واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری) اتلاق میشود.
چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام" کریسپ" را بر روی این فرآورده گذاشته اند.
چیپس تا رطوبت 2 درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از 15 درصد تاول و کمتر از 10 درصد عیوب جزئی و کمتر از 5 درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین 40-32 درصد باشد.
این فایل در فرمت word و در 49 صفحه تهیه شده و شرح کامل آن بصورت زیر میباشد.
بخش 2. خلاصه مدیریت ( خلاصه اجرایی )
- هدف کسب وکار را بنویسید
- توصیف زمینه کسب و کار
- معرفی مختصر محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
- بازار هدف و مولفه های آن
- مزیت های رقابتی
بخش 3. نوع صنعت، سازمان و محصولات و خدمات
بخش 4. رقابت و مزیت های رقابتی
بخش6. اندازه بازار و روندهای آن
سیاستهای خدمات پس از فروش و گارانتی
الف. شرح دقیق دانش فنی و روش تولید محصول یا ارائه خدمت
ج. ماشین آلات، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
د. وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه
ه. مواد اولیه و بسته بندی برای هرکدام از محصولات
و. برآورد هزینه آب، برق، سوخت و تلفن مصرفی
ز. برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری
ح. برآورد هزینه لوازم و تجهیزات دفتری
الف. کروکی و یا نقشه محل جغرافیایی
ه. تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
بخش 8. ساختار سازمانی و حقوق و دستمزد
- برآورد هزینه های سرمایه ای
- برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
- برآورد سرمایه در گردش
- هزینه تولید سالیانه
- برآورد قیمت تمام شده محصول :(هزار ریال)
- قیمت فروش محصول
- محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
- تعین نقطه سربه سر
- تعین درصد فروش در نقطه سربسر
- سود و زیان ویژه (هزار ریال)
- ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن (هزار ریال)
- سرمایه ثابت سرانه :(هزار ریال)
- سرانه کل سرمایه گذاری(هزار ریال)
- نرخ بازدهی سرمایه ساده (هزار ریال)
- دوره برگشت سرمایه
- نرخ بازده داخلی طرح
الف. ترازنامه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام
ب. صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام
ج. جریان وجوه نقد حاصل از اجرای طرح برای مدت بازپرداخت اقساط وام بانکی اخذ شده
طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی