اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره پکتین

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق درباره پکتین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره پکتین


دانلود تحقیق درباره پکتین

طبق آمار گیریهای انجام شده پکتین در موراد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله موارد استفاده آن ساختن مربا، ژله  و اقسام شیرینی های و ژله های شیرینی است. همچنین پکتین را می توان بعنوان با دوام کننده خمیر میوه ها و یا روغنهای طعم دار بکار برد.

با وجود استفاده زیاد این ماده متاسفانه هنوز قادر به تولید داخلی این محصول نیستیم و پکتین مورد نیاز کشور از خارج وارد می شود که در نتیجه مقدار زیادی از ارز کشور را بخود اختصاص می دهد، بنا براین باید در زمینه تولید داخلی این محصول حداکثر سعی و تلاش خود را بکار برده و از خروج ارز کشور جلوگیری کنیم به امید آن روز.

پکتین- اسید الگنیگ(ترشای جلبک)- پولی اورونیدها و مواد غلیظ کننده

ساختمان ملکولی و خاستگاه پکتین

پکتین ( از لاتینPektos به آرش لخته شده و سفت شده) جزو بزرگ مولکولهای طبیعی است و پولیمر سری های همسان است که قسمتی از آن زنجیره های اسید گالاکتورونیک که با الکل متیلیک استر شده اند درست شده است. این ترکیب جزو رده ی اسید اورونیک (الدهید اسید کربوکسیلیک) است.

این ترکیب ها که همه جا با سلولز در چوب یافت می شود قسمت بزرگی از ساختار مولکول چوب را تشکیل می دهد. برخی از دیواره های یافته ای چوب یعنی دوباره های میانی را به تنهایی می سازد  ولی مقدار اصلی آن در گوشت میوه ها و در ریشه ها و در برگ و ساقه های سبز یافت می شود . بسیاری از گوشت میوه ها و سبزی ها برگها نسبت به مواد خشک شده 20 تا 30% پکتین دارد. در تفاله خشک شده چغندر قند و در پیه سفید ، پوست نارنج وترنج مقدار فراواین پکیتین وجود دارد . در آب بسیاری از میوه ها مانند آب سیب- آب پرتغال و آب انگور فرنگی بسته به رسیدگی یا نارسی میوه و نوع آن میان %0.2-0.6 پکتین یافت می شود.

مقدار مت اکسیلی که در پکتین گیاهی وجود دارد بستگی زیادی به ماده خام دارد.

فرآوردن پکتین

در آلمان پکتین بیش از هر چیزی از تفاله خشک شده سیب در کارگاههای آبمیوه گیری یا تهیه شربت بدست می آورند ولی در کشور های دیگر بیشتر از پیه سفید پوست پرتغال و نارنج بهره گیری می کنند.

شامل 62 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره پکتین

دانلود تحقیق بررسی علت اصلی افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبستانی

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق بررسی علت اصلی افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبستانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق بررسی علت اصلی افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبستانی


دانلود تحقیق بررسی علت اصلی افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبستانی

این تحقیق به منظور بررسی علت اصلی افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبستانی انجام شده است که در صورت پی بردن به علت اصلی می توان آن را کاهش داد . و سعی کرد که هر چه بیشتر این عوامل موثر را خنثی کرد و دانش آموزان را به درس و کلاس تشویق نمود . برای اجرای این پژوهش نمونه مورد مطالعه شامل 50 دبیر دوره متوسطه که به صورت سر شماری انتخاب شدند که در واقع با توجه به نزدیک بودن دبیر بادانش آموزان خواستیم علت اصلی را از آنان جویا شویم به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از روش آماری توصیفی و استنباطی و همچنین از آزمون مجذور کا () استفاده شده است .

عوامل اقتصادی موثر بر افت تحصیلی : با  نمره 193 در رده اول جدول قرار گرفت .

