پروژه طراحی کارخانه سوسیس و کالباس
فرمت:word
تعداد صفحات :30
مقدمه
مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذایی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد و فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس هایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذایی لذیذی به شمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات می دهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد . چرا که مقدار پروتئین های حیوانی - اسیدهای آمینه ضروری و مناسب در آنها به اندازه کافی بالا می باشد . از طرفی هم با افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده و سریع مصرف این نوع فرآورده های گوشتی روز به روز بیشتر می شود .
پروژه طراحی کارخانه سوسیس و کالباس