اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور

اختصاصی از اس فایل دانلود گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور


دانلود گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور

 

مشخصات این فایل
عنوان: کارگاه تولیدی چرخدنده و محور
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات :  72

این گزارش کارآموزی درمورد کارگاه تولیدی چرخدنده و محور می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور

یک Process sheet شامل موارد زیر است :
مجموعه ای است از اطلاعات کامل در مورد تکنولوژی ساخت ، زیرا نقشه دارای اطلاعات پایانی قطعه
می باشد و برای رسیدن به قطعه نهایی مسیر زیادی را باید پیمود و طی این مسیر عملیات ، کلاً در این برگه ها می آید و حاوی مطالبی است که مشخص کننده شماره قطعه ، شماره قطعه خام ، شماره عملیات انجام گرفته شده و شماره ماشین که قطعه روی آن ماشین کاری خواهد شد ، زمان تنظیم ماشین ، زمان هر سیکل ماشینکاری ، توضیحات مربوط به عملیات ، توضیحات مربوط به ابزارها و تعداد آنها و تجهیزات بکاررفته خواهد بود.
برای کامل کردن اطلاعات ابزاری یکسری برگه هایی تحت عنوان Setting Sheet موجود است که حاوی مطالبی است در مورد شماره قطعه ، شماره عملیات بکار رفته ، شماره ابزار در مقر ابزار گیر ، و مشاره درج شده در اطلاعات ابزاری به همراه شعاع و نوک ابزار تا صفر ابزار گیر در جهت . X , Z
با در دست بودن موارد فوق روی ماشین با احتیاط بیشتر و همه جانبه نسبت به کارهایی که قبلاً انجام شده بود ماشینکاری قطعه نمونه انجام می شود و تغییرات لازم در صورت نیاز در ابزار و فیکسچر و حتی Process sheet داده می شود. ( که بعداً بصورت تکمیل و بدون قلم خوردگی ، دوباره مدارک جدید و تغییر داده شده و ارائه می شود ). .....(ادامه دارد)

مسیر قطعات دنده D
این سری قطعات ، مواد خام پس از تحویل ، از برنامه ریزی مواد بر روی دستگاههای جورج فیشر ، عملیات تراشکاری را می گذرانند و پس از آن بر روی ماشین های فاتر عملیات دنده زنی بصورت خشن انجام می گیرد و پس از آن بر روی ماشینهای لورنس مرحله دنده زنی دنده گی بصورت کله زنی ایجاد می شوند.
بعد از این مرحله روی ماشین های سمپوتن سیلی عملیات پخ زنی و پلیسه گیری انجام می گیرد. که پس از اتمام این مرحله سوراخهای روغن کاری روی این نوع دنده ها در ماشین ZF دریل انجام می شود. و پس از آن نیز شیارهای روغن بر روی دستگاه روماگ زده می شود.
مرحله پرداخت این نوع قطعات نیز روی دستگاه هورت انجام گرفته و پس از شستشو به عملیات حرارتی ارسال می شوند.
لازم به توضیح است که برای دنده 1268 304 287 مرحله پرداخت قطعه صورت نمی گیرد و در ماشین KAPP سنگزنی می شوند. .....(ادامه دارد)

کار و مشخصات دستگاه :
از دستگاههای فوق برای خشن کاری چرخ دنده ها برای مراحل شیو یا سنگزنی دنده استفاده می گردد. در این مرحله بار اضافی نسبت به نوع عملیات بعدی دندانه ها ( از لحاظ شکل پروفیل و لید ) نگه داشته می شود.
با توجه به نوع دنده ها ( چرخ دنده و شفت ) سیستم کلمپ دستگاه ها و دامنه کاری انها با هم متفاوت می باشد. تعداد سه دستگاه PE 300 و تعداد دو دستگاه PE 150  برای هر چرخ دنده در رنج های مختلف بکار می رود. و تعداد سه دستگاه PE 250  موجود می باشد که برای قطعات شفت بکار می رود.
دستگاههای موجود برای دنده بصورت عمودی و دستگاههای شفت بصورت افقی ماشینکاری می نمایند. سیستم کلمپ در دنده ها پس از قرار دادن قطعه در ماندرل مخصوص ( تعداد قطعه بسته به طراحی ماندرل دارد که می توان یک ، دو ، سه و چهار قطعه را همزمان قرار داد ) از قسمت بالا مرغک دستگاه به پایین آمده و توسط صفحه فشار دهنده از طریق میله کشش بر روی قطعه فشار وارد می کند و قطعه کار در بین دو سطح فشرده می شود و عملیات دنده زنی توسط ابزار هاب انجام می گردد.
در دستگاههای شفت پس از قرار دادن شفت بین دو مرغک ، قطعه توسط دستگاه مرغک بداخل رانده شده و قسمتی از قطعه که استوانه می باشد در داخل کلت هم اندازه قطر خود قرار می گیرد و توسط کلت قطعه کلمپ می شود. عملیات دنده زنی توسط ابزار هاب صورت می گیرد. .....(ادامه دارد)

نام ماشین : کلاین ( KLEIN )               تعداد ماشین : یک دستگاه
شماره ماشین : 95110
نوع عملیات ماشین : سنگ زنی جای مرغک قطعات
قطعه ستاده از : عملیات حرارتی
قطعه داده به : دستگاه MULLER
کار ومشخصات دستگاه :
این دستگاه برای سنگزنی قطعاتی که دارای جای مرغک هستد که عموماً در قطعات شفت مورد نیاز
 می باشند مورد استفاده قرار می گیرد چون قطعات بعد از عملیات حرارتی باید در دستگاههای مختلف سنگزنی شوند و مبنای کار تمامی دستگاههای سنگزنی از آنجا می باشد لذا جهت پیشگیری از انتقال خطاهای جای مرغک ها به سطوح سنگزنی توسط دستگاه کلاین جای این محل سنگزنی می شود.
روش کار به این صورت است که قطعات را بطور عمودی بین مرغک و ابزار قرار داده و در اثر حرکت محور سنگ به قطعه فشار آورده و جای مرغک را سنگزنی می نماید. ابزار مورد استفاده شده سنگ انگشتی مخروطی نوک نیز می باشد که هنگام ماشینکاری ، قطعه کار بین سنگ انگشتی و مرغک مخصوص که در پایین بوده و هم محور می باشد قرار می گیرد و سنگ انگشتی تحت زاویه مورد نیاز توسط DRESSER فرم داده می شود.
اندازه مرغکها :
- نسبت به نوع مته مرغک ها ( زاویه مته مرغک ها ، شماره مته مرغک ) و نیز سوراخ هایی تا قطر 30 میلیمتر که دارای پخ می باشند می توان تنظیم و مورد استفاده قرار داد.
- زاویه راس سنگ بین 60 درجه تا 90 درجه قابل در سینگ می باشد.
- حداکثر طول کاری دستگاه 750 میلیمتر است. .....(ادامه دارد)

مشکلات اجرایی و سیستم
1- باز وبسته کردن درب های بزرگ سالن در زمستان باعث افت دمای سالن شده که این افت دما در دقت ماشین ها بخصوص ماشین های سنگ موثر می باشد. هم چنین در فصل زمستان اکثر یونیتهای گرما دهنده خراب و دمای سالن پایین تر از 15 درجه سانتی گراد بوده که در ماشینکاری اثر می گذارد ( یونیت های گرما دهنده باید در تمام شبانه روز کار کنند تا درجه هوا یکنواخت باشد ).
2- وسایل اندازه گیری ( گیجها ) برای قطعات جدید مانند رنو و نیسان و غیره در روی ماشین موجود نبوده و باعث کندی ماشین کاری می شود ( باید همراه قطعه گیج قطعه مورد نظر ماشینکاری نیز موجود باشد تا اپراتور در موقع لزوم بتواند قطعه ماشین کاری شده را اندازه کند. )
3- دود حاصل از ماشینکاری ( بخار روغن ) ماشین های هاب فاتر ( PFAUTER ) که از طریق تهویه ماشین به داخل کارگاه وارد می شود و همچنین بخار حاصل از ماشینهای تراش جورج فیشر نیز بهتر است توسط کانال به خارج از کارگاه انتقال یابند. ( مثل سالن پوسته تراشی )
4- کارگاه دارای سرویس و بازرسی مرتب سیستماتیک مایع آب و صابون و روغن نمی باشد و چند نفر سرویسکار که از آگاهی و دانش کافی در مورد سرویس ماشین آلات برخوردار نیستند در قسمت مربوطه مشغول کار هستند و عدم آگاهی از علامتها و زمانهای سرویس باعث می شود که ماشینکاری دچار مشکل گردد. و لازم است که ساعت تعویض آنها روی مخزن مربوطه درج گردیده است به موقع تعویض یا اضافه گردد و نیز آب صابون موجود در مخزن ماشینها بطور مرتب ( سیستمانیک ) بازرسی شود مثلاً دو روز در میان بازدید شده تا غظلت و PH و مقدار آن مشخص و در صورت نیاز اصلاح گردد و در صورت باز ی اسیدی بودن آب وصابون قطعه و ماشین در معرض زنگ زدگی قرار می گیرد. ( اصولاً باید از مواد ضد زنگ استفاده گردد. ) .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور

فورجینگ  
1ـ چکش کاری یا آهنگری
2- آهنگری حدیده ای
3- مهرش
4- پرچ کاری گرم
5- فورجینگ غلطکی
6- فورجینگ قرار 
ترتیب و مراحل ساخت شفتها :
کنترل قطعات :
نام ماشین : GEORGE FISCHER
کنترل قطعات
نام ماشین : PFAUTER
کار و مشخصات دستگاه :
نام ماشین : لورنز ( LORENZ )
مشخصات و کار دستگاه :
2- دستگاه تولید شفت :
کار ومشخصات دستگاه :
توضیحات نهایی :
کار ومشخصات دستگاه :
اندازه مرغکها :
مشخصات و کار دستگاه :
مشخصات و کار دستگاه :
نام ماشین : KARL DEUTSCH
مشخصات و کار دستگاه :
مشخصات و کار دستگاه :
وسایل اندازه گیری :
نام ماشین : هورت ( HURTU )
مسیر قطعات دنده A
مسیر قطعات دنده B
مسیر قطعات دنده C
مسیر قطعات دنده D
1- هدف :
2- محدوده اعتبار :
3- مسئولیتهای افراد :
4- وسایل مورد نیاز
6- مراجع
7- رویه اجرایی
8- سوابق
9- مدارک ذیربط
10- لیست توزیع
1- هدف
2- محدوده اعتبار
3- مسئولیتهای افراد
4- وسایل مورد نیاز
5- آموزش
6- مراجع
7- شرح عملیات
8- سوابق
9- مدارک ذیربط
10- لیست توزیع


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارگاه تولیدی چرخدنده و محور
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.