اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد بررسی مسائل فرهنگی جهان معاصر

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد بررسی مسائل فرهنگی جهان معاصر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد بررسی مسائل فرهنگی جهان معاصر


تحقیق در مورد بررسی مسائل فرهنگی جهان معاصر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه132

بخشی از فهرست مطالب

 

 

کنفوسیوس

 

مقدمه:

 

شرح حال بنیانگذار این دین، کنفوسیوس (479 تا 551 پیش از میلاد)

 

جوانی تؤام با تواضع(سنین 21-11 سالگی)

 

آموزگار موفق (سنین 21 تا 51 سالگی)

 

مقام بالای موفق(سنین 51 تا 55 سالگی)

 

کوشش های ادبی نهایی(سنین 68 تا 72 سالگی)

 

وظیفه ی انسان از دیدگاه کنفوسیوس

 

کنفوسیوسی دین اصلی قدیم ترین کلت مستقل جهان که هنوز در صحنه ی جهانی به حیات خود ادامه می دهد، می باشد. بعضی از صاحب نظران مدعی هستند که دین کنفوسیوسی را به سختی می توان در زمره ی ادیان به حساب آورد، و بلکه بیشتر یک مکتب اخلاقی است، زیرا که بنیانگذار آن اعتقاد به وجود یک خداوند متشخص، و انجام مراسم دعا و نماز، و پرستش همگانی یک ذات متعال را تشویق ننموده است. در ضمن، پرستش وجود متعالی (خدا) نیز همواره به صورت رسمی وجود داشته است، تا اینکه این رسم قدیم در سال 1915 میلادی توسط جمهوری جدیدالتأسیس چین قطع گردید. به هر حال دین کنفوسیوسی در نقش یک دین عمل کرده است، اگر چه درجه ی توفیقی آن قابل بحث بوده باشد.

 

خوشبختانه اسناد و منابع اطلاع موثق چند از آداب و آرای کنفوسیوس به دست ما رسیده است که ما را به حال و فلسفه ی او آگاه می سازد، زیرا شاگردان او سعی بسیار کردند که تعالیم او را ، هم از نخست، محافظت و نگاهداری کنند وتوضیح و توصیفی که از حالات و عادات شخصی او کرده اند شرح و بسطی بسیار دارد که تا حدی قابل وثوق باشد نیز می باشد. چینیان از دیرباز به شوقی فراوان دستورهای کنفوسیوس را مطالعه کرده و مطابق آن دستور رفته اند و سبک تعالیم و تربیت و اسلوب حکمرانی و مملکتداری کشور خود را به همان اصول که او بنیاد نهاد تا از مندی اخیر محفوظ و جاری داشتند و به قدری به اخلاق و مبادی او صاحب اعتماد و یقینند که روایات شامل جزئیات زندگانی او و حتی کلمات او را منبع و محترم می دانند. نزد ایشان کنفوسیوس نه تنها مردی حکیم و فرزانه است بلکه انسانی کامل و دارای قلب سلیم و سرمشق و بزرگواری شمرده می شود. اخلاق شریف او خود مبین و نماینده ی دو قاعده ی انتظام و تناسب است که مبنا و پایه تعالیم او قرارداد و رد طول ازمندی تاریخ هموراه مردم چین بر پان رفته اند که اگر اصول و قواعدی را که کنفوسیوس وضع کرده بدرستی رعایت کنند و افرادی به همان سجایا و اواصف تربیت شوند، هر اینه سرزمین ایشان به منتهای رفاه و سعادت خواهد رسید. و نه تنها در زندگانی انفرادی ابنای بشر بهبودی کامل مشهود خواهد گشت و انتظامی کتامل در زندگانی خانوادگی وامور دولتی برقرار خواهد شد.

 

اهم عناصر ادیان:

 

اهم عناصر ادیان عبارت از دو عنصر می باشند:

 

عنصر اول : عنصر "آغاز آفرینش" یعنی ایجاد ماده از عدم و نیستی است و این عنصر عبارت از مبدئی است که هوه ی نحله های دینی بدان معترف اند. در حالیکه پاره ای از متفکران قدیم یونان معتقد بودند روح مدبر عالم ، ابن عالم را ایجاد نکرده ؛ در برابر خود موالد را  بدون نظم وسیامان و به طور پراکنده یافته و به سامان بخشیده است این عنوان نام آفریدگار در زبان افلاطون و افلاطونیان است.

 

عنصر دوم : عنصر "ربوبیت" یا "عنایت مستمر و پیوسته" است؛ زیرا همه ی ادیان بر اساس اندیشه تمجید و تقدیس قوه نیروی نهاده شده که دارای ارتباط باحوادث روزمره و شبانه روزی است و به پدیده های هستی همواره عنایت دارد.

 

کنفوسیوس از نگاه فرهنگ لغت دهخدا

 

کنفوسیوس :[کُ] (اِخ) مشهورترین فیلسوف چین(551-479 ق.م) و پایه گذار یک سیستم اخلاقی مستمن بود. او وفاداری به آداب و رسوم ملی و خانوادگی را در درجه ی اول اهمیت قرار می داد.

 

(از لادوس) نامی ترین فیلسوف و دانشمند چینی، وی موجد طریقه ی اخلاقی بسیار عالی بود که اساس آن بر صمیمیت نسبت به سنن ملی و قوی و

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد بررسی مسائل فرهنگی جهان معاصر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.