مشخصات این فایل
عنوان:روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 7
این مقاله درمورد روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
مقدمه :
این استاندارد برای اکثر ادویه و چاشنیها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع این گونه محصولات در حالات خاص امکان دارد اصلاح این روش یا حتی انتخاب روش مناسبتری ضرورت پیدا کند .
چنین اصلاحات در پیش نویس استاندارد مربوطه ذکر خواهد شد .
1ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد روش اندازهگیری عصاره محلول ....(ادامه دارد)
دستگاهها و وسایل لازم
وسائل معمولی آزمایشگاهی باضافه وسائل زیر :
بالن ژوژه 100 میلی لیتری
پیپت 50 میلی لیتری
کپسول پهن پارسنگ شده
گرمخانه تنظیم شده در 103±2 درجه سانتیگراد حرارت....(ادامه دارد)
روش کار
آماده کردن نمونه : آماده کردن نمونه براساس استاندارد شماره 1727 خواهد بود .
آزمونه : از نمونه تهیه شده مقدار 2 گرم را با تقریب 0/001 گرم وزن کنید .
یادآوری 1 ـ در این آزمون از آب مقطر یا آبی که به درجه خلوص آب مقطر نزدیک است استفاده کنید .
تعیین مقدار : آزمونه را با مقدار کافی آب سرد ....(ادامه دارد)
گزارش آزمون
گزارش آزمون باید گویای روش بکار برده و نتیجه بدست آمده باشد و همچنین باید در آن از کلیه شرایط بکار رفته خارج از این استاندارد یاد شود و هر گونه شرایطی که احیانا در نتیجه آزمایش تاثیر داشته....(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
مقدمه
هدف
تعریف
اصول
دستگاهها و وسایل لازم
نمونه برداری
روش کار
بیان نتایج
گزارش آزمون
دانلود مقاله روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی