فهرست مطالب
تجزیه و تحلیل امکان سنجی پروژه. 5
فصل اول : مطالعات استان و شهرستان 7
خلاصه ای از بررسی خصوصیات استان مازندران.. 8
توده هواهای موثر برآب و هوای مازندران 10
بادهایی که در مازندران می وزد. 10
پارک ها و مکان های تفریحی.. 15
فصل دوم : بررسی نمونه های مشابه 18
هتل بلندمرتبه منچستر (معمار : یان سیمسون) 18
نتایجی از شیوه های معماری آثار نمونه ها 20
فصل سوم : فضاها و استانداردها 23
ضوابط استاندارد کیفیت خدمات گردشگری (سازمان میراث فرهنگی) 22
حداقل شرایط لازم برای استاندارد هتل ها 22
پاکیزگی (نگاه کنید به اتاق خواب ها : خانه داری و کیفیت رختخواب) 24
خدمات حفظ و نگهداری و باربری.. 27
خدمات نوشیدنی های سرد و گرم. 28
نوشیدنی های سرد و گرم و غذای سبک... 29
خدمات عمومی اتاق (Room Service) 30
خدمات غذا در اتاق (ارائه خدامت غذا و نوشیدنی به صورت Room Service) 30
تلفن بیداری صبح (سرویس بیدار شدن میهمان) 30
اتاق خواب ها – آسایش میهمانان.. 31
کیفیت وسایل و تجهیزات خواب.. 33
گرمایش ، سرمایش و تهویه هوا 33
تلفن ها (همچنین نگاه کنید به استفاده از تلفن در محوطه های عمومی) 36
سرویس های بهداشتی – زیر دوشی ها ، تسهیلات متصل به اتاق خواب و غیره. 37
حوله ها و لوازم بهداشتی آرایشی.. 38
حمام ها و سرویس های بهداشتی اتاق ها 38
گرمایش ، سرمایش ، روشنایی و تهویه. 42
پیوست ها یا ساختمان های جانبی (در صورت وجود) 44
فضاها و استانداردها (سازمان برنامه و بودجه) 46
تعیین ترکیب اتاق های خواب.. 57
دکوراسیون و تجهیزات داخلی.. 69
درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل. 71
فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی.. 76
گنجایش رستوران و پیشخوان عرضه نوشیدنی برای هتلهایی با ظفیت های مختلف... 80
فضاهای برگزای مراسم و فعالیت ها (FUNCTION SPACE) 83
خصوصیات فضاهای مخصوص برگزای مراسم و فعالیت ها 83
چک لیست برای اماکن سلامت جسمانی.. 89
امکانات ورزشی بر حسب نوع هتل. 90
تعداد توقف مورد نیاز برای انواع هتل ها به ازاء اتاق.. 93
چک لیست برای تجهیزات و وسایل دفتر لابی.. 100
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید) 102
فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه. 103
طراحی فضای انبارهای آذوقه و نوشیدنی.. 106
فضای بارانداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی.. 107
نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان.. 108
دفاتر پرسنل و ثبت ساعات ورود و خروج. 108
پلان فضاهای خدماتی دور از دید (پشتیبان) 111
بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی.. 111
فضاها و استانداردها (نویفرت) 112
طرح کلی هتل و فضاهای مورد نیاز. 112
رستورانها- ارایه خدمات غذایی.. 114
آرایش های مختلف از اتاق و نقشه های حمام. 118
طرحهای مختلف اتاق میهمان.. 119
بخش دوم : طراحی هتل تفریحی و گردشگری
رساله هتل