ارزشهای تغذیهای
لوبیای سویا با تمام کوچکیاش ”گنجینه“ ایست از ارزشها و پتانسیلهای بالقوه غذایی که توجه معتبرترین مراکز و محافل علمی تخصصی دنیا را به خود جلب نموده است.
بنابراین، چنانچه از جداول استنتاج میگردد کیفیت پروتئینی سویا از نظر ترکیب واحدهای ساختمانی و از نظر قابلیت هضم با پروتئینهای حیوانی از جمله گوشت گاو، شیر، ماهی و تخم مرغ قابل مقایسه است
امروزه در تمام جوامع بدلیل آمار فوق العاده بالای بیماریهای ناشی از تغذیه غلط و دلایل خاص طبی و فیزیولوژیکی، خوردن زیاد غذاهای حیوانی توصیه نشده و حتی در بعضی از موارد خاص ممنوع اعلام شده است به همین مناسبت محققین و دانشمندان در سراسر دنیا مترصد یافتن پروتئینهای گیاهی جایگزین بودهاند که بتوانند جبران کمبودهای حیوانی را بنمایند که پروتئین سویا شاخصترین پروتئین در عالم گیاهی معرفی شده است.
دارا بودن میزان بالایی از چریبهای غیر اشباع خصوصا اسیدهای چرب ضروری لینولئیک و لینولنیک (امگا 6 و امگا 3)، همچنین لستین و ویتامین E
غنی از فیبر
حضور ویتامینهای گروه B اعم از B1، B2،B3 (نیاسین)، Bt (بیوتین) و ویتامینهای A، D، E
حضور مینرالها و قابلیت دسترسی سلولی آنها
شامل 21 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت غذاهای عملگر