ماهی از نظر مواد معدنی بسیار غنی و از نظر میکروالمنتها نیز غنی بوده که بین آنها فسفر، کلسیم، آهن و ید بسیار اهمیت دارد، چون در رشد بدن، خون سازی و تولید آنزیم ها موثرند.
برخی از این عناصر در گوشت ماهی 10 برابر میزان آنها در گوشت قرمز است و حتی در نرم تنان 100-60 برابر گوشت قرمز است. بنابراین، ماهی به دلیل غنی بودن از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین ها، اسید های چرب غیر اشباع، ناچیز بودن مواد هیدروکربنه و سهل الهضم بودن دارای اهمیت و ارزش می باشد.
تعداد :25 اسلاید
چیزی که این پاورپوینت ها را متمایز کرده است آماده بودن مقالات و ظاهر زیبای اسلایدها می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد
مقالات را با ورژن office2010 به بالا باز کنید
پاورپوینت فراورده های دریایی