در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از
جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر
ماهی تون:
انواع ماهی تون از خانواده اسکومبرویید(Scombridae) و از ماهیهای دریایی میباشند که در اقیانوس کبیر، هند، اطلس و بعضی دریاهای وابسته به این اقیانوسها از جمله آبهای جنوبی ایران(دریای عمان، تنگه هرمز و قسمتی از خلیجفارس) پراکندهاند که دارای جنس و گونههای متعددی میباشند.
ویژگیهای استاندارد مواد اولیه:
ماهی
روغن
نمک
آب
ظروف بستهبندی (قوطی)
لاکها
شامل 16 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت کنسرو ماهی