اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله دلائل طب قرآنی

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله دلائل طب قرآنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله دلائل طب قرآنی


دانلود مقاله دلائل طب قرآنی

 

مشخصات این فایل
عنوان: دلائل طب قرآنی
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 32

این مقاله درمورد دلائل طب قرآنی می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله دلائل طب قرآنی

مراجع علمی طب قرآنی
ممکن است که دوستان گرامی چنین سوالی در ذهن داشته باشند که پایه و اساس طب قرآنی چیست؟
در جواب باید گفت: که سوال بسیار جالبی است!
برای بیان این طب از مراجع زیر استفاده های بسیار ارزنده و مفیدی شده است، زیرا صرف علم به کشور و گروه خاصی تعلق ندارد و علم و دانش متعلق به همه مردم جهان است. متاسفانه افرادی پیدا می شوند و علوم را طبقه بندی کرده و آن را به کشور خاصی نسبت میدهند!
مانند : علوم غربی یا علوم شرقی ویا طب غربی، طب شرقی، در حالی که طب، طب است شرقی و غربی ندارد.
تنها تفاوت در قدیم وجدید بودن آن است . حسن طب جدید و مدرن بررسی سلول است و طب قدیم بیشتر علل بیماری ها را مورد بررسی و مداقه قرار میدهد .
نتیجه: پس هر دو طب در مورد بیماریها و درمان انسان صحبت می کنند، هر کدام به زبانی!
بنده نیز از این روش استفاده کرده وطب قرآنی را توضیح می دهم در واقع استفاده ابزاری است، این چیزی نیست به جز لطف خاص الهی که به بنده حقیر داده شد. که شکر گذار الطاف بیکران الهی هستم و خواهم بود. .....(ادامه دارد)

- نوع تغذیه در رفتار و کردار آدمی اثر بسزائی دارد و می تواند او را سخی و یا شقی کند.
خداوند متعال در این زمینه بیان زیبائی دارد، که می فرماید:
یَا اَیّهَا الرّسُلِ کُلُوا مِنَ الطّیّبَاتِ وَاعْمَلوا صَالِحاً انی بِمَا تَعْمَلونَ عَلیمٌ. ( سوره مبارکه مومنون آیه‌ ۵۱).
یا در جای دیگر خداوند متعال چنین می فرماید:
مَیْتَهً اَوْ دَمَاً مَسْفوحاً اَو لَحْمِ خِنزیر فَانّه رِجْسٌ. ( سوره‌ مبارکه انعام آیه‌ ۱۴۵).
نتیجه: از دو آیه‌ فوق چنین می گیریم که غذای روزمره انسان چقدر در زندگی تاثیر بسزائی را دارد!
الف : می تواند او را سعادتمند کند و به سرچشمه‌ نور و حکمت سوق دهد. (پیامبر اسلام).
ب : همچنین انسان شقی و پلیدی ببار آورد. (نوع تغذیه).
۸- خداوند کریم به انسانها در سرای آخرت بر مبنای اعمالی که انجام داده اند پاداش و جزا می دهد، از جمله:
به نیکو کاران چنین پاداشی را در نظر گرفته است:
وَ فَاکِهَةٌ مِمّا یَتَخَیّرُونَ . وَ لَحْمِ طَیْرٍ مِمَّا یَشْتَهونَ . وَ حُورٌ عین . کَاَمْثَالِ الّلُولُوِ المَکْنُون . جَزَاٌ بِمَا کَانُوا یَعْمَلونَ . ( سوره مبارکه واقعه آیات ۲۰ تا ۲۴).
نتیجه : در این آیات می بینیم که خداوند عظیم الشان به انسانهای نیکو کار ابتدا غذا را پاداش می دهد، سپس نعمتهای دیگر را ارزانی می دارد. (دقت شود).
اما خداوند کریم به بد کاران چنین جزائی را می دهد .
لَآکِلُونَ مِنْ شَجَرٍ مِنْ زُقّوم. (سوره مبارکه واقعه آیه ۵۲).
نتیجه : باز در این آیه می بینیم که خداوند به بدکاران به عنوان جزا غذا (زقوم) می دهد.
باز هم به اهمیت غذا پی می بریم که چه در بهشت و چه در جهنم و چه در این جهان غذا حرف اول را می زند و بدون غذا در هیچ جهانی زندگی امکان پذیر نیست! .....(ادامه دارد)

آیات جنین ‌شناسی در قرآن
    در بخش سوم این کتاب، مقالات متعددی درباره «اعجاز علمی قرآن» در خصوص جنین‌شناسی وجود دارد که برخی در پی اثبات آن هستند و برخی در پی نفی‌اش! ولی پرسشی همواره مطرح است: به چه دلیل در قرآن به این مطالب اشاره شده؟ و یا اینکه مطالب جنین‌شناسی قرآن استدلالات چه مباحثی هستند؟
    به جز در سوره علق (2:96) که جزء اولین آیات نازل شده بر پیامبر است و تأکید دارد بر آفرینش انسان از علق؛ در سایر آیات (1) یا از نعمتهای فراوان باریتعالی سخن گفته می‌شود و (2) یا از آفرینش اولیه کسانی که به قیامت اعتقاد ندارند. این آیات را به ترتیب سوره‌های قرآن می‌خوانیم. در آوردن این آیات سعی شده که فقط به همان آیه خاص اکتفا نگردد بلکه – تا حد ممکن – آیات دیگر قبل و بعد آن که با هم هم موضوع هستند نیز آورده شود.
1- النحل 4:16: خلق السموات و الارض بالحق تعالی عما یشرکون* خلق الانسان من نطفه فاذا هو خصیم مبین* و الانعام خلقها لکم فیهادف و منافع و منها تاکلون* و لکم فیها جمال حین تریحون و حین تسرحون*
- النجم 66:53: و انّ الی ربـّک المنتهی* و انـّه هو اضحک و ابکی* و انـّه هو امات و احیا* و انـّه خلق الزّوجین الذّکر و الانثی* من نطفه اذا تمنی* و انّ علیه النّشاه الاخری* و انـّه هو اغنی و اقنی.
«و به طور یقین همة امور به پروردگارت باز می‌گردد،* اوست که می‌خنداند و می‌گریاند* و اوست که می‌میراند و زنده می‌کند * و اوست که جفتهای نر و ماده را از نطفة ریخته شده می‌آفریند،* و بر خداست که با ردیگر زنده کند* و اوست که بی‌نیاز کند و روزی دهد.»
- القیامه 37:75: ایحسب الانسان یترک سدی* الم یک نطفه من منـّی یمنی* ثم کان علقه فخلق فسوی* فجعل منه الزّوجین الذّکر و الانثی* الیس ذلک بقادر علی ان یحیی الموتی.
«آیا انسان گمان می‌کند به خود رها می‌شود؟* آیا نطفه‌ای از منی نبود که در رحم ریخته شد* و بعد به صورت علقه درآمد و آفرید و موزونش ساخت* و او را از دو صنف نر و ماده قرار داد؟* آیا چنین کسی قادر نیست مردگان را زنده کند؟»
10- الدهر 2:76: انّا خلقنا الانسان من نطفه امشاج نبتلیه فجعلناه سمیعاً بصیراً* انّا هدیناه السِبیل امِا شاکراً و امِا کفوراً* انـّا اعتدنا للکافرین سلاسلا و اغلالاً و سعیراً* انّ الابرار یشربون من کاس کان مزاجها کافوراً.
«انسان را از اختلاط نطفه آفریدیم تا او را بیازماییم و شنوا و بینایش کردیم. * راه را به او نشان دادیم، خواه شاکر باشد خواه ناسپاس. * ما برای کافران غل و زنجیر و آتش سوزان مهیا کرده‌ایم،* نیکوکاران از جامی آمیخته به کافور می‌نوشند.» .....(ادامه دارد)

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله دلائل طب قرآنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.