اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد جمع آوری شبکه فاضلاب

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد جمع آوری شبکه فاضلاب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد جمع آوری شبکه فاضلاب


تحقیق در مورد جمع آوری شبکه فاضلاب

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه32

بخشی از فهرست مطالب

مقدمه

 

ترکیب فاضلاب

 

آلودگی فاضلابها :

 

 فاضلابها بسته به شکل پیدایش و خواص انها به سه

 

گروه تقسیم می گردند:

 

  بوی فاضلاب

 

 رنگ فاضلاب

 

درجه اسیدی

 

دمای فاضلاب

 

مواد خارجی در فاضلاب

 

موجودات زنده در فاضلاب:

 

فا ضلابهای صنعتی :

 

الف) اکسیژن مورد نیاز زیست شیمیایی (Biochemical Oxygen Demand) BOD5

 

ب) نیاز شیمیایی به اکسیژن (Chemical Oxygen Demand) COD

 

 ج) مواد جامد معلق (Suspended Solids) SS 

 

اهداف ویژه تصفیه فاضلاب

 

علل لزوم تصفیه فاضلاب

 

استفاده از میکروب در تصفیه فاضلاب

 

فاضلاب یا گنداب عبارت است از آب استفاده شده ای که برای مصرف خاص خود قابل استفاده مجدد نیست یا به عبارتی کیفیت آن پایین تر از قبل از استفاده از آن می‌باشد. این آب دارای مقادیری فضولات جامد و مایع است که از خانه ها، خیابان‌ها، شستشوی زمین‌ها و در مجموع ناشی از فعالیت‌های انسانی نظیر سرویس‌های بهداشتی، کارخانه ها، صنایع و کشاورزی است. چون این آب اغلب ناپاک و دارای بویی ناخوشایند است "گنداب" نیز نامیده می‌شود.فاضلاب یا گنداب ممکن است خانگی یا ترکیبی از فاضلاب خانگی، فاضلاب صنعتی و کشاورزی نیز باشد. در این بحث، بیشتر فاضلاب ناشی از فعالیت‌های خانگی، مورد نظر است. این فاضلاب، آبی است که مواد زائد بدن انسان (مدفوع و ادرار) و فاضلاب حاصل از اقدامات بهداشتی مانند استحمام، شستشوی لباس، پخت و پز و دیگر مصارف آشپزخانه را تشکیل می‌دهد. حجم فاضلاب تولیدی در اجتماعات به موارد زیر بستگی دارد :

 

1 ـ  عادات فردی: هر چه میزان مصرف آب مردم بیشتر باشد فاضلاب تولیدی آن‌ها بیشتر خواهد شد.

 

2 ـ  نوع شبکه گردآوری فاضلاب (ترکیبی یا مجزا) در نوع ترکیبی حجم فاضلاب بیشتر خواهد شد.

 

3 ـ  تغییرات فاضلاب در زمان

 

فاضلاب تقریبا 9/99 درصد آب و حدود یک دهم در صد مواد جامد در بر دارد که بخشی از آن مواد آلی و بخش دیگر مواد معدنی جامد به حالت محلول یا معلق در آب می‌باشند. بوی بد فاضلاب اغلب به علت مواد آلی موجود در آن می‌باشد. این مواد بیشتر قابل تجزیه میکروبی هستند و بعضا تجزیه میکروبی منجر به تولید بوی نامطبوع می‌شود. علاوه بر مشکل تولید بو فاضلاب‌های دریافت کننده مدفوع انسانی و حیوانات زنده در بر دارنده زیستوارک‌های بیماری‌زا هستند که از نظر آلودگی محیط بویژه منابع آب و خاک فوق‌العاده اهمیت دارند. طبق پژوهش‌های انجام شده هر گرم مدفوع حدود یک بیلیون عدد اشریشیا کولی، حدود 2/2 x 107 عدد استرپتوکوک مدفوعی و مقادیر قابل توجهی اسپور کلوستریدیوم  پِرفرنژنس و انواع موجودات زنده بیماری‌زای دیگر نیز در بر دارد. اگرچه مقدار مدفوع انسان در جوامع و نژادهای مختلف، متفاوت است ولی میانگین یکصد گرم برای هر فرد بالغ مقداری است که اغلب محققین بر آن اتفاق نظر دارند.

 

  آلودگی فاضلابها بیشتر به واسطه ی وجود مواد آلی در انها نمودار می شود . مواد آلی موجود در فاضلابها را می توان با کمک اکسیژن دهی و اکسیداسون تبدیلبه نیتریت ها و نیتراتها و فسفاتها و غیره... کرده و سپس به صورت ته نشین کردن از فاضلاب جدا نمود. لذا برای نشان دادن درجه آلودگی فاضلاب معمولا" مقدار میلیگرم اکسیژنی که لازم ست تا اینکه در پنج روز نخست مواد آلی موجود در یک  لیتر فاضلاب در 20 درجه گرما توسط باکتر یها اکسیده گردد مبنا قرار داده و انرا  بی- او - دی پنج (( BOD5 می نامند.آب باران بسته به مسیری که در روی زمین طی می کند می توان جزوه آب کاملا" تمیز نسبتا" تمیز و یا خیلی کثیف و حتی در مواردی کثیف تر از فاضلاب خانگی باشد.

 

 

 

 

 

 نسبت تبدیل آب مصرفی به فاضلاب:  

 

این عدد نشان دهنده ی درصد از آب مصرفی است که تبدیل به فاضلاب شده است و وارد لو له های آن می گردد. همانگونه که پیش از این اشاره شد ممقداری از آب شبکه لوله کشی به مصرف آبیاری فضا عای سبز و شستشوی خیابانها رسیده و قسمتی از آن نیز بصورت تبخیر در آب نما ها و در دستگاههای خنک کننده مانند :کولر ها صرف می گردد . این مقدار در ایران حدود 12 تا17 درصد کل آب مصرفی تخمین زده می شود . علاوه بر مصرفهای نامبرده قسمتی از آب مصرفی به صورت تلفات آب از بین می رودکه مقدار ان در کشورهای صنعتی حدود8 تا13 درصد میانگین مصرف سرانه می باشد . مقدار تلفات آب در شهر های ایران مانند : نشت لوله ها و هدر رفتن آب در شیر های برداشت همگانی بسیار متفاوت و گاهی اعدا د نامعقولی تاحدود 50 در صدرا هم نشان  می دهد . با توجه به نکات نامبرده

 

می توان پیش بینی نمود که در شهرهای ایران تنها 50 تا 70 در صد و گاهی حتی تا 40 درصد میانگین آب مصرفی بصورت فاضلاب در  می آید.

 

آمیخته شدن آب باران با فاضلاب خانگی :

 

همانگونه که اشاره شد در اثر اتصال غیر مجاز ناو دانهای آب باران به شبکه ی فاضلاب خانگی و نیز از راه دری چه ها ی آدم رو در کف خیابان ها مقداری از آب باران وارد شبکه فاضلاب خانگی در سیستم شبک های مجزا می گردد. مقدار آب بارانی که از راه دریچه های آدم رو ها وارد شبکه ی فاضلاب خانگی در سیستم مجزا می گردد بسته به تعداد سوراخهای موجود در دریچه های نامبرده و شدت رگبارها ی بارندگی برای هر دریچه 1/1 تا3 لیتر در ثانیه تغییر می کند . مقدار کل آب بارانی که در سطح شهر بدین ترتیب

 

وارد شبکه

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد جمع آوری شبکه فاضلاب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.