اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب

اختصاصی از اس فایل گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب


گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب

 

مشخصات این فایل
عنوان: موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 67

این گزارش کارآموزی درمورد موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب

اثر محلول پاشی کلرور کلسیم بر روی درختان سیب
چکیده‌:
این‌ بررسی‌ در باغ‌ آزمایشی‌ ایستگاه‌ گلمکان‌ - استان‌ خراسان‌ روی‌ یک‌ سری‌از درختان‌ سیب‌ رد دلیشز انجام‌ گرفت‌ .هدف‌ از این‌ آزمایش‌ بررسی‌ تاثیر غلظت‌ وزمان‌ محلول‌ پاشی‌ کلرور کلسیم‌ بر روی‌ کیفیت‌ سیب‌ و کنترل‌ ناهنجاریهای‌ آن‌بود. جهت‌ مطالعه‌ عامل‌ غلظت‌از محلولهای‌ صفردر صد(شاهد) 0.5،1و5/1درصدکلرورکلسیم‌ و در 2،4و6 نوبت‌ باچهارتکرار استفاده‌ گردید.نمونه‌ گیری‌ از برگ‌ درخت‌ درتیرماه‌انجام‌گرفت‌ومقدارغلظت‌عناصرازت‌،فسفر،پتاسیم‌،کلسیم‌،منیزیم‌،آهن‌،منگنز،روی‌،مس‌ وبر درآزمایشگاه‌ اندازه‌گیری‌ شد. میوه‌ ها درآخرتابستان‌برداشت‌شدندوقبل‌ازانبارکردن‌،آزمونهای‌کیفی‌)تعیین‌ میزان‌ نشاسته‌ ، میزان‌ موادجامد محلول‌،اسیدقابل‌تیتر،pHو سفتی‌بافت‌ (وتجزیه‌ کامل‌ عناصر موجود در میوه‌ انجام‌ شد . کلیه‌ تیمارهای‌ محصول‌به‌سردخانه‌ صفر درجه‌ سانتیگراد و رطوبت‌ نسبی‌ 90 درصد منتقل‌ و بمدت‌ 5 ماه‌در این‌ شرایط نگهداری‌ شدند . در مدت‌ انبار داری‌ هر ماه‌ آزمونهای‌ کیفی‌ بر روی‌نمونه‌ ها انجام‌ شد.ونهایتاپمیوه‌هادر اسفند ماه‌ از سردخانه‌ خارج‌ و آزمونهای‌کیفی‌ و چشایی‌ بر روی‌ آنها انجام‌ شد.
نتایج‌ حاصل‌ از آزمونهای‌ شیمیایی‌ و چشایی‌ توسط طرح‌ اسپلیت‌ پلات‌بصورت‌ کاملاپتصادفی‌ با 2 فاکتور (غلظت‌ و تعداد نوبت‌ محلول‌ پاشی‌ و آزمونهای‌کیفی‌ توسط همین‌ طرح‌ با سه‌ فاکتور ( غلظت‌ و تعداد نوبت‌ محلول‌ پاشی‌ و زمان‌نگهداری‌ ) تجزیه‌ و تحلیل‌ آماری‌ شدند .
بطورکلی‌ نتایج‌ حاصل‌ از آزمونهای‌ مختلف‌ کیفی‌ و چشایی‌ نشان‌ داد که‌ 6نوبت‌ پاشش‌ با محلول‌ کلرور کلسیم‌ 1 درصد باعث‌ حفظ بهتر خصوصیات‌ کیفی‌ وچشایی‌ محصول‌ میگردد.
-2کلمات‌ کلیدی‌ :
محلول‌ پاششی‌ با کلرور کلسیم‌ ،سفتی‌،خصوصیات‌ کیفی‌ ، سیب‌ قرمز
در سالهای‌ اخیر،توجه‌ بسیاری‌ از محققین‌ به‌ نقش‌ کلسیم‌ در نگهداری‌ و به‌تعویق‌انداختن‌ رسیدگی‌ و پیری‌ و کنترل‌ اختلالات‌ فیزیولوژیکی‌ در میوه‌ها معطوف‌شده‌ است‌. کلسیم‌ در میوه‌های‌ دانه‌ دار بخصوص‌ سیب‌ ، گلابی‌ ، کاربرد وسیعی‌پیدا نموده‌ است‌ . در سیب‌ ، سبب‌ جلوگیری‌ از فررفتگی‌ تلخ‌ و در گلابی‌ سبب‌جلوگیری‌ از لکه‌ چوب‌ پنبه‌ ای‌و در نتیجه‌ افزایش‌ عمر انباری‌ آنها می‌شود .
تغذیه‌ کلسیم‌ از این‌ نظر که‌ بیشترین‌ ماده‌ مورد نیاز میوه‌ است‌ امری‌ پیچیده‌جلوه‌ می‌کند در نتیجه‌ نه‌ تنها لازم‌ است‌ جذب‌ کلسیم‌ توسط درخت‌ صورت‌ گیرد ،بلکه‌ نیاز به‌ انتقال‌ آن‌ به‌ میوه‌ نیز هست‌ . لذا روشهای‌ دیگری‌ غیر از تغذیه‌ سنتی‌مورد نیاز است‌ . تقریباپ در اکثر خاکهای‌ ایران‌ ، کمبود کلسیم‌ در میوه‌ سیب‌بصورت‌ ناهنجاریهای‌ تغذیه‌ای‌ مانند لکه‌ تلخی‌ ظاهر شده‌است‌.همچنین‌سیب‌ قرمز لبنانی‌ به‌ عارضه‌ آردی‌ شدن‌ و عوارض‌ فیزیولوژیکی‌ ناشی‌ از کمبودکلسیم‌ حساس‌ بوده‌ و در مدت‌ انبار داری‌ بافت‌ آن‌ نرم‌ یا آردی‌ شده‌ در نتیجه‌ ازبازار پسندی‌ و کیفیت‌ آن‌ کاسته‌ می‌شود و اگر چنانچه‌ به‌ ممالک‌ دیگر صادر شوددر طول‌ زمان‌ حمل‌ و نقل‌ نرم‌ شده‌ در نتیجه‌ از ارزش‌ صارداتی‌ آن‌ نیز کاسته‌می‌شود. علاوه‌ بر موارد فوق‌ شواهد معتبری‌ وجود دارد که‌ تیمارهای‌ کلسیم‌ مانع‌نفوذ عوامل‌ بیماریزا به‌ داخل‌ میوه‌ شده‌ و مانع‌ فساد آن‌ میگردد،با توجه‌ به‌ این‌ بحث‌وبمنظور بررسی‌ تاثیر کلرور کلسیم‌ بر روی‌ سفتی‌ گوشت‌ و خصوصیات‌ کیفی‌سیب‌ قرمز لبنانی‌ طرح‌ فوق‌ با اهداف‌ زیر انجام‌ شد:
1 - کنترل‌ عوارض‌ فیزیولوژیک‌ مانند آردی‌ شدن‌ ، لکه‌ تلخی‌ ، آبگزیدگی‌ و غیره‌ که‌در اثر کمبود کلسیم‌ حاصل‌ می‌ شوند .
2 - افزایش‌ طول‌ انبار داری‌ و جلوگیری‌ از ضایعات‌ و فساد سیب‌ در انبارها وسردخانه‌ ها .
3 - تعیین‌ بهترین‌ غلظت‌ محلولها و بهترین‌ زمان‌ محلول‌ پاشی‌ . .....(ادامه دارد)

