مشخصات این فایل
عنوان: نگهداری اسفناج در سردخانه
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 7
این مقاله در مورد نگهداری اسفناج در سردخانه می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله نگهداری اسفناج در سردخانه
دامنه کاربرد
این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه کلفتتر میباشد به کار میرود . نوع زمستانی این فرآورده دارای ...(ادامه دارد)
شرایط برداشت
اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده و کاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد . اسفناج نرسیده در موقع نگهداری و چه پس از آن دارای کیفیت بهتری ...(ادامه دارد)
پایین آوردن درجه حرارت
اسفناج از سبزیهایی است که لازم است بلادرنگ پس از برداشت درجه حرارت آن پایین آورده شود بهترین راه برای سرد کردن اسفناج و پایین آوردن درجه حرارت آن قراردادن یخ خرد شده در زیر و بالا و لابه لای آن ...(ادامه دارد)
درجه بندی حرارت مناسب
اسفناج از سبزیهایی است که میزان تولید گازکربنیک آن تقریبأ زیاد میباشد یک کیلو اسفناج در حرارت 24 درجه سانتیگراد در مدت یک ساعت 117 میلیگرم گاز کربنیک و در حرارت 40 درجه سانتیگراد 25 میلیگرم و در حرارت صفر ...(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله نگهداری اسفناج در سرد خانه
نگهداری اسفناج در سردخانه
هدف
دامنه کاربرد
شرایط برداشت
پایین آوردن درجه حرارت
بستهبندی
درجهبندی حرارت مناسب
رطوبت نسبی
مدت نگهداری
دانلود مقاله نگهداری اسفناج در سردخانه