رابطه بین خواص رزنانسی ، رسیدگی و سختی هندوانه
چکیده
در تحقیق حاضر امکان استفاده از رزنانس هندوانه به عنوان شاخصی از رسیدگی برای مصرف کننده نهایی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور 60 عدد هندوانه رقم چیلیان بلاگ انتخاب و به سه گروه نارس، رسیده و بیش از حد رسیده تفکیک گردید. در ادامه فرکانس رزنانسی نمونه ها در دو سطح شدت ضربه، دو سطح محل اعمال ضربه و سه موقعیت نصب میکروفن اندازه گیری شد. سختی هر نمونه به کمک دستگاه اینستران اندازه گیری گردید. بررسی رابطه مراحل رسیدگی با فرکانس رزنانسی بیانگر آن است که فرکانس رزنانسی در مراحل رشد کاهش معنی داری پیدا کرده است و اثر موقعیت محل نصب میکروفن و موقعیت اعمال ضربه، بر فرکانس رزنانسی معنی دار بوده است. سختی هندوانه در مرحله بیش از حد رسیده نیزکاهش پیدا کرده است. مطالعه حاضر نشان داد که برای هندوانه رسیده ضریب همبستگی بین سختی و فرکانس تا حداکثر 60 درصد محاسبه گردید.
واژههای کلیدی: ارتعاش، سختی، مراحل رشد، شدت ضربه
رابطه بین خواص رزنانسی ، رسیدگی و سختی هندوانه- فرمت pdf و 9 صفحه