تعیین تناسب اراضی گندم آبی و چغندرقند در منطقه چناران، استان خراسان
مقدمه :
            برنامه ریزی برای استفاده بهینه از منابع خاک مستلزم شناخت خاک و بررسی محدودیتها و قابلیتها و تهیه نقشه های خاک می‌باشد. این برنامه‌ریزی موجب می شود تا ضمن حداکثر بهره‌وری، هر قطعه زمین برای استفادة آیندگان نیز مورد حفاظت قرار گیرد، در مطالعات کیفی تناسب اراضی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، مورفولوژیکی خاکها و عوامل اقلیمی را مورد بررسی قرار می دهند و در آن سعی می‌شود با انطباق نیازهای گیاهی و اقلیمی تیپهای مختلف با مشخصات اراضی و اقلیم منطقه درجه تناسب را برای محصولات مختلف بدست آورد. بدین منظور انجام طبقه‌بندی تناسب اراضی برای گندم و چغندرقند در دشت چناران که یکی از مناطق مهم و مستعد کشاورزی ایران است انجام گردید. مساحت محدودة مورد مطالعه 45000 هکتار بود، و در این مطالعه پروفیلهای شاهد سریهای خاک مورد مطالعه دقیق قرار گرفت و تناسب اراضی برای گندم آبی و چغندرقند بروش محدودیت ساده و پارامتریک تعیین گردید.
مواد و روشها :
   روش ارزیابی کیفی تناسب اراضی شامل سه مرحله است :
   الف- جمع آوری اطلاعات لازم درباره مشخصات اراضی : حفر ومطالعه مجدد پروفیلهای شاهد واحدهای خاک و جمع‌آوری اطلاعات هواشناسی چناران. اطلاعات خاکی مورد نیاز جهت ارزیابی تناسب اراضی عبارتند از : پستی و بلندی (شیب و ناهمواریهای کوچک) ، خیس بودن خاک (سیلگیری ، زهکشی و عمق سفره آب زیرزمینی) ، خواص حاصلخیزی خاک(واکنش خاک و مقدار ماده آلی)، خواص شوری و قلیائیت (شوری خاک و درصد سدیم تیادلی) .
      ب- تعیین نیازهای نوع و استفاده ای که از زمین می شود.(نیازهای خاکی) : در این مرحله لازم است شرایط مطلوب خاکی و اقلیمی رشد هر گیاه مشخص گردد و اثر هر پارامتر در کاهش عملکرد تعیین شود.
      ج- طبقه بندی کیفی تناسب اراضی به روشهای محدودیت ساده و پارامتریک : که در این مرحله بایستی شرایط خاکی و اقلیمی را برای گندم آبی و چغندرقند با جداول شرایط استاندارد و مطلوب مقایسه گردد. تناسب اراضی به دو روش کلی انجام گردید . که در  روش محدودیت ساده، نیازهای استفاده از اراضی برای هر محصول با خصوصیات اراضی مقایسه شده و کلاسهای اراضی به محدود کننده‌ترین خصوصیت نسبت داده می‌شود. .....(ادامه دارد)

