فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 25 اسلاید
بخشی از اسلایدها :
این آییننامه مشتمل بر یازده فصل و 80 ماده به استناد ماده 47 قانون کار در تاریخ 21/6/64 درسی و دومین جلسه شورایعالی حفاظت فنی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به تصویب نهایی رسیده است.
ماده 47 قانون کار سابق به استناد مصوبه جلسة مورخ 12/5/83 شورای عالی حفاظت فنی به ماده 85 قانون کار مصوب آبان ماه 1369 تغییر یافته است.
1 - چاه دستی: منظور از چاه دستی در این آییننامه آن دسته از چاههایی هستند که با استعانت از نیروی بدنی و با استفاده از وسایل کار سنتی ماند چرخ چاه - کلنگ - بیلچه - دلو و غیره کنده میشوند.
2 - چرخ چاه: وسیله ایست جهت انتقال مواد از عمق به بیرون و بالعکس که بر دهانه چاه نصب میگردد.
3 - دلو: وسیله ایست که معمولاً از لاستیک منجید دار،برزنت و یا مواد مشابه به شکل کیسه ساخته شده و در انتقال مواد مورد استفاده قرار میگیرد.
4 - کول: حلقه یا نیم حلقه ایست که از جنس فولاد یا سیمان یا سفال بوده و برای جلوگیری از ریزش دیوارههای میل چاه یا انباری استفاده میگردد.
5 - میل چاه: آن قسمت از چاه میباشد که بطور عمودی نسبت به سطح زمین کنده میشود.
6 - طوقه: دیوار حلقوی ساخته شده از مصالح ساختمانی در بالاترین قسمت از میل چاه(منتهی به دهانه چاه) میباشد که برروی آن در پوش چاه قرار داده میشود.
7- انباری: عبارتست از مسیر یا مسیرهای انحرافی کنده شده در عمق یا دیوار میل چاه.
8 - سپر: وسیله حفاظتی مخصوصی است که مقنی را از آسیب ناشی از سقوط احتمالی مواد و اشیاء محفوظ نگه میدارد.
9 - پاکند: مسیر شیبداری جهت رفت و آمد و حمل و نقل وسایل است که از فاصله ای دورتر از دهانه چاه شروع و تا نزدیکی سطح آب ادامه مییاید.
پاورپوینت درباره آییننامه و مقررات حفاظتی حفر چاههای دستی به تفکیک فصل