اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رفع مشکل صفحه کرکره ای y511-u30 بعد از فلش

اختصاصی از اس فایل رفع مشکل صفحه کرکره ای y511-u30 بعد از فلش دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

رفع مشکل صفحه کرکره ای y511-u30 بعد از فلش


رفع مشکل صفحه کرکره ای y511-u30 بعد از فلش

رفع مشکل صفحه کرکره ای y511-u30 بعد از فلش

 

در اکثر مواقع بعد از فلش Y511 صفحه ان کرکره ای سیاه و سفید میشود که تنها با این فایل قابل حل می باشد


دانلود با لینک مستقیم


رفع مشکل صفحه کرکره ای y511-u30 بعد از فلش

دانلود تحقیق انرژی پتانسیل

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق انرژی پتانسیل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق انرژی پتانسیل


دانلود تحقیق انرژی پتانسیل

 

تعداد صفحات : 14 صفحه        -      

قالب بندی : word        

 

 

 

نگاه اجمالی

انرژی به شکلهای مختلف پدیدار می‌شود. یکی از آنها انرژی پتانسیل یا انرژی ذخیره‌ای است. این شکل انرژی چه شباهتها یا چه تفاوتهایی با صورتهای دیگر انرژی دارد؟ چگونه می‌توانیم از آن بهره گیری کنیم؟ انرژی شیمیایی به انرژی هسته‌ای ، انرژیِ گرانشی ، انرژیِ الکتریسته ساکن و انرژی مغناطیسی ، نمونه‌هایی از انرژی پتانسیل هستند. انرژی پتانسیل می‌تواند برای ما اهمیت زیادی داشته باشد.

 

برای مثال ، هنگامی که تلویزیون روشن می‌کنیم و مأموریت رفت و برگشت سفینه‌ای فضایی را به تماشا می‌نشینیم، در واقع از انرژی الکتریکی استفاده می‌کنیم که از انرژی پتانسیل (مثلا انرژی پتانسیل گرانشی آب ذخیره شده در پشت سد) حاصل می‌شود. یا تبدیل انرژی پتانسیل شیمیایی موجود در سوخت موشکها به انرژی جنبشی است، که سفینه از سکوی پرتاب به فضا پرتاب می‌شود. باتریهای مورد استفاده از فلاش دوربینها یا در رادیوهای کوچک ، بنزین مصرفی برای راندن اتومبیلی و بالاخره ، غذایی که می‌خوریم همه و همه محتوی انرژی پتانسیل هستند.

 

سیر تحولی و رشد

با توجه به نقش مهم انرژی پتانسیل در عرصه‌های دانش به فناوری زندگی روزانه ، ممکن است چنین تصور شود که از زمان تشخیص شناسایی این انرژیِِ مدتی طولانی گذشته است، اما اینطور نیست. مفهوم نیرو را که بستگی نزدیکی با انرژی پتانسیل دارد. اولین بار آیزااک نیوتن در قرن هفدهم مطرح کرد. ولی مفهوم انرژی یا پایستگی انرژی تا قرن نوزدهم مطرح نشد. مدتها قبل از آن ، در اواخر قرن هفدهم ، هویگنس در بحث حرکت ، به انرژی پتانسیل اشاره کرده بود؟ اما اصطلاح انرژی پتانسیل را بکار نبرده بود و اهمیت آن را نیز در نیافته بود. در اوایل قرن هیجدهم ژاک برنولی کار مجازی را که مشابه انرژی پتانسیل است توصیف کرده ، ولی به اهمیت آن پی نبرد.

 

در اواخر قرن هیجدهم و اوایل قرن نوزدهم ، ژوزف لاگرانژ ، لاپلاس ، پواسون و جورج گرین مفهوم پتانسیل الکتریکی را (که به انرژی پتانسیل الکتریکی بسیار نزدیک است). در فرمول بندی ریاضی اثرات الکتریکی بکار بردند، اما آن هم به اهمیت انرژیِ پتانسیل پی نبرد. تمرکز این دانشمندان روی مباحث مکانیک و گرما بود. بحثهای بعدی تمام حوزه‌های علوم فیزیکی را در برگرفت. پس از این کارها بود که با تلاش بسیاری از مهندسان و دانشمندان توجه به اهمیت انرژی پتانسیل بیشتر و بیشتر شد.

 

انرژی پتانسیل در کجا و چگونه ذخیره می‌شود؟

انرژی پتانسیل ، نوعی انرژی ذخیره شده است. انرژی پتانسیل ، اثری سیستمی است و برای جسمی کاملا منزوی وجود ندارد. جسم به اعتبار خود کمیت مکانی‌اش نسبت به سایر اجسامی که بر آن نیرو وارد می‌کنند و یا به دلیل موقعیت مکانی‌اش در میدانی که بر آن نیرو وارد می‌کنند، دارای انرژی پتانسیل است. هیچ جسم منفردی انرژی پتانسیل ندارد. همه اجسامی که برهمکنش متقابل دارند، بطور جمعی انرژی ذخیره می‌کنند.

 

توپی که روی میز است انرژی پتانسیل گرانشی دارد و این به گونه‌ای است توپ و زمین هر دو در ذخیره سازی این انرژی سهیم‌اند. این انرژی از آنجا ناشی می‌شود که زمین و توپ بر یکدیگر نیرو وارد می‌کنند. اگر توپ با زمین در مکان خود نبودند انرژی پتانسیل گرانشی نمی‌توانست وجود داشته باشد. در دور و میدان نیز انرژی پتانسیل از فضایی که میدان وجود دارد ذخیره می‌شود.

 

 

ویژگیهای انرژی پتانسیل

  • در واقع ، این تغییرات انرژی پتانسیل است که در خور اهمیت است نه مقدار آن قبل یا بعد تغییر. اگر چه مکانی که در آن انرژی پتانسیل صفر می‌تواند انتخاب مفیدی باشد به مانند سطح دریا به عنوان مبنای صفر انرژی پتانسیل گرانشی زمین و یا سطح داخلی خازن استوانه‌ای به عنوان مبنای صفر انرژی الکتریکی ذخیره شده در آن ، اما این انتخابها هیچ یک الزامی نیست. زیرا آنها اختلاف انرژی پتانسیل بین مکانهای مختلف است که اهمیت دارد. اندازه اختلاف پتانسیل هرگز هیچ ربطی به چگونگی پیدا شدن آن ندارد. یعنی این تغییر مستقل از مسیر است. این یکی از ویژگیهای اساسی انرژی پتانسیل است.
  • تغییرات انرژی پتانسیل ممکن است به پیدایش انرژی جنبشی ، انرژی الکتریکی ، یا انرژی گرمایی منجر شود. فناوری نوین بر همین پایه استوار است، دستیابی به چنین تغییری به پایداری انرژی ذخیره شده بستگی دارد. برای انرژی پتانسیل سه نوع منحنی می‌توان در نظر گرفت: اگر چه این سخنها معرف همه حالتها نیستند، اما نشان می‌دهند که چگونه انرژی پتانسیل ممکن است با مکان تغییر کند.
  • می‌توان جسم کوچکی مثل گلوله‌ای مرمرین را روی یک کاسه وارونه (در حالت ناپایدار) ، درون کاسه (در حالت پایدار) یا در فرورفتگی کاسه وارونه‌ای که لبه دارد (در حالت شبه پایدار) در نظر گرفت. آنگاه کاسه نقش منحنی انرژی پتانسیل هسته‌ای را خواهد دانست.
  • در حالت پایدار تغییر نامحتمل است.
  • در حالت شبه پایدار غلبه بر سد پتانسیل (یعنی بالا رفتن از لبه) مستلزم انرژی اضافی است، مثلا این انرژی اضافی می‌تواند از جرقه‌ای که بخار بنزین را در سیلندرهای موتور خودرو مشتعل می‌کند ناشی می‌شود. در برخی موارد نادر هیچ انرژی اضافی لازم نیست. مثل وقتی که ذره‌ای در هسته اتم سد پتانسیل را طی فرآیندی به نام تونل زنی سوراخ می‌کند.

 

کاربرد حالتهای انرژی پتانسیل در صنعت

در فناوری نوین تعادل شبه پایدار ترجیح داده می‌شود. زیرا انرژی پتانسیل می‌تواند تا زمانی که ما بخواهیم در حالت تعلیق باقی بماند. که نمونه آن در روشن کردن رادیوی ترانزیستوری و تبدیل انرژی شیمیایی باتری به انرژی الکتریکی می‌توان نشان داد.

تغییر انرژی پتانسیل

هر تغییر انرژی پتانسیلی به پیدایش نیرویی می‌انجامد. نیروی گرانشی ای که در حالت تعادل ناپایدار موجب می شود که گلوله روی سطح خارجی کاسه به پایین بلغزد. اندازه ی نیرو را از شیب سختی می‌سنجیم. هر چه این شیب تندتر باشد قویتر است. البته همه نیرو ، از تغییر انرژی پتانسیل ناشی نمی‌شوند. نیروهایی که این گونه‌اند. نظیر نیروی گرانشی و نیروی کولنی نیروی تابعی پایستاری ، داریم:

 F = - du/dx و u = -∫F dx

 که در آن F نیرو ، u انرژی پتانسیل و x مکان است.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق انرژی پتانسیل

دانلود تحقیق CPU و موس

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق CPU و موس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق CPU و موس