عوامل اجتماعی موثر بر افت تحصیلی : با نمره 188 در رده دوم جدول قرار گرفت .

عوامل فرهنگی موثر بر افت تحصیلی : با نمره 187 در رده سوم جدول قرار گرفت .

عوامل خانوادگی موثر بر افت تحصیلی : با نمره 176 در رده چهارم جدول قرار گرفت.

عوامل فردی موثر بر افت تحصیلی : با نمره 138  در رده پنجم جدو ل قرار گرفت .

و بعد از آن مجدور کا بدست آمده (32/3) است و کوچکتر از مجذور کا جدول (49/9) می باشد با درجه آزادی   4=1-5         =f .d   دور مسطح 05/0 است .

با توجه به داده ها تفاوت مشاهده شده بین فراوانی ها معنی دار نمی باشد وعامل اقتصادی علت اصلی افت تحصیلی نمی باشد و تمام موارد ذکر شده به گونه ای برروی  تحصیلی موثر می باشد .

شامل 39 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق بررسی علت اصلی افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبستانی

دانلود مقاله تکنولوژی نگهداری مواد غذایی

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله تکنولوژی نگهداری مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تکنولوژی نگهداری مواد غذایی


دانلود مقاله تکنولوژی نگهداری مواد غذایی

هدف تکنولوژی هردل حفظ کیفیت و ایمنی غذا در طی دوره نگهداری آنها می باشد. فساد کیفی مواد غذایی به وسیله یک دامنه وسیعی از واکنشها ایجاد می گردد. مانند فساد میکروبی(رشدM.o  و تولید سم) ، واکنشهای فیزیکی (مثل انتقال رطوبت بین ترکیبات مواد غذایی ) واکنشهای شیمیایی ( مثل تندشدگی بوسیله لیپولیز) بنابراین تکنولوژی نگهداری غالبا ً بر اساس غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها یا به تأخیر انداختن ویا جلوگیری از رشد میکروبی میباشد . انواع فاکتور هایی که استفاده از آنها در نگهداری مواد غذایی موثر است :

فاکتور های داخلی : شامل عوامل فیزیکی و شیمیایی درون مواد غذایی هستند که در ارتباط با میکروارگانیسم آلوده کننده است. مثل فعالیت آبی، اسیدیته (PH ) ، پتانسیل اکسید اسیون و احیاء، ترکیبات ضد میکروبی و طبیعی .

فاکتور های خارجی : فاکتورهایی که بر روی میکروارگانیسم در مواد غذایی تأثیر گذار بوده که در ماده غذایی وجود دارد .

فاکتورهای عوامل فراوری : شیوه هایی که تعمدا ً و آگاهانه در یک ماده غذایی به منظور ایجاد بهبود در نگهداری به کار می رود.

 اثرات خالصی (سینرژیتی): این اثرات از این واقعیت ناشی شده که بسیاری از فاکتورها و عوامل به شدت بر روی اثرات یکدیگر تأثیرگذار هستند.

1) کاهش دما

دما در طی نگهداری یک نقش مهم و اساسی در کاهش یا ممانعت از رشد میکروارگانیسم ها مولد فساد و پاتوژن در مواد غذایی بازی می کند و با توجه به اینکه سرد کردن به ندرت خصوصیات غذایی را تغییر می دهد لذا این روش نگهداری یکی از وسیع ترین روش ها در جهت کنترل رشد میکروبی در مواد غذایی می باشد.

همانگونه که دما کاهش می یابد انواع میکروارگانیسم ها که می تواند در آنها رشد کنند نیز کاهش می یابد .

پاتوژن های مهم نظیر کلستریدیوم پرفدیجنس و کلستریدیوم بوتولینوم در کمتراز 0C 12

قادر به رشد نیستند و بعضی از پاتوژنها نظیر لیستریامونوسیتوژنس، آئروموناس هیدروفیلا، پرسیناآنتروکولینا در دمای نزدیک صفر درجه سانتیگراد می تواند رشد و تولید مثل کنند.

