینچ که دارای 8 دندانه در طول یک اینچ است دارای گامی مساوی .....(ادامه دارد)

دسته‌بندی بر اساس شکل سرپیچ:
پیچها بر حسب شکل سر و قسمت آچار خور به چند دسته تقسیم می‌شوند:
1- پیچهای دو سر:‌ این نوع پیچها، در دو انتهای خود دنده شده‌اند و در مواقعی که امکان استفاده از مهره نباشد مورد استفاده قرار می‌گیرند. (مانند اتصال سرسیلندر به سیلندر). برای بستن این نوع پیچها باید قسمتی از آنها را به صورتهای چهار گوش،‌ آلن یا جای پیچ گوشتی تولید نمود.
2- پیچ با سر شش گوش:‌ رایج ترین پیچها،‌ پیچهای سرشش گوش می‌‌باشند.
3- پیچهای با سر چهار گوش: این نوع پیچها بیشتر برای اتصالاتی که باز نمی‌شوند به کار می‌رود.
4- پیچهای سراستوانه‌ای یا شش گوش داخلی (آلن): این نوع پیچها بیشتر برای اتصالاتی که باز نمی‌شوند به کار می رود. قطعات که سرپیچ یا گل سرپیچ نباید از سطح کار بیرون باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
5- پیچهای سرچکشی: این نوع پیچها به صورت فشاری یا با نیروی زیاد در کارها جا زده می‌‌شوند و سپس مهره روی آنها بسته می‌‌شود. .....(ادامه دارد)

جنس پیچها:‌
جنس پیچها به نوع استفاده و کاربرد آنها بستگی دارد. برای اتصالات مکانیکی از جنس فولاد و در صورتی که در محیط مرطوب باشد از جنس فولاد آبکاری شده استفاده می‌شود. ضمناً در قطعات الکتریکی از جنس مس و یا برنج استفاده می‌گردد و چون در این قطعات نیاز به استحکام زیاد نمی‌ باشد، مشخصات جنس پیچهای فولادی با دو عدد تعیین می‌‌شود و معمولاً روی پیچ حک می‌گردد. اولین عدد، با ضریب 100 می‌باشد و مشخص کنندة مقدار حد استحکام کششی آن بر حسب نیوتن بر میلیمتر مربع است. ضمناً از حاصل ضرب اولین و دومین عدد .....(ادامه دارد)

ضامنهای با اطمینان نسبی
1- مهره و ضد مهره: از یک مهرة‌اضافی است که همگام با مهرة اول است و بر روی آن بسته می‌شود تا نیروی اصطکاکی مستقل از پیشروی محوری پیچ ایجاد کند. بدیهی است این نیروی اصطکاکی مهره اضافی زمانی ایجاد می‌‌شود که این مهره کاملاً بر روی مهرة اولی که خود در جایش پیچانده شده است پیچانده شود.
مقدار نیروی اصطکاکی مهرة‌ اضافی بیشتر از نیروی اصطکاکی مهره اول است. تفاوت این دو  نیرو سبب یک تکه شدن دو مهره شده، تا حدی از باز شدن پیچ و مهره جلوگیری می‌‌نماید. البته این روش صد در صد مطمئن نیست.
2- مهره و ضد مهره مخروطی: که ضد مهره آن مخروطی است و در طول خود شکاف دارد به طوری که در اثر کردن مهره و قرار گرفتن قسمت مخروطی تکیه گاه .....(ادامه دارد)

تولید پیچ و مهره با روش غلطک‌کاری:
در این روش می‌توان پیچها را با فشردن الیاف فلز و بدون نیاز به براده برداری تولید نمود. پیچهای ساخته شده با این روش از استحکام بیشتری برخوردار خواهند بود.
ماده اولیه این پیچها بایستی بیشتر از 8 درصد قابلیت انبساط داشته باشند.
روش ساخت پیچ بدین ترتیب است که ابتدا میله را تقریباً نزدیک به اندازه قطر پیچ آماده نموده و سپس آنرا از داخل فک‌های تخت و یا نوردهای شیاردار عبور .....(ادامه دارد)

تولید پیچ با روش سنگ زنی:
پیچهای دقیق با تلرانس کم، کیفیت سطح خوب و سخت شده (مانند: قلاویزها، فرمانهای پیچ، پیچهای وسایل اندازه‌گیری و تیغه فرزهای غلط) را با روش سنگ‌زنی تولید می‌کنند.
ابزار براده برداری در این روش ینگ سمباده‌ای می‌باشد که فرم پروفیل آن با فرم دندانه‌های پیچ مطابقت دارد؛ و ممکن است یک پروفیله و یا چند پروفیله باشد.
از سنگ یک پروفیله برای سنگ زدن پیچهای بلند و گام بزرگ استفاده می‌شود. در این روش سنگ حرکت برش را انجام داده و قطعه کار ضمن داشتن حرکت دورانی مخالف سنگ حرکت پیشروی مناسب با گام پیچ را نیز انجام می‌دهد. در اینجا لازم .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله تکنولوژی تولید پیچ

تعریف پیچ 4
معرفی قسمتهای مختلف پیچ 4
معرفی انواع پیچیها 7
الف- پیچهای بین المللی  9
ب- پیچهای اینچی 10
ج- پیچهای لوله‌ای اینچی 12
د- پیچهای دنده ذوزنقه‌ای  13
هـ- پیچهای دنده‌ اره‌ای  14
و- پیچهای مخصوص  14
پیچهای حرکتی  17
جنس پیچها 18
مهره‌ها 19
انواع مهره‌ها 20
جنس مهره‌ها 21
ضامنها 21
فصل دوم:
- روشهای تولید پیچ و مهره  24
- پیچ تراشی به روش خارج از مرکز  29
- تولید پیچ به روش سنگ زنی

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تکنولوژی تولید پیچ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.