دانلود تحقیق CPU و موس

فصل اول
CPU
مقدمه :
ریزپردازنده واحد پردازش مرکزی یا مغز رایانه می باشد. این بخش مدار الکترونیکی بسیار گسترده و پیچیده ای می باشد که دستورات برنامه های ذخیره شده را انجام می دهد. جنس این قطعه کوچک (تراشه) نیمه رسانا است. CPU شامل مدارهای فشرده می باشد و تمامی عملیات یک میکرو رایانه را کنترل می کند. تمام رایانه ها (شخصی، دستی و...) دارای ریزپردازنده می باشند. نوع ریزپردازنده در یک رایانه می تواند متفاوت باشد اما تمام آنها عملیات یکسانی انجام می دهند.
● تاریخچه ریزپردازنده :
ریزپردازنده پتانسیل های لازم برای انجام محاسبات و عملیات مورد نظر یک رایانه را فراهم می سازد. در واقع ریزپردازنده از لحاظ فیزیکی یک تراشه است. اولین ریزپردازنده در سال ۱۹۷۱ با نام Intel ۴۰۰۴ به بازار عرضه شد. این ریزپردازنده قدرت زیادی نداشت و تنها قادر به انجام عملیات جمع و تفریق ۴ بیتی بود. تنها نکته مثبت این پردازنده استفاده از یک تراشه بود، زیرا تا قبل از آن از چندین تراشه برای تولید رایانه استفاده می شد. اولین نوع ریزپردازنده که بر روی کامپیوتر خانگی نصب شد. ۸۰۸۰ بود. این پردازنده ۸ بیتی بود و بر روی یک تراشه قرار داشت و در سال ۱۹۷۴ به بازار عرضه گردید. پس از آن پردازنده ای که تحول عظیمی در دنیای رایانه بوجود آورد ۸۰۸۸ بود. این پردازنده در سال ۱۹۷۹ توسط شرکت IBM طراحی و در سال ۱۹۸۲ عرضه گردید. بدین صورت تولید ریزپردازنده ها توسط شرکت های تولیدکننده به سرعت رشد یافت و به مدل های ۸۰۲۸۶، ۸۰۳۸۶، ۸۰۴۸۶، پنتیوم ۲، پنتیوم ۳، پنتیوم ۴ منتهی شد.
این پردازنده ها توسط شرکت intel و سایر شرکت ها طراحی و به بازار عرضه شد. طبیعتاً پنتیوم های ۴ جدید در مقایسه با پردازنده ۸۰۸۸ بسیار قوی تر می باشند زیرا که از نظر سرعت به میزان ۵۰۰۰ بار عملیات را سریعتر انجام می دهند. جدیدترین پردازنده ها اگر چه سریعتر هستند گران تر هم می باشند. کارآیی رایانه ها بوسیله پردازنده آن شناخته می شود. ولی این کیفیت فقط سرعت پروسسور را نشان می دهد نه کارآیی کل رایانه را. به طور مثال اگر یک رایانه در حال اجرای چند نرم افزار حجیم و سنگین است و پروسسور پنتیوم ۴ آن ۲۴۰۰ کیگاهرتز است، ممکن است اطلاعات را خیلی سریع پردازش کند. اما این سرعت بستگی به هارددیسک نیز دارد. یعنی این که پروسسور جهت انتقال اطلاعات زمان زیادی را در انتظار می گذراند.
پروسسورهای امروزی ساخت شرکت Intel، پنتیوم ۴ و سلرون هستند. پروسسورها با سرعت های مختلفی برحسب گیگاهرتز (معادل یک میلیارد هرتز با یک میلیارد سیکل در ثانیه است) برای پنتیوم ۴ از ۴/۱ گیگاهرتز تا ۵۳/۲ متغیر است و برای پروسسور سرعت از ۸۵/۰ گیگاهرتز تا ۸/۱ گیگاهرتز است. یک سلرون همه کارهایی را که یک پنتیوم ۴ انجام می دهد را می تواند انجام دهد اما نه به آن سرعت.
پردازنده دو عمل مهم انجام می دهد:
۱) کنترل تمام محاسبات و عملیات
۲) کنترل قسمت های مختلف
پردازنده در رایانه های شخصی به شکل یک قطعه نسبتاً تخت و کوچک به اندازه ۸ یا ۱۰ سانتی متر مربع که نوعی ماده، مانند پلاستیک یا سرامیک روی آن را پوشانده است تشکیل شده در واقع فرآیند بوجود آمدن این مغز الکترونیکی به این گونه می باشد که از سیلیکان به علت خصوصیات خاصی که دارد جهت ایجاد تراشه استفاده می شود. بدین گونه که آن را به صورت ورقه های بسیار نازک و ظریف برش می دهند و این تراشه ها را در درون مخلوطی از گاز حرارت می دهند تا گازها با آنها ترکیب شوند و بدین صورت طبق این فرآیند شیمیایی سیلیکان که از جنس ماسه می باشد به فلز و بلور تبدیل می شود که امکان ضبط و پردازش اطلاعات را در بردارد. این قطعه کار میلیونها ترانزیستور را انجام می دهد.



پردازنده وظایف اصلی زیر را برای رایانه انجام می دهد:
۱) دریافت داده ها از دستگاه های ورودی
۲) انجام عملیات و محاسبات و کنترل و نظارت بر آنها
۳) ارسال نتایج عملیات با دستگاه های خروجی
پردازنده مانند قلب رایانه است و از طریق کابلهای موجود با واحدهای دیگر مرتبط می شوند.
در واقع از نظر فنی عملکرد پردازنده با دو ویژگی تعیین می شود:
۱) طول کلید- تعداد بیت هایی که یک پردازنده در هر لحظه پردازش می کند و طول این کلمات معمولاً ۴ و ۸ و ۱۶ و ۳۲ و یا ۶۴ بیتی می باشد.
۲) تعداد ضربان الکترونیکی که در یک ثانیه تولید شده است و با واحد مگاهرتز سنجیده می شود.
محل قرارگیری پردازنده ها بر روی مادربرد می باشد. بنابراین بایستی هماهنگی لازم بین مادربرد و پردازنده وجود داشته باشد. این هماهنگی باعث بالا رفتن عملیات رایانه می شود. در غیر این صورت نتیجه خوبی بدست نمی آید.
نکته: بر روی پردازنده حروف و ارقامی دیده می شود که در واقع نشان دهنده شماره سریال ها ،سرعت، ولتاژ، مدل، نسل و نام سازنده آن می باشد. با توجه به نوع دستورالعمل ها یک ریزپردازنده با استفاده از واحد منطبق و حساب خود (ALU) قادر به انجام عملیات محاسباتی مانند جمع و تفریق و ضرب و تقسیم است. البته پردازنده های جدید اختصاصی برای انجام عملیات مربوط به اعداد اعشاری نیز می باشند. ریزپردازنده قادر به انتقال داده ها از یک محل حافظه به محل دیگر می باشند و می توانند تصمیم گیری نمایند و از یک محل به محل دیگر پرش داشته باشد تا دستورالعمل های مربوط به تصمیم اتخاذ شده را انجام دهد.
امنیت بر پایه CPU
پس از چندین دهه کار و تلاش برای افزایش سرعت و بازده پردازنده‌ها در اجرای فرامین، اکنون مهم‌ترین و به روز‌ترین ویژگی CPUها، توانایی در عدم اجرای برخی کد‌هاست.آنچه ذکر شد توضیحی اجمالی از فناوری no execute (یا NX) است که در پردازنده‌های Opteron، Athlon ۶۴‌  و به تازگی در محصولات اینتل قرار داده شده و به نام‌های دیگری چون XD (یا executable disable) و DEP نیز معروف می‌باشد.
در حالی که لینوکس، سولاریس و اسپارک چندین سال است که از این فناوری پشتیبانی می‌کنند، مایکروسافت، DEP را به همراه XP SP۲ در جولای سال گذشته عرضه کرد.
NX به عبارتی ساده، از بخش سخت‌افزاری پردازنده دستگاه برای خنثی کردن حملات ویروس‌ها و تروجان‌ها استفاده می‌کند. فعالیت‌های انجام شده در زمینه فناوری محافظت از حافظه در XP SP۲، این فرآیند را با تقویت قدرت تشخیص پردازنده میان محیط‌های داده و برنامه‌ها ممکن می‌سازد و بدین شکل از اجرای فرامین مربوط به memory جلوگیری می‌کند.
اما در مورد برخی از برنامه‌های قانونی مانند کامپایلر‌های جاوا که همواره کد‌های بلادرنگ(real time) تولید کرده و بدین ترتیب فرامین صادر شده از محیط‌های اطلاعاتی را اجرا می‌کنند، بایستی تجدید نظر شود و کماکان مهم‌ترین راه سوءاستفاده از ساختار‌های x۸۶ همان مشکل معروف سر‌ریز بافر است؛ چند درخواست سنگین اولیه که ناحیه ورودی برنامه را لبریز کرده و سپس اجرای کد‌های مخرب در این میان.
هنگامی که سرریز بافر رخ می‌دهد، حافظه جانبی همراه بافر تخریب شده و اطلاعات جدیدی در آن نوشته می‌شود. حال اگر این فضا بخشی از پشته یک برنامه باشد، می‌تواند مسیر اجرای فرامین را تغییر داده و دستورات جدیدی را مانند پاک شدن اطلاعات و یا دانلود کد‌های مخرب بیشتر صادر کند.
از آنجا که بسیاری از cpuها تفاوتی میان اجازه خواندن اطلاعات و اجازه اجرای دستورات قائل نیستند، یک برنامه به دلیل محدودیت‌های ساخت، هر کد ورودی را از هر فضای حافظه‌ای اجرا می‌کند. با این وجود پردازنده‌های AMD ۶۴ از نشانی خاص(attribute) برای شناسایی نواحی non executable در حالت‌های ۶۴ بیتی و ۳۲ بیتیِ PAE استفاده می‌کنند. (بیتِ NX در page table entry)
مود PAE قادر به شناسایی ۴ گیگابایت حافظه (سقف حافظه ممکن در سیستم‌های ۳۲ بیتی) بوده و امکانات اضافی موجود در آن برای صفحه‌بندی (paging) اطلاعات، NX  را ممکن می‌سازد. واضح است که برخی از برنامه‌های ۳۲ بیتی بدین ترتیب دچار مشکل خواهند شد اما نصب XP SP۲ این ناسازگاری را با تغییر رفتار قدیمی دسترسی مستقیم به حافظه (DMA) در HAL رفع می‌سازد؛ SP۲ با آگاهی از بیت NX، به هنگام اجرای یک کد از محیط data page پیغام خطایی صادر کرده(همان پنجره آشنای آبی در ویندوز‌های قدیمی‌تر) و فرآیند اجرا را مسدود می‌سازد.مایکروسافت پذیرفته است که گزارش مکرر این مشکلات و متوقف شدن دستگاه و به دنبال آن بررسی کلی سیستم، ظاهری نا‌هنجار دارد و البته سال‌هاست که برای حذف آن می‌کوشد اما عقیده دارد که تکرار این پروسه‌ها به کنترل‌نشدن یک کد مخرب و اجرای آن می‌ارزد. MSBlaster برای مثال، در حضور NX نیز با وجود عدم توانایی در انتشار، باز هم قادر به ادامه حیات و اجرای حملات DoS می‌باشد.
مهندسان نرم‌افزار می‌توانند به کمک جعبه‌ابزار SP۲ و به طور دلخواه، قابلیت NX را برای برنامه‌های ۳۲ بیتی غیر‌فعال سازند و کاربران عادی نیز به وسیله یک control panel جدید(مانند دیوار آتش موجود در SP۲) قادر به فعال و یا غیر‌فعال کردن NX برای کل سیستم و یا برنامه‌هایی خاص(مانند کامپایلر‌های جاوا) خواهند بود.

 

 

 

شامل 40 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق CPU و موس

مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل

اختصاصی از اس فایل مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل


 مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل

 

مشخصات این فایل
عنوان: ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 9

این مقاله در مورد ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل می باشد .

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل

بر طبق مقررات سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA) در صورتی می‌توان از FPC به عنوان مکمل غذایی در رژیم غذایی انسان استفاده کرد که شرایط زیر را داشته باشد : ( 1 ، 14)       
الف) از انواع ماهیان خوراکی شناخته شده  و سالم تهیه شده باشد بطوریکه در ابتدای فرآیند ، کیفیت ماهی مورد نظر به گونه‌ای باشد که قابلیت مصرف انسانی داشته باشد.
ب) محتوای پروتئین (N×6.25) محصول نهایی کمتراز75 درصد نباشد ( در این موردFAO حداقل70 درصدرا قابل قبول می‌داند )  
ج) رطوبت محصول از 10 درصد بیشتر نباشد ( در این رابطه FAO حداکثر 8 درصد را پیشنهاد کرده است.)
د) باقیمانده حلال در فرآورده نهایی در مورد ایزوپروپیل الکل (IPA) ، کمتر از PPM 250 و در مورد اتیلن دی کلراید .......(ادامه دارد)

مواد و روش کار
   ماهی مورد استفاده در فرآیند تولید FPC می‌بایست تازه و سالم بوده و از کیفیت میکروبی مناسبی نیز برخوردار باشد به همین منظور توصیه می‌شود فرآیند تولید FPC در 12 ساعت اولیه ، و حداکثر تا 48 ساعت پس از دریافت ماهی انجام پذیرد . زیرا در صورت فاسد بودن ماهی ترکیباتی نظیر هیستامین ، دی و تری متیل آمین و... در FPC تهیه شده ، به مقدار زیادی یافت خواهند شد (13،21).
 ویژگیهای ماهی تازه در استاندارد شماره 5623 و ویژگیهای میکروبی مطلوب در مورد ماهی گرم آبی خرد شده(فیله کپورنقره ای) ، در استاندارد شماره 1-2394 مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ........(ادامه دارد)

بحث
  در سالهای اخیربا توجه به افزایش سرمایه‌گذاری در زمینه پرورش ماهیان گرم آبی میزان تولید آنها در کشور افزایش یافته است. به طوریکه در سال 2003 میلادی حدود 35000 تن انواع کپور ماهیان در سراسر کشور تولید شده که 60 درصد این مقدار ماهی کپور نقره‌ای بوده است (15) .
 تحقیق در زمینه جنبه‌های مختلف تولید FPC از انواع ماهیان از جمله ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن در رژیم غذایی انسان به عنوان یک مکمل پروتئینی با ارزش ، نقش مهمی در تأمین نیازهای تغذیه‌ای و رفع کمبودهای پروتئینی ........(ادامه دارد)

 جهت تهیه FPC ازماهیان مختلف ازجمله ماهی کپور نقره‌ای، باید از ماهی تازه و سالم با کیفیت میکروبی مناسب استفاده شود. با استناد به استاندارد شماره 5623، ماهی مورداستفاده بایددارای پولک‌های سالم ، مردمک شفاف ،‌پوست براق و برانش‌های قرمز رنگ بوده ، پیرامون اندامهای داخلی آن کاملاً حفظ شده باشد، از طرفی گوشت آن حالت سفت و ارتجاعی داشته و بر اثر فشار انگشت سریعاً به حالت اولیه بر گردد . همچنین گوشت محکم به استخوان چسبیده و هیچگونه بوی نامطبوع و غیر طبیعی نیز از ماهی استشمام نشود (8 ) . قطعات فیله تهیه شده از ماهیان مورد نظر از لحاظ .......(ادامه دارد)

میزان پروتئین  FPC تولید شده از ماهی کپور نقره ای در این مطالعه 5/81 درصد می باشد که این میزان پروتئین با قوانین FDA در مورد FPC نوع A که وجود حداقل 75 درصد پروتئین را قابل قبول دانسته و FAO که حداقل 70 درصد پروتئین را در این رابطه توصیه می کند مطابقت  دارد (13 ،14). همچنین کنسانتره پروتئین ماهی تولید شده فاقد طعم و مزه نامطلوب ماهی بوده و میزان چربی آن 37/0 درصد می باشد که از این نظر نیز مورد تایید FDA (حداکثر 5/0 درصد) و FAO (حداکثر 75/0 درصد) بوده و بر حسب تقسیم بندی انواع FPC که توسط FAO صورت گرفته می توان آن را کنسانتره پروتئین ماهی نوع A تعریف نمود که بعنوان یک مکمل پروتئینی با ارزش قابلیت  استفاده در رژیم .......(ادامه دارد)

فهرست منابع مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل

1-تحقیقات جهاد مهندسی خراسان(1370) ، تهیه کنسانتره پروتیین ماهی. بخش تکنولوژی فراورده های شیلاتی . شماره ثبت240
-موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران ، 1382، آماده کردن نمونه های موادغذایی برای شمارش میکروارگانیسم های مختلف ،چاپ دهم ،شماره 356
3- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران ،1373 ، روش جستجووشمارش اشریشیاکلی بااستفاده ازروش بیشترین تعداداحتمالی ،شماره2946
4- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران،1372، روش جستجووشمارش قارچها(کپک ها ومخمرها)به روش شمارش پرگنه در25درجه سلسیوس،چاپ دهم، شماره997
5- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران، روش جستجووشمارش کلیفرمها درموادغذایی ،چاپ هشتم ،شماره 437
6- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران،1380،روش شناسایی وشمارش استافیلوکوکوس اورﺋوس کوآگولاز (+) درموادغذایی،شماره 1194
7- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران،1372،روش جستجوی سالمونلا درموادغذایی،شماره1810
8- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران،1380،ماهی تازه-ویژگیها،شماره5623
9- موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران،1377،ماهی ومیگو-ویژگیهای میکروبی،شماره1-2394


دانلود با لینک مستقیم


مقاله ویژگی های میکروبی و فیزیکی وشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی به کمک حلال ایزوپروپیل الکل