بنابراین کنترل مطمئن دماهای اندک و نزدیک صفر درجه سانتی گراد احتمال تأثیر بالاتر نگهداری را پیشنهاد می کند.

در کمتر از صفر درجه سانتی گراد بیساری از میکروارگانیسم های بدون اسپورزایی و مولد فساد قادر هستند به کندی تکثیر کنند که احتمالا ً تا پایین تر از حدود 0C 7- نیز امکان پذیر است به همین جهت غذاهای منجمد ممکن است از طریق فعالیت های میکروارگانیسم به کندی فاسد گردد و اگر انجمادزدایی و رفع انجماد  رخ ندهد ، زیر دمای حدود 0C 10- این احتمال وجود دارد که هیچ رشد میکروبی در غذاهای منجمد رخ ندهد. و معمولا ً این غذاهای منجمد در 0C 18- یا کمتر نگهداری شوند. و این ممانعت و جلوگیری از رشد بعضی از میکروارگانیسم ها در غذاهای منجمد به علت دمای اند ک نیست و این به وسیله کاهش در فعالیت آبی می باشد

شامل 33 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تکنولوژی نگهداری مواد غذایی

تحقیق در مورد وهابیت

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد وهابیت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد وهابیت


تحقیق در مورد وهابیت

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:12

 فهرست مطالب

وهابیت

 

 

تاریخچه وهابیت(1)

 

 

وهابیت دیدگاه جدیدی در مذهب سنی حنبلی است که بنیانگذار آن محمد بن عبدالوهاب (۱۰۸۲-۱۱۷۰ ه.خ، ۱۱۱۵-۱۲۰۶ ه.ق، ۱۷۰۳-۱۷۹۱ میلادی) از علمای بزرگ سنی عربستان سعودی است. وی خود پیرو شیخ الاسلام ابن تیمیه بود و با ایدئولوژی‌های شیعه و تصوف و... آن زمان به مخالفت برخاست. شیخ محمد عبدالوهاب تنها به حدیث و قرآن اعتقاد داشت و واسطه کردن شخص و بندگان خدا را کفر به خدا و شرک مطلق میدانست.

 

شیخ محمد بن عبدالوهاب در سال ۱۰۸۲ ه.خ (۱۱۱۵ ه.ق) در عونیه نجد متولد شد و در دمشق بتحصیل پرداخت و از علماء حنبلی اراء ابن تیمیه متوفی در سال۷۰۶ ه.خ (۷۲۸ ه.ق) و ابن قیم الجوزیه شاگرد او متوفی در سال۷۲۸ ه.خ(۷۵۱ ه.ق) را آموخت. ابن عبدالوهاب به بغداد و بصره مسافرت کرد و مذهب حنبلی را تکمیل کرد و در بازگشت، محمد بن سعود را که بر قبائل عتوب و عنزه امارت داشت به وهابیت دعوت کرد. و او نیز این عقیده را پذیرفت و افکار شیخ محمد بن عبدالوهاب را شعار حکومت خود کرد و برای نشر آن با شهر‌های مجاور خود پیکار‌ها کرد و مرکز حکومت خود را درعیه قرار داد، در آنزمان ریاضی‌ها از دعوت او سرپیچیدند و دهام بن دواس امیر ریاض با ابن سعود سالها پیکار کرد تا عاقبت مغلوب شد و حکومت ریاض به ابن سعود رسید. پس از ابن سعود، پسرش عبدالعزیز بن سعود به امارت رسید. او نیز برای نشر آئین وهابیت کوششها و جنگها کرد. در سال۱۱۷۹ ه.خ (۱۲۱۵ ه.ق) پانزده هزار تن از وهابیون برای پاک کردن شهر کربلا از آنچه «نمادهای شرک» می‌نامیدند به شهر کربلا حمله کرده و خزینه و حرم حسین پسر علی را بکلی تخریب کردند. [نیازمند منبع] چون این خبر منتشر شد فتحعلیشاه قاجار، پادشاه وقت ایران، صد هزار لشگر فراهم کرد و سلیمان پاشا والی بغداد نیز لشگری جدا برانگیخت که با لشکر وهابیون در صحرای نجد رزم کنند لکن در ایران جنگ روسیه پیش آمد و در عراق جنگ کردها برای برپایی کشور مستقل خودشان برپا شد و بدین صورت تفکر وهابیت به شکلی قدرتمند ظهور کرد.

 

بنابر روایات شیعیان، افکار شیخ محمد بن عبدالوهاب منجر به نزاعهای خونینی در عراق و کشته شدن هزاران نفر از شیعیان در شهرهای شیعه نشین عراق و طائف و همچنین در میان مناطق صوفیه کردستان عراق و ترکیه شد.

 

وهابیت در ۵۰ سال گذشته مذهب درباری سعودی بوده‌است، اما گروهی تندرو از این میان بنام القاعده و سلفی‌های تکفیری (سلفی جهادی) ظهور نموده و باعث انشعاب در مکتب وهابیت شده‌اند. [نیازمند منبع]

 

علمای بزرگ وهابی مانند ابن جبرین شیعیان را رافضی مینامند و قتل آنان را مباح می‌دانند. تشیع را به مراتب بد تر از سایر ادیان میدانند و مال و جان آنان را حلال میدانند. این فتواها باعث کشته شدن هزاران زن و مرد و حتی کودک شیعه مذهب در کشورهای عراق و افغانستان شد.

 

 

تاریخچه وهابیت(1)

 

احمد حنبل یکی از ائمه چهارگانه اهل سنت است.وی بیشتر از یک قرن ونیم پیشوای بلامنازع جهان تسنن بویژه اهل حدیث بود.ملاک سنت وبدعت گفتار احمد بود.اصولی که احمدبن حنبل برای اهل حدیث بناکرد تجسیم وتشبیه ذات اقدس اله بودو اینکه خدا در جهتی قرار دارد وبر عرش خود مستقر است.

چنین تفکری جذو عقاید مسلم وبدون تردید اهل حدیث قرار گرفت و انکار آن در حد ارتداد بود.این    اندیشه ها همچنان بر طرفداران احمد حنبل سایه سنگینی افکنده بود تا اینکه ابوالحسن اشعری به یک باره تصمیم گرفت پس از چهل سال از اعتزال توبه کند وبه مکتب احمد باز گردد.

وی در سال ۳۰۵ ه.ق در بصره بر بالای منبر رفت و باز گشت خود را از اعتزال اعلام کرد. با ورود ابوالحسن اشعری به جرگه حنبلی ها تغییراتی در این مذهب ایجاد شد.شخصی که چهل سال با استدلال عقلی ومنطقی سر وکار داشت نمی توانست چشم بسته عقاید احمد حنبل را قبول کند.وی در کتاب الابانه فی الدیانه تمام عقاید ابن حنبل را پذیرفت ولی در کتاب دیگرش اللمع تاثیر خود را گذاشته وبه مبانی عقلی خود بازگشت!

از اغاز قرن ۵ طالع احمد بن حنبل به تدریج غروب کرد وستاره اقبال ابوالحسن اشعری درخشید.مقریزی می گوید:(ر.ک:الخطط.ج۲ص۵۸) به وسیله گروهی از شخصیت ها از سال ۱۳۸۰به بعد مذهب ابوالحسن در عقاید در عراق و شام و بعد در مصر منتشر شد.

هر چند روش ابوالحسن اشعری احمد را از پیشوایی اهل سنت به زیر کشاند ولی در قرن هشتم به دست برخی از حنبلی ها دوباره مکتب وی با همان اصول بیان شده نمایان گشت.احیا کننده مکتب احمدبن حنبل :ابو عباس احمد بن عبدالحلیم معروف به ابن تیمیه بود.

او در سال ۶۶۱ ه.ق در حران به دنیا آمد... او بار دیگر احادیث تشبیه و تجسیم و جهت داشتن خداوند را که اساس اعتقاد حنبلی ها بود مطرح کرد وقتی ساکنان «حماه» از او درباره آیه «الرحمن علی العرش استوی» پرسیدند وی در تفسیر آن جایگاهی برای خداوند در عرش تعیین کرد.....!

از خصوصیات بارز ابن تیمیه فتوا دادن بر خلاف آرای مشهور ورایج بین مسلمین بود(بدعت)مکتب وی به دلیل خشونت در کلام و بد زبانی در گفتار (که از ویژگی های وهابیت است) رواج نیافت  وعلمای زیادی به نقد و رد آن پرداختند...

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد وهابیت

گزارش کاراموزی درباره ماشین ابزارها

اختصاصی از اس فایل گزارش کاراموزی درباره ماشین ابزارها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کاراموزی درباره ماشین ابزار،فرمت ورد،29صفحه

مقدمه:

ماشین‌ابزار

 

ماشین‌ابزار نامی کلی است برای اشاره به یکی از رشته‌های فنی که در آن کار با دستگاه‌های ویژه صنعتی آموخته می‌شود.

 

کارگاهها و آزمایشگاههای مربوط به ماشین‌ابزار

 

کارگاه فلزکاری - کارگاه تراشکاری - کارگاه فرزکاری - کارگاه سنگ زنی - کارگاه قالبسازی - CNC و CAD/CAM کارگاه - آزمایشگاه اندازه گیری

کارگاه قالبسازی

 

دستگاه تراش , صفحه تراش , فرز , اسپارک , پانتوگراف

دستگاه ماشینکاری

 

مجهز به دستگاه تراش , دریل , ماشینهای مخصوص سوراخکاری همزمان چند سوراخ, ماشین تراشهای مخصوص هیدروکپی vertical, ماشین سری تراش nc

 

 کارگاه ریخته گری

 

مجهز به دستگاه ریخته گری (فشاری) , دستگاه ریژه ریخته گری , دستگاه
ریخته گری فشار بالا با توانهای (250 تن , 400 تن , 1600 تن ) , کمپرسور oil free , کوره ریخته گری 2 تن

 

 کارگاه رنگ کاری

 

مجهز به کوره رنگ کاری , آبشار رنگ , وان شستشو و کروماته و چربی گیری و...

 

  • کارگاه پرداخت کاری

 

مجهز به دستگاه پولیش کاری

 

 

دستگاههای ماشین‌ابزار

 

دستگاه تراش ، دستگاه فرز ، دستگاه بازار تیزکن ، دستگاه فرز هاب ، صفحه تراش ، فرز پانتوگراف (جریان‌گیر) ، بورینگ ، اسپارک ، تزریق پلاستیک ، سنگ زنی ، دریل ، شابلن تراش ، CNC فرز ، ارونگ ، اره نواری ، DENFORDو MTS و MDT تراش و فرز CNC.

 

 

 

فهرست:

ماشین‌ابزار

 

کارگاهها و آزمایشگاههای مربوط به ماشین‌ابزار

 

  • کارگاه قالبسازی
  • دستگاه ماشینکاری
  • کارگاه ریخته گری
  • کارگاه رنگ کاری
  • کارگاه پرداخت کاری

 

دستگاههای ماشین‌ابزار

 

 

 فرز  CNC

 

 تراش CNC :

 

موضوع: دستگاه های NC & CNC

 

CNC

 

 

مسیر تکاملی NC

 

فن آوری میکرو کامپیوتر

 

اساس کامپیوتر

 

CNC

 

کاربردهای

NC

CNC TURNING

 

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کاراموزی درباره ماشین ابزارها