تعیین‌ نیاز آبی‌ گیاه‌ چغندرقند به‌ روش‌ لایسیمتری‌ در مشهد
مقدمه‌:
تعیین‌ مقدار آب‌ مورد نیاز گیاه‌ یکی‌ از پارامترهای‌ اصلی‌ در برنامه‌ ریزی‌ آبیاری‌ می‌باشد که‌ارتباط مستقیمی‌ با تبخیر و تعرق‌ دارد. آب‌ مورد نیاز گیاه‌ معمولا با استفاده‌ از مقدار تبخیر و تعرق‌ گیاه‌مرجع‌ و ضریب‌ گیاهی‌ از فرمول‌ ETcorp=Kc.ETo که‌ ETcorp مقدار تبخیر و تعرق‌ پتانسیل‌گیاه‌،Kc ضریب‌ گیاهی‌، ETo مقدار تبخیر و تعرق‌ گیاه‌ مرجع‌ می‌ باشد(20).
گروه‌ کار آب‌ مورد نیاز گیاهان‌ و مدیریت‌ محصولات‌ زراعی‌ کمیته‌ ملی‌ آبیاری‌ و زهکشی‌ ایران‌ روش‌پنمن‌-مانتیت‌ را به‌ عنوان‌ استاندارد جهت‌برآورد تبخیر و تعرق‌ مرجع‌ (چمن‌ فرضی‌)  برای‌ ایران‌معرفی‌ کرده‌ است‌(2). روشهای‌ محاسبه‌ تبخیر و تعرق‌ بدلیل‌ تجربی‌ بودن‌آنها تنها برای‌ شرایط خاص‌ مناطق‌ مورد آزمایش‌ جواب‌ صحیح‌ ارائه‌ می‌ کنند و برای‌ سایر مناطق‌جواب‌ تقریبی‌ است‌.روش‌ مستقیم‌ اندازه‌ گیری‌ تبخیر و تعرق‌ مطمئن‌ ترین‌ و دقیق‌ ترین‌ روش‌ است‌.باستفاده‌ از لایسیمتر می‌ توان‌ تبخیر و تعرق‌ گیاه‌ را مستقیما اندازه‌ گرفت‌ .
تحقیقات‌ متعددی‌ جهت‌ تعیین‌ نیاز آبی‌ گیاه‌ چغندر قند صورت‌ گرفته‌ که‌ تعدادی‌ ازآنهاعبارتند از :
-   در گزارش‌ پژوهشی‌ طرحی‌ تحت‌ عنوان‌ تعیین‌ آب‌ مصرفی‌ پتانسیل‌ چغندرقند با استفاده‌ از لایسیمتر  مقدار آب‌ مصرفی‌ چغندرقند در سال‌ اول‌ این‌ طرح‌ جهت‌ ایستگاه‌ماهیدشت‌ کرمانشاه‌ 18870 متر مکعب‌ در هکتار بیان‌ شده  است(5) .در سال 1370 درمنطقه‌ قزوین‌ طرحی‌ تحت‌ عنوان تعیین‌ آب مورد نیاز چغندر قند اجرا شده‌که نتایج نشان میدهد حداکثر عملکرد محصول‌ غده‌ با تیمار آبیاری‌ در 30% کسررطوبت‌ قابل‌ استفاده‌ خاک‌ و مصرف‌ 14220 متر مکعب‌ آب‌ در هکتار بدست‌ آمده است(1).
- در سال 1372‌ درگزارش‌ نتایج‌ طرحهای‌ لایسیمتری‌ در ایستگاه‌ کشاورزی‌طرق‌- مشهد، ‌ تبخیر و تعرق‌ پتانسیل‌ چغندر قند را  1051 میلیمتر بدست آورده اند(3).   - در سال1376 نیاز آبی‌ پتانسیل‌ چغندر قنددر مشهد را از طریق‌ لایسیمترزهکش‌دار 1198 میلیمتر بدست‌ آورده‌ اند(6)‌ .
در کتاب‌ برآورد نیازآبی‌ گیاهان‌ عمده‌ زراعی‌ و باغی‌تبخیر و تعرق‌ پتانسیل‌ گیاه‌ ETcrop  چغندرقند را درمشهد را 1067میلیمتر و باران‌ مؤثر 72ونیازخالص‌ آبیاری‌ این‌ گیاه‌ را 995 میلیمتر بیان‌ نموده‌اند(4).
-مواد و روشها:
دراین‌ طرح‌ به‌ منظور تعیین‌ آب‌ مصرفی‌ و تبخیر و تعرق‌ پتانسیل‌ گیاه‌ چغندر قند از لایسیمتر زهکش‌دار به‌ ابعاد 2×2×1مترمکعب  استفاده‌ گردید .ابعاد اطراف‌ لایسیمتر40متر×40مترمعادل 1600 متر مربع‌ بوده‌ که‌ لایسیمتر درمرکز آن‌ واقع‌ شده‌ است‌. در فروردین‌ ماه‌ هر سال‌ اقدام‌ به‌ آماده‌ سازی‌ زمین‌ گردید .نوع‌ رقم‌ چغندرقند کشت‌ شده‌ IC2بر اساس‌ توصیه‌ بخش‌ تحقیقات‌ چغندر قند بود. فاصله‌ ردیفها از هم‌ 60 سانتیمتر و فاصله‌ بوته‌ درروی‌ ردیف‌ 20 سانتیمتر در نظر گرفته‌ شد. قبل‌ از کشت‌ با گرفتن‌ نمونه‌ خاک‌ از داخل‌ و خارج‌لایسمتر بافت‌ خاک‌ ، منحنی‌ مشخصه‌ رطوبتی‌ و نیاز غذایی‌ آن‌ مشخص‌ گردید . پس‌ از تعیین‌ نیازکودی‌ و پاشیدن‌ آن‌ به‌ زمین‌ در خرداد ماه‌ هر سال‌ اقدام‌ به‌ کشت‌ چغندر گردید . در تمام‌ دوره‌ رشدآبیاری‌ زمانی‌ انجام‌ می‌ شد که‌ رطوبت‌ خاک‌ به‌ حد تخلیه‌ آب‌ سهل‌ الوصول‌ می‌رسید که‌ این‌ رطوبت‌بوسیله‌ تانسیومتر کنترل‌ گردید و بر اساس‌ خصوصیات‌ فیزیکی‌ خاک‌ مقدارآب‌ سهل‌ الوصول‌ 30 تا40 درصد تخلیه‌ از ظرفیت‌ نگهداری‌ خاک‌ در نظر گرفته‌ شد. مقدار آب‌ جمع‌ آوری‌ شده‌ در مخزن‌ زه‌آب‌ اندازه‌گیری‌ گردید .میزان‌ بارندگی‌ با استفاده‌ از داده‌های‌ هواشناسی‌ ثبت‌ گردید . با استفاده‌ ازفرمول‌ بیلان‌ رطوبتی‌ میزان‌ تبخیر و تعرق‌ گیاه‌ چغندر قند محاسبه‌ شد   ETp = I + P –D+dw   که‌ در آن‌ I میزان‌ آب‌ آبیاری‌ (mm) و P بارندگی‌ (mm) و D میزان‌ آب‌ زهکش‌ شده‌ (mm) و dwتغییرات‌ رطوبت‌ خاک‌ بین‌ دو آبیاری‌ میباشد.تغییرات‌ رطوبت‌ خاک‌ (dw) را حذف‌  می‌ نماییم‌چون‌ در زمان‌ آبیاری‌ رطوبت‌ در حدثابتی‌(تخلیه‌ آب‌ سهل‌الوصول‌(‌ است(7). به‌ روش‌ بالا مقادیر تبخیرو تعرق‌ را بصورت‌ ماهانه‌ بدست‌ آوردیم‌ . .....(ادامه دارد)

بیوفسفات طلایی، کودی جدید در تغذیه نوین  درختان میوه
چکیده
یکی از انواع کودهای وارداتی کشور، کودهای فسفاته است. این کود به دلیل ارزبری و داشتن مقدار زیادی کادمیم به عنوان ناخالصی، موجب شده است که به منابع داخلی این کود که هم ارزان‌تر و فاقد کادمیم می‌باشد توجه بیشتری گردد. از اینرو تولید جدیدی از کود فسفاتة داخلی تحت عنوان بیوفسفات طلایی مطرح گردید. در طی آزمایشات و بررسی‌های  مختلف اثر بخشی این کود همانند کودهای فسفاتة دیگر ارزیابی شده است. این کود حاوی 40% خاک فسفات تغلیظ شده،20 % گوگرد، 16% کود آلی و 4% سولفات روی و 500 گرم مایة تلقیح تیوباسیلوس (برای هر 25 کیلوگرم بیوفسفات طلایی) است. این کود را می‌توان  برای باغهای میوه و  به طریقه  چالکود و یا کانال کود مصرف نمود. با مصرف بیوفسفات طلایی محتوی روی، علاوه بر تأمین نیاز غذایی درختان میوه به فسفر، گوگرد و روی، با کاهش pH محتویات چالکود، جذب سایر عناصر غذایی تحریک شده و از این طریق نیز به رشد گیاه مکم می‌نماید.
کلمات کلیدی: کود فسفاته - بیوفسفات طلایی محتوی روی- چالکود.
مقدمه
فسفر از عناصر اصلی مورد نیاز گیاه بوده و مهمترین عنصر در تولید محصول می‌باشد. فسفر در کلیه فرایندهای بیوشیمیائی، ترکیبات کارمایه‌زا و کارهای انتقال کارمایه دخالت دارد. افزون بر آن فسفر جزئی از پروتئین یاخته بوده و به عنوان بخشی از پروتئین هسته، غشاء یاخته‌ای و اسیدهای نوکلئیک نقشی ویژه دارد. امروزه جهت برطرف کردن مشکل کمبود فسفر و سایر عناصر غذایی از کودهای شیمیایی استفاده می شود. در حال حاضر سالیانه متجاوز از 5/2 میلیون تن کود در کشور مصرف می‌شود. قسمتی از کودهای مصرفی در داخل کشور تولید و بقیه آن از کشورهای خارجی وارد می‌شود. یکی از انواع کودهای وارداتی، کودهای فسفاته است. میزان مصرف کودهای فسفاته در کشور حدود 650 هزار تن می‌باشد که 250 هزارتن آن در مجتمع پتروشیمی رازی تولید و بقیه آن یعنی 400 هزار تن از خارج کشور وارد می‌شود. در سالهای اخیر، ارزبری فراوان کودهای فسفاته از یک طرف و بالا بودن غلظت کادمیم در این کودها از طرف دیگر، موجبتولید نوع جدیدی از کودهای فسفاته تحت عنوان بیوفسفات طلایی محتوی روی در داخل کشور شده است. در طی تحقیقات و آزمایشات متعدد، اثر بخشی و کارایی این کود در مقایسه با کودهای فسفاته وارداتی کاملاً مثبت ارزیابی شده و امکان جایگزینی این کود با کودهای فسفاتة وارداتی جهت مصرف در باغهای میوه نیز قابل پیش‌بینی است. در مقاله به مشخصات، نحوه و میزان مصرف، مکانیسم عمل و مزایای استفاده از این کود اشاره می‌گردد. .....(ادامه دارد)

فهرست مطالب گزارش موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب:

در دوره کارآموزی ،کارهای انجام شده را می توان به 4 گروه تقسیم کرد:
1-بازدید از طرح های تحقیقاتی و آشنایی با مراحل مختلف انجام یک طرح تحقیقاتی
2-تحقیقات کتابخانه ای در مورد مسائل مختلف
3-آشنایی با نرم افزارهای مرتبط با مهندسی خاکشناسی و آمار
4-کار در آزمایشگاه

فهرست طرح های تحقیقاتی بازدید شده:
-بررسی های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی در چغندر قند در ارتباط با P,K
-بررسی اثر منابع و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در شرایط شور و غیر شور
-اثر مصرف مواد آلی بر کمیت و کیفیت محصول چغندر قن
-بررسی عملکرد گوجه فرنگی در سطوح مختلف N,Kاز طریق روش کود آبیاری

تحقیقات کتابخانه ای انجام شده:
-بررسی اثرات میزان محلول پاشی عناصر کلسیم و منگنز بر روی خواص کمی و کیفی دو رقم گوجه‌فرنگی
- تعیین معیارهای کیفی میوه‌های صادراتی، افزایش عملکرد و ارتقاء کیفی آنها با مصرف بهینة کود و آب در کشور
بررسی اثر مصرف فاضلاب تصفیه شده طی فرایند هوا دهی بر خصوصیات شیمیایی خاک و تجمع عناصر کمیاب سرب و کادمیوم در گیاهان آبیاری شده با فاضلاب
-اثر محلول پاشی کلرور کلسیم بر روی درختان سیب
- بررسی اثرات کودهای ازت وپتاسه بر عملکرد محصول گل زعفران
- تعیین تناسب اراضی گندم آبی و چغندرقند در منطقه چناران، استان خراسان
- تعیین‌ نیاز آبی‌ گیاه‌ چغندرقند به‌ روش‌ لایسیمتری‌ در مشهد
- ضرورت مصرف گوگرد در خاک های استان خراسان
-تحقیق در مورد اثر گوگرد در حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه
-تهیه مقاله در مورد اثر گوگرد و ارسال برای چاپ در مجله زیتون
بیوفسفات طلایی، کودی جدید در تغذیه نوین درختان میوه
-همکاری در انجام طرح برآورد کود مورد نیاز محصولات زراعی استان خراسان
-ترجمه متون تخصصی خاکشناسی
-آشنایی با روش تحقیق
کار در آزمایشگاه:
-آنالیز گیاه و خاک
-نمونه برداری نمونه گیاه و نمونه خاک
آشنایی با نرم افزارهای مرتبط با مهندسی خاکشناسی و آمار
-یادگیری نرم افزار Mstatc وSigmstat که در مورد بررسی آماری نتایج حاصله از طرح های تحقیقاتی می باشد.
-مدل جامع کامپیوتری توصیه کودهای شیمیایی و آلی در راستای تولیدات کشاورزی پایدار

شرح طرح های تحقیقاتی بازدید شده:
- بررسی های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی در چغندر قند در ارتباط با P,K
چکیده و شرح کامل طرح و هدف از اجرای آن به پیوست ضمیمه شده است.
-بررسی اثر منابع و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در شرایط شور و غیر شور
چکیده و شرح کامل طرح و هدف از اجرای آن به پیوست ضمیمه شده است.
بررسی عملکرد گوجه فرنگی در سطوح مختلف N,Kاز طریق روش کود آبیاری
چکیده و شرح کامل طرح و هدف از اجرای آن به پیوست ضمیمه شده است.


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات خاک و آب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.