یک سمینار بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt
فهرست مطالب :
}معرفی
}تاریخچه
}انواع پرتو
}مکانیزم عمل پرتوهای یونساز
}واحدهای تابش
}اشعه گاما
}پرتوسازهای ماشینی
}مقایسه پرتوهای یونساز
}ایمنی اشعه دهی
}مزایا و معایب اشعه دهی
}نشانه های ماده غذایی پرتودیده
}وضعت قوانین کشورها
}فرآوری مواد غذایی قبل از تابش
}بسته بندی
}کاربرد صنعتی تشعشع
}شناسایی محصولات پرتودهی شده
}هزینه تشعشع
}اثر تشعشع بر اجزای غذایی
}بررسی مقالات
}نظر مصرف کنندگان
}چشم انداز آینده
کلمات کلیدی : اشعه , مواد غذایی , نگهداری , فساد , بسته بندی
استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی