اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله گل شمعدانی

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله گل شمعدانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله گل شمعدانی


دانلود مقاله گل شمعدانی

 

مشخصات این فایل
عنوان: گل شمعدانی
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 12

این مقاله در مورد گل شمعدانی می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله گل شمعدانی

شمعدانی گونه ای است از خانواده ژرامیناسه Geraminaceae  . این گیاه بومی آفریقای جنوبی است .
در حدود 220 گونه   و 5000 – 6000  واریته دارد ، که غالب آنها جنبه بوته دارد و در گلکاری چندان مورد توجه نیستند .
ارقام شمعدانی که در باغبانی مورد استفاده است اکثرا برای گل آنها و عده ای برای برگهای زینتی آن و برخی نیز از عطرشان کاشته می شود .
انواع شمعدانی هائی را که در گلکاری مورد استفاده قرار می گیرند به چهار طبقه تقسیم می نمایند :
اول جنس شمعدانی معمولی p.x hortorum: که در چنس شمعدانی معمولی هورتوروم مجتمع شده اند . بیشتر در باغات و باغچه ها کشت می شود .
در این جنس ، گونه شمعدانی معمولی زونال zonale   که در روی برگ آنها حلقه تیره رنگی بشکل نعل مشاهده میشود مورد استفاده است ......(ادامه دارد)

روشهای کاشت : کوشش یک باغبان مجرب بر این است که شرایط مطلوب برای هر گیاه را بقسمی فراهم کند که آن گیاه بتواند حد اکثر ظرفیت خود را آشکار سازد .هر گیاه به چهار ماده اصلی و اساسی که عبارتند از: هوا ، آب ، غذا و نور احتیاج دارد .شناخت محیط طبیعی هر گیاه راهنما و کمک ارزنده ای برای باغبان است .ولی تصور اینکه شرایط طبیعی همیشه کمال مطلوب میباشد اشتباه بزرگی است .گیاهان وحشی به شرایط سخت و نا پایدار مقاومت و سازگاری پیدا کرده اند و قادر به ادامه زندگی و تولید مثل می باشند ......(ادامه دارد)

روشنائی :
هرچند وطن اصلی شمعدانی سرزمین آفتاب درخشان است ولی شمعدانی که در منزل و باغچه عمل میآورند به نور شدید احتیاج محدودی دارد .
شمعدانی در محل سایه و قسمت شمالی ساختمان گل نمی کند و همچنین گوشه ای تاریک محل مناسبی برای کاشت شمعدانی نیست .در نقاط سایه شاخ و برگ آن زیاد شده و شاخه هایش طویل و آبکی میشود . اگر در گلخانه و یا در تابستان سایه به آن ندهیم رنگ براق شمعدانی از بین می رود ......(ادامه دارد)

گلدانها :
گلدانهای سفالی برای شمعدانی مناسب است .مخصوصآ در گلخانه ها اگر شمعدانی را در گلدان کوچکتر بکارند مناسب تر است تا گلدان های بزرگنر .
وقتی قلمه ها ریشه دار شدند باید آنها را در گلدان استکانی ( 5 سانتیمترقطر دهانه ) کاشت و بعد از گلدان اولی به گلدان فرنگی کوچک ( 7 – 5/8 سانتیمتر قطر دهانه ) منتقل کنند .
خاک گلدان باید کمی سفت و با ثبات باشد . یعنی مقدار رس بیشتر از حدی باشد که قبلا گفته شده .نه اینکه سخت و سفت و سنگین باشد .بعضی از انواع شمعدانی ها بیش از یک یا دو ساقه نمی دهند ......(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله گل شمعدانی در پایین آمده است.

روشهای کاشت
روشنائی :
حرارت :
گلدانها :
متوقف کردن رشد بوته ها :
.....(ادامه دارد)

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله گل شمعدانی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.