سمینار کامل
تعداد اسلاید : 104
فرمت : pptx
سمینار بسیار کامل درباره انواع افزودنی ها در صنایع غذایی و کاربرد و شرح و توضیح کامل آن ها
مقدمه :
•تعریف: هر ماده ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند.
•مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
الف- افزودنیهای مستقیم (Direct) یاعمدی(Intentional additives): مواد شیمیایی که برای هدف خاص به غذا اضافه شده اند. این مواد تحت نظارت سختگیرانه دولتی هستند.
ب: افزودنیهای غیر مستقیم یا تصادفی (Incidental additives
) یا آلودگی (Contamination): افزودنیهای غیر عمدی بخشی از مواد غذایی هستند که به میزان کم در طی حمل و نقل، بسته بندی و غیره وارد آن می شوند. در حال حاضر کنترل کمی در مورد این نوع افزودنیها نسبت به افزودنی های عمدی وجود دارد.
و ...
کلمات کلیدی : افزودنی , مواد , غذا , صنایع غذایی
افزودنی های غذایی (Food